Több főútvonalon is balesetek történtek péntek reggel, máshol munkálatok miatt alakultak ki torlódások.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M1-es autópályán Budapest felé az 53-as km-nél lévő munkavégzés miatti terelés mögött körülbelül 3 km-en torlódik a forgalom. Aki teheti, a 61-es km-nél lévő Tatabánya-Centrum csomópontnál az 1-es főút felé kerülhet.

Útinform: balesetek és torlódások nehezítik a közlekedést

Fotó: pixabay.com CCO

- Az M31-es autópályán az M3-as autópálya felé az 1-es km-nél, közel az M0-ás csomóponthoz egy műszaki hibás kisbusz vesztegel a külső sávban.

- Az M0-s autóúton, az 1-es főút felé a 16-os km közelében több jármű ütközött össze. A belső és a középső sávot lezárták, csak egy sáv járható. Torlódnak a járművek!

- A 4-es főúton, Kenderes közelében két jármű ütközött össze. A főutat a 142-es km-nél lezárták, a forgalmat megállították.

- A 65-ös főúton, Som és Ságvár között egy kisbusz és egy kisteherautó ütközött össze. A főutat a 75-ös km-nél lezárták, a forgalmat visszafordítják.

- Szélesítik az M2-es autóutat, ezért két helyen is lezárták a Budapest felé vezető sávokat. Gödnél, a 27-es és a 29-es km között és a 22-es és 17-es km, vagyis az M0-s és a fóti csomópont között a forgalmat a Vác felé vezető oldalra terelték át, irányonként egy-egy sáv járható. Ott, a csatlakozó utakon és az alternatív kerülőutakon is torlódik a forgalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.