Ittasan motorozott egy férfi Budapesten, a rendőrök leintették, majd előkerült némi kábítószeres cigaretta, aztán már nem volt megállás a házkutatásig.

A BRFK közleménye szerint B. Gergely csákvári lakos április 14-én az esti órákban Budapesten a XII. kerületben a motorjával haladt, amikor a kerületi rendőrök igazoltatták, majd megszondáztatták, ami pozitív eredményt mutatott.

Pech: ittasan motorozott a kábszertermesztő, le is bukott rendesen

Pech: ittasan motorozott a kábszertermesztő, le is bukott rendesen

Fotó: police.hu

A rendőrök átvizsgálták a 28 éves férfi ruháját és kabátjának zsebében több szál olyan cigarettát találtak, amelyekbe kábítószergyanús növényi származék volt betöltve. 

A férfi budapesti lakásán a nyomozók házkutatást tartottak, ahol egy fóliasátorban négy tő cannabis-cserjét, valamint 59.51 gramm cannabis vetőmagot, 1,6 kilogramm zöld színű kábítószergyanús növényi törmeléket és 20,7 gramm kábítószergyanús fehér port találtak.

A hegyvidéki nyomozók B. Gergelyt járművezetés ittas állapotban bűncselekmény és kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.