A külgazdasági és külügyminiszter szerint a kétharmadot sem a lottón nyerték.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Az igaz, a 2/3-ot nem lottón nyertétek. Csalások garmadája, és közpénzmilliárdok kellettek hozzá.
kereső
@Maccska: "egyenlő választójog A választójog egyenlőségének elve azt a követelményt fejezi ki, hogy minden szavazásra jogosult egyenlő jogokkal vesz részt a választásban, közelebbről minden választásra jogosultnak azonos értékű szavazati joggal kell rendelkeznie. Az azonos értékű szavazati jog egyfelől a szavazatok számértékének egyenlőségét jelenti, magyarán minden választójogosultnak ugyanannyi szavazattal kell rendelkeznie, így például a kétszavazatos országgyűlési választási rendszerben kettővel, az országos népszavazáson annyival, ahány kérdés van stb. Másfelől a szavazatok sikerértékének egyenlőségét jelenti, azaz a választópolgárok szavazatai közel azonos súllyal befolyásolják a szavazás végeredményét."

már a választási törvény, a szavazói körzetek kialakitása is sérti a fentieket, ezért eleve benne van a "csalás". És, ha csak ennyi lenne...
rücsü41
Ja, ha olyan szabályok vannak a választásnál, hogy az 50% alatti eredmény is kétharmadnak számít , akkor nyugodtan lehet azt mondani hogy a FIDESZ a kétharmadot lottón nyerte.Ez még mindig igen udvarias megállapítás, mert azt is mondhatnánk hogy ez a választók becsapása, csalás volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.