Kitüntetik azt a biztonsági őrt, aki lefegyverezte a füredi borász két támadóját. A biztonsági őr szerint  az egyik férfi fegyvert próbált előrántani.

A Bors szerint a borász támadóit megfékező egyik biztonsági őr azt mesélte, hogy nem sok híja volt, hogy nem történt még nagyobb tragédia. Ő ugyanis azt látta, hogy

az egyik támadó elővesz egy pisztolyt az autó kesztyűtartójából. A férfi megpróbálta felhúzni a fegyvert, de az elakadt,

így végül nem lehetett elsütni, de a biztonsági őr szerint a támadó egyértelműen arra készült, hogy lőni fog. Ekkor fújta be a gázsprayt a jármű ablakán, amellyel a támadók később menekülni próbáltak.

Az egyik támadó édesapja azt mondta:

nem hiszi, hogy fiáé lett volna a fegyver, de ha az övé is volt, akkor engedélye is volt rá, mivel korábban biztonsági őrként dolgozott.

Kedden Badacsonytomaj képviselő-testülete több határozatot is hozott azért, hogy a településen csökkenjen a biztonsági kockázat, sokak szerint ugyanis az elmúlt időszakban egyre zűrösebb alakok kezdték látogatni a helyi büfésort, és egyre több volt az ebből adódó konfliktus is.

(Bors)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.