Az Útinform jelentése szerint torlódás alakult ki hétfő reggel az M2-esen Gödnél, az M1-esen Bicske körzetében, valamint az M7-esen Boglárnál.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint az alábbi helyszíneken kell torlódásokra számítani az ország gyorsforgalmi útjain:

- Torlódásra kell számítani az M2-es autóúton, Gödnél a 27-es és a 29-es km között a Budapest felé vezető sávokat lezárták, a forgalom a Vác felé vezető oldalon, irányonként egy sávon halad.

Több autópályán is torlódás alakult ki hétfő reggel

Fotó: police.hu

- Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé a 33-as km-nél a herceghalmi és a bicskei csomópontok között egy kamion pótkocsija leakadt, az út menti rézsűben állt meg. A műszaki mentés idejére a leálló és a külső sávot lezárták. Közel 1 km-es a torlódás.

- Az M7-es autópályán, a Balatonboglár-Lengyeltóti 143-as csomópontnál, Budapest felé nem lehet felhajtani, mivel egy kamion keresztbe fordult a felhajtóágon.

Az Útinform útállapot-jelentése szerint "általában csapadékmentes az idő. Borsod-Abaúj-Zemplén és Hajdú-Bihar megye egyes területein havazik. A Dunántúl déli részén a határ mentén többfelé ködös, párás a levegő.

A gyorsforgalmú utak burkolata mindenütt sónedves-nedves.

A fő- és a mellékutak burkolata többnyire nedves-sónedves, a havazással érintett területeken helyenként hókásás, és latyakos szakaszok előfordulnak.

A látási viszonyok általában jók. Vas, Zala, Somogy és Baranya megye jelentős részén, és Polgár térségében 300-500 méter közötti, illetve helyenként 100 méter alatti a belátható út hossza.

Országszerte szélcsend van, a hőmérséklet -6 és 0 fok között alakul" – áll a jelentésben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.