A nyári forgalom miatt jelentős torlódásra és lassú haladásra lehet számítani a 7-es főút Fejér megyei szakaszán.

Ahogy megérkezett a nyári hőség megindult forgalom a Balaton felé vezető utakon, van ahol már kilométereken át lépésben lehet csak haladni, jelentős torlódás alakult ki a 7-es főút Fejér megyei szakaszán, ahol már Martonvásártól a Balatonig áll az autósor.

Az Útinform oldalán azt írják, erős a forgalom az M7-es autópályán is a Balaton irányába Budapest és a Velencei-tó között, telítettek a sávok, és helyenként szakaszos torlódásra kell készülni, jellemzően Érd, Tárnok, és Martonvásár térségében.

A rendőrség kéri, hogy a balesetek elkerülése és megelőzése érdekében fokozottan figyeljenek a közlekedési szabályok betartására és a nyári meleg miatt körültekintőbben, türelmesebben közlekedjenek.

(police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Hülye firkász !!! Mi az, hogy " elesett " a 7-es út ?? Gondolom, felsegítetted mint anyádat !!
papa.49
@volvós: Ez olyan firkász mondás mint a ,,ketté tört az internet,, azt hiszi jó pofa pedig csak TAJTPARASZT NEM EGYÉB !!!
Eladott Ország
Elesett II. Lajos király is a Csele-patakban az 1526-os mohácsi csata után és ott lelte halálát, de egyúttal az ország is elesett, de Kancsal Mariska jóvoltából azóta kiderült hogy Mohácsnál is győztünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.