Engedély nélkül vezetett az a 26 éves férfi, aki balesetet okozott a 81-es számú főúton Pér térségében.

Egy 26 éves férfi szenvedett balesetet a 81-es számú 67+880 kilométerszelvényében. Az autó Mezőörs felől Pér irányába közlekedett, amikor

egy balra ívelő kanyarban letért az úttestről, egy közúti jelzőtáblának, majd az árokfalnak csapódott és feje tetejére borulva állt meg. A balesetben nem sérült meg senki.

Árokba borult a kocsival a 81-es főúton egy jogosítvány nélküli férfi

A dolgok ezt követően váltak csak igazán izgalmassá, az autó sofőrje ugyanis nemes egyszerűséggel lelépett a helyszínről, de nem jutott messzire, ugyanis a péri polgárőrök segítségével egy intézkedő rendőr elfogta őt és visszavitte a baleset helyszínére. Rögtön ki is derült, mire volt ez a nagy sietség. Az alkoholteszter pozitív jelzése ugyanis arra utal, hogy a sofőr már nem volt szomjas, de aztán az is kiderült, hogy a 26 éves férfinek érvényes vezetői engedélye sincs. Amikor már mindenki azt hitte, ennél durvább nem jöhet, akkor rájöttek, hogy az autóra felszerelt rendszám egyébként köszönő viszonyban sincs azzal, amit eredetileg kiadtak.

A 26 éves férfit mindezek után nem meglepően szoros rendőri kísérettel vitték a rendőrkapitányságra, ahol előállították és a nyomozók egyedi azonosítójel meghamisításának bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki, illetve ittas vezetés megalapozott gyanúja miatt indítanak ellene büntetőeljárást.

A közúti közlekedési baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Cikk- és címlapkép: police.hu

(Police)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.