Minden sajnálatom azé, akit bántalmaztak. De a békemeneten való bántalmazás nem közösségi érdem. Nem Krisztus sebeinek felmutatása az, ami előre visz. Ahogy újságírónak lenni sem alanyi érdem. De a netadós tüntetések szervezése láthatóan sem vált dicsőségére senkinek. A tervezetteken kívül jöttek az előre be nem harangozottak. Csupa érdemes személyiség. Élőben, vagy videóról. A lényeg a szereplés. Mert egy színpad az olyan valami, amit meg kell tölteni. Fellépőkkel. Taps helyett világító telefonokkal üdvözölve üdvözülten a fellépést. Állítólag lesz még egy demonstráció. Elindítva az egész kezdeményezést azon az úton, amitől korábban féltettem a fiatalokat. Úgy, hogy az egésznek egy haszonélvezője marad. A regnáló hatalom.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

png
A magyar ellenzék nyolc év alatt nem szedte össze magfát, és úgy fest, hogy ezután sem fogja tudni.
Az a baj, hogy mindenki lenni akar valaki.
Esélytelenül ráindítottak az esélyes jelöltekre?
Ez, a mai ellenzék EGY AZ EGYBEN KUKA !!!
GeoCravker
kolozsvaros.com/rovidek/a-dagadt-ruhat-meg-a-karogast-hagyjuk-azokra-akiknek-ettol-fugg-az-eletuk/#disqus_thread Tehát: aki nem ért egyet ezzel a fajta tüntetéssel, feszültséglevezető semmitnyújtással, messiásvárással, az minimum szemét gazember. De lehet, hogy verőlegény, és természetesen egy hazug tróger. Még jó, hogy vannak ilyen zsenik, mint H.A. az ordító senki, aki tudja a tutit, és a határ másik oldaláról pont annyira a máséval veri a minősített csalánt, mint a kinti szavazók.
"Agyahalott véleménydiktátorok előnyben" jeligére Kolozsvárra

"Ellenben a szekértolók, szócsövek és egyéb verőlegények, szalagmunkások legalább dörzsölgetik a viszkető tenyerüket. Ők már eddig is mindent elkövettek és most is folyamatosan elkövetnek azért, hogy a tegnapi tüntetés jelentőségét, súlyát bagatellizálják, elkenjék, vagy köréhazudják a csillagos eget. Mert hátha akkor nincs, vagy merta akkor legalább megint van kivel háborúzni."
png
A magyar ellenzék nyolc év alatt nem szedte össze magfát, és úgy fest, hogy ezután sem fogja tudni.
Az a baj, hogy mindenki lenni akar valaki.
Esélytelenül ráindítottak az esélyes jelöltekre?
Ez, a mai ellenzék EGY AZ EGYBEN KUKA !!!
GeoCravker
@png: Az baj, hogy emelett minden esetben, amikor valaki elindít valamit, akkor előterem a sok politkai kalandor, rárepül, mint légy a büdös húsra, és rápetézve ott illegeti magát a kupac tetején
GeoCravker
@Mirabilis: Az előre bejelentett szónokok közt volt az az újságíró, akit nyakonvágtak a Békemeneten. Mint ez az aktus egyben zsenivé is avatta volna. Mert hogy ezt gondolták kiemelni a beharangozásakor
GeoCravker
@Mirabilis: Nem tudom volt-e. Nem is nagyon érdekel. Ezt oldják meg. A jelen tüntetés szempontjából irreleváns

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.