Meghalt egy ember a 7-es főúton Szabadbattyánnál, ahol menetrend szerinti autóbusz és személygépkocsi ütközött vasárnap este.

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Szabó-Bisztricz Anett elmondta: a baleset a 7-es főúton Szabadbattyán és Kőszárhegy közt történt vasárnap este.

Az ütközéstől az autó sorfőrje beszorult a roncsba és a helyszínen életét vesztette, a buszon az elsődleges információk szerint hatan sérültek meg – tette hozzá.

A szemközti sávban ütközött a 26 éves férfi, a helyszínen az életét vesztette

Kiss Z. Edward, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: a balesetben egy 26 éves szabadbattyáni férfi vesztette életét. Az autójával Polgárdi felől Szabadbattyán felé haladó férfi az elsődleges adatok szerint nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét és áttért a szemközti sávba, ahol ütközött a Szabadbattyán felől érkező menetrend szerinti autóbusszal.

A szóvivő hozzátette: a műszaki mentés és a helyszíni szemle idejére a rendőrség a 7-es főutat teljes szélességében lezárta, a forgalmat Polgárdi és Szabadbattyán között Nádasdladány felé terelik.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.