Régóta nem látott külföldi érdeklődés kíséri a magyar belpolitikát, mióta színre lépett a miniszterelnök új kihívója... Az AP a Tisza Párt listavezetőjének beszédéből kiemelte, hogy szerinte „ma a magyar emberek túlnyomó többségének elege van az uralkodó elitből, a gyűlöletből, a közönyből, a propagandából és a mesterséges megosztottságból, és inkább együttműködést, szeretetet, egységet és békét akarnak". A The Guardian a debreceni tüntetésen megjelentek nagy létszámából azt a következtetést vonta le, hogy „Magyarország belefáradt a kormányzó elit uralmába”, és Magyar Péterben látják azt a személyt, aki véget vethet Orbán Viktor 14 éve tartó kétharmados kormányzásának.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Pusztai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@Peller Anikó: 98 óta minden választásnál csaltak.
2014-től meg a magyar történelem legnagyobb választási csalását követik el az MTVA és a közmédia teljes megszállásával.
Választási csalás: félrevezetéssel befolyásolni a választást!
a fideszmédia napi 24 órában 365 napon át hazudik.
ez választási csalás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@KisTehen: Te tényleg azt hiszed, hogy a Péter a közpénzt lapátolja ki a költségvetésből a saját szórakoztatására, ahogy az orbángeci ci cigányvajda teszi velünk lassan évtizedek óta?

Nagyon kontraproduktív az erőlködésed, kevés az eszed a politikához, nem szóltak még rád az irodából, hogy kevés lesz ez így tehénke?

Kis segítség: a geci a közpénz ezermilliárdokat lapátolja magának amiből minden egyes fillér lopásnak minősül. A te szemedet is kilopja, mégha morzsákat neked is ad belőle. Na persze ha rendes munkát nem találsz magadnak akkor megértem, hogy ezt a szemét aljas dolgot csinálod itt (és máshol?) a fórumon.
verőce21
Rossz hír ez az álliberális, műdemokrata pártocskáknak...! :)
Horizont
@verőce21: melyik az ál és mű??
Peller Anikó
@Horizont: Jaj hát a fidesz és a kádéeszcsé. Az egyik az áll a mási kamú. Emez térdepel.
Horizont
@Maccska: Menj a picsába remélem kitiltanak innen a francba, mert mérgező szar vagy.
Fetrengjél csak Magyar miatt, remélem megüt a guta vagy lefosod a bokád öreg.
KisTehen
@Peller Anikó: igen azt hiszem ... hiszen ti mondjátok egyfolytában, hogy a NER lop ... és péter 14 évig benne volt a NER-ben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.