Egyre jobban dagad a botrány: a Mentőszolgálat már vizsgálatot indított, amiért kiszivárgott a jegyzőkönyv Varga Judit és Magyar Péter xanaxos esetéről.

Varga Judit miatt hatósági vizsgálat indulhat, Magyar Péter feljelentést tesz – Különösen védett személyes információk szivárogtak ki

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Varga Judit márciusi, Hajdú Péternek adott interjújában beszélt házassága mélypontjairól. Ekkor árulta el azt is, hogy egy alkalommal kihívta a mentőket, mert  Magyar Péter azt állította: benyugtatózta magát.

Fogtam, felhívtam a mentőket, és ahogy letettem a telefont felkelt, mint egy ilyen Netflix sorozatban, rám nézett üveges tekintettel, mond le őket, nem vettem be semmit

– mondta Varga Judit március 27-én.

Erről jegyzőkönyvet készített az Országos Mentőszolgálat, amit a napokban nyiélvánosságra hozott a Bors. Ebből az derül ki, hogy nem Varga Judit hívta ki a mentőket .

A bejelentő teljes neve nem látható a dokumentumon, mert a vezetéknevet kitakarták, így ez szerepel: Dr. Péter.

Különösen védett személyes adatok szivárogtak ki

- állítja Kunetz Zsombor egészségügyi elemző. 

Amennyiben egy ilyen cselekmény, akár egy politikai kampány közepén, akármikor megtörténik, abban a pillanatban az egész egészségügyi ellátórendszerben való hit sérülhet, hiszen holnap bárkiről kiderülhet, hogy alkoholista, nemi beteg, pszichiátriai kezelés alatt állt valamikor

– hangsúlyozta az RTL Híradónak Kunetz Zsombor, aki úgy látja, hogy ha kiderül: a mentősolgálat szivárogtatott, akkor a vezetőségének le kell mondania. 

Győrfi Pál, a mentők szóvivője közölte: „vizsgálat keretében ellenőrzik” az adatkezelés szabályosságát. Hozzátette „a dokumentáció a mentőellátás után, az EESZT rendszerébe kerül (…) ahol a beteg, a törvényes képviselője, vagy másik egészségügyi ellátó is hozzáférhet”.

Az biztos, hogy Magyar Péter sem tétlenkedik az ügyben.

Remélem, hogy a belső vizsgálatot tényleg elrendelték, hogy ez pontosan mi és hogy az én feljelentésem pedig érkezni fog ellenük is és a sajtótermékek ellen is

– mondta az RTL-nek Magyar Péter.

Forrás: Rtl.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
azért ez az öngyilkos verzió kicsit enyhébb,mint mikor vona hirtelen buzi lett,juhász péter meg drogos,iszákos családverö..., már hazudozásból is gyengült a fidesz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Billibácsi
Varga tehát tetten érhetően hazudott a mentők kihívását illetően. Akkor vajon még hány hazugság lehet a Hajdú- interjúban?.
balos
@fideszes gyökér: Hát nem tudom,de nekem a barna az mindig a szar színe!
Cherry
Ez az OV rib@nc remélem megkapja amit érdemel,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.