A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi ruházat alapján történő azonosításához.

A ruházata alapján próbálják azonosítani a kevés híján halálra gázolt ötvenes férfit

A Miskolci Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy svájci állampolgár 2018. július 18-án 21 óra 57 perckor személyautójával Miskolcon, a Dózsa György és Fazekas utca kereszteződésében elütött egy, a kijelölt gyalogos átkelőhelyen áthaladó férfit.

A gyalogos a baleset következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, jelenleg is eszméletlen állapotban ápolják a kórházban.

Az elütött férfi 170 centiméter magas, 66 kilogramm súlyú, életkora 50 évre tehető. A férfi őszes szakállt visel, arca hosszúkás, haja barna és középhosszú.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a képen látható ruházat alapján az ismeretlen gyalogos férfi személyazonosságának megállapítása, tekintettel arra, hogy nála semmiféle személyes irat nem volt a baleset idején.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képen látható ruházatot és tudja ki lehetett az elütött gyalogos, vagy a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(police.hu)

Itthon - 2019. March 21., 21:23
Véget ért a Hankook-sztrájk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. March 21., 17:13
Palvin Barbara angyal lett