Jelentős torlódás alakult ki a mogyoródi Hungaroring környékén csütörtök délután.

Nagy torlódás alakult ki a Hungaroringnél

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta: a boxutca-látogatással kezdetét vette a Forma-1 Magyar Nagydíj rendezvénye, máris ezrek érkeztek Mogyoródra.

A forgalom a pálya környéki utakon sűrű, a rendőrök forgalomirányítással segítik a közlekedést. Balesetről nem érkezett bejelentés.

Külön felhívták a figyelmet, hogy

aki az M3-as autópályáról Mogyoródra – nem a versenypályához – tart, az lehetőség szerint az autópálya szadai kihajtóját használja a hosszabb várakozás elkerülése érdekében.

A főkapitányság kéri, hogy akik a következő napokon a verseny helyszínére indulnak, tájékozódjanak az aktuális közlekedési helyzetről és a forgalomkorlátozásokról a police.hu oldalon. A pálya környékén lévő parkolók felé vezető utakon vegyék figyelembe a rendőrök jelzéseit és a kihelyezett táblák útmutatásait – hangsúlyozta a rendőrség.

A hétvégén lesz a 33. Forma-1 Magyar Nagydíj a Hungaroringen.

Csütörtök délelőtt András Tamás, a PMRFK szóvivője mogyoródi sajtótájékoztatóján elmondta: idén is helyszíni rendőrtáborból biztosítják a nagydíjat. A korábbi években megszokott létszámmal gondoskodnak a rendezvény biztonságáról, a Készenléti Rendőrség, a Bács-Kiskun megyei főkapitányság és a BRFK, valamint osztrák, szlovák, román és lengyel rendőrök segítségével. A rendezvényen motoros és lovas rendőrök is jelen lesznek, és a forgalmat helikopterről is figyelik majd.

Itthon - 2019. October 22., 07:38
Kiborult a közmédia Hadházy táblái miatt
Itthon - 2019. October 22., 08:09
Három helyettest biztosan akar Karácsony

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. October 22., 07:46
Eltűnt egy 48 éves férfi