A szocialisták a politikai túlélés miatt bútorozhatnának össze a jelenlegi kormánypárttal - közölte Török Gábor a Hír TV-ben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Torok mar megint nem pihente ki magat... Abban a pillanatban, hogy ez a "frigy" letrejonne, az mszp azonnal meg is szunne, Molnar Gyula uldogelhetne egyedul orban baljan... Azert mindennek van egy hatara...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Torok mar megint nem pihente ki magat... Abban a pillanatban, hogy ez a "frigy" letrejonne, az mszp azonnal meg is szunne, Molnar Gyula uldogelhetne egyedul orban baljan... Azert mindennek van egy hatara...
nusika
...szerintem, ez kizárt dolog!!! ...akkor az MSZP-ek, ahogy @karma1: írta, VÉGE!
Yoda69
Szerintem ha a fideSS nem nem nyer 2/3-ddal, akkor az elempevel fog koaliciora lepni.
Akkor viszont a mi Belank agyverzest fog kapni, mert kenytelen lesz szembesulni hazug partjaval.
karma1
@Yoda69: Hat mar kozelebb allnak egymashoz, szinte nyiltan deklaralva is, pedig szegeny Hadhazy nem ezt erdemelne... O eljott a futyiszbol, most akkor vissza kene neki mennie oda?
simmering73
Miért ne? Évek óta vadházasságban élnek, egyik a másik nélkül nem tud létezni. Semjén meg Harrach lesznek a koszorúslányok, Balogh pléhbános meg összeadja őket.
Yoda69
@karma1: Szerintem Hadhazy szelmalomharca csak figyelem eltereles az elempe valodi szandekarol. Eddig egyetlen korrupcios ugyet sem tudtak felgongyoliteni. Belengetnek egy temat, a jonep elcsamcsog rajta es elmondja hu ez az elempe tenyleg milyen frankon harcol a korrupcio ellen. Aztan nag nema csend, es minden megy tovabb a maga utjan. A fideSS hizik erosodik, az elempe meg jol el van a fideSS farvizen.
Ha valoban fel akarnak szamolni a korrupciot, akkor ahhoz le kellene valtani a maffia kormanyt. Ahhoz pedig az egyetlen ut az osszefogasban van. Viszont ez elol az elempe nyiltan elzarkozott, tehat nem all erdekukben a kormanyvaltas.
1magyar
A szocik eladták az országot, 98-ban a gázt is, mire a fidesz visszavásárolta jóval drágábban.
Erre azért szépen lassan a választók is rájöttek.
RonaGyuri
@karma1: A Török persze nem komplett mert szokása szerint hülyeségeket beszél, azonban a frigy azért annyira nem is olyan különleges. Az életben nem ritka, hogy az egykori társak újra összejönnek! =))
karma1
@Yoda69: Vigyazz, mindjart gyun a Bejla, es mindennek elmond bennunket, mert csunyat mertunk gondolni Hadhazyrol... Pedig neki - Hadhazynak - talan meg el is hinnem, hogy rettenetesen harcol a korrupcio ellen, ha hirtelen nem visszakozott volna, amikor a foldmutyikrol kerdeztek. Hiszen az anyja akart venni - hitelbol - foldeket ugy, hogy Hadhazy papaja a foldoszto bizottsag elnoke, ...Ezutan nem is lehetett hallani arrol, hogy Hadhazy annyira felhaborodott volna az egbekialto foldeladasokon...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.