Szokásos szerda reggel, mindenütt torlódás van.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet a magyar utakon:

- Lassú az előrejutás az főváros felé a főbb útvonalakon. Az M3-as autópályán Bagnál, Mogyoródnál és az M0-s autóúttól a befelé, az M2-es autóúton Göd térségében, a 2-es főúton Dunakeszi határában, a 10-es főúton Ürömnél, a 11-es főúton is akadozik a forgalom Tahitótfalu és Szentendre között. Halásztelek, Szigethalom és Szigetszentmiklós felől az M0-s autóút csatlakozásánál a II. Rákóczi Ferenc úton, valamint az 51-es főúton az M0-M51csomópont felhajtó ágainál. Az M0-as déli szakaszán a megszokottnál, jelenleg 15 perccel hosszabb a menetidő az M1-es felé.

Útinform: minden Budapestre bevezető nagyobb úton torlódás van

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- A 85-ös főút elején Győrnél, az 1-es főút és az M1-es autópálya csomópont közötti szakaszon burkolat felújítást végeznek. Mindkét irányban sávzárásra számítsanak!

- Az M7-es autópályán a 102-es és a 111-es km közötti terelésnél, a Letenye felé tartó oldalon lezárták a 65-ös főúti kijáratot. A személyautóval közlekedők a Siófok-Sóstói (97-es km) kijáratot használhatják. A teherautók a terelés mellett elhaladva a Zamárdi-Felső (112-es km) kijáratnál tudják elhagyni az autópályát, majd a Zamárdi körforgalomnál fordulhatnak vissza az M7-es Budapest felé tartó oldalára. Onnan a siófoki, 65-ös főúti csomóponton hajthatnak le a városközpont és Tamási irányába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.