Kevés a beépíthető területe, de azt a keveset 45 millióért odaadta egy befektetőnek a balatonfűzfői önkormányzat. Csak a Wallis tudott pályázni a mindössze két hetes határidővel kiírt tenderen.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A mészáros lőrincet egye meg a rosseb ott ahol van,a gazdájával együtt!-fagyilkosok-az orbán nevet a markába!-a nyakukat szegni a Balaton fáinak mérhetetlen irtásáért is.
tudode
Ki tudja KISZÁMÍTANI, hogy 30 év alatt a "falusi gyerek" hegyi beszédeihez HÁNY FÁT kellett kivágni, amelyből vagy jegyzet, v másoló, v rötyi papír készült, és .. T Ö R E T L E N Ű L .. olvasgat, mert a papír MINDENT elbír, de a NÉP NEM ÉBREDT fel arra, hogy ma már ÉLET, HALÁL URA OLVASGAT, ahelyett, hogy saját kútfejében felépítetten mondaná el NAGYVERETŰ, többnyire SAJÁT MAGÁNAK is ellentmondó beszédeit!
.
Az elkövetkező 12 évre még sok-sok fára van szüksége!
.

.
tudode
@tudode: .
Helyesb.
.
Az elkövetkező 12 évre még sok-sok fá, és egyéb áldozatra lesz szüksége HATALMÁNAK fenntartása céljáól!
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.