A miniszterelnök szerint nincs igény arra, hogy az országot járja és részt vegyen a kampányban, Miskolccal valamiért mégis kivételt tett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"csütörtökön Splitbe várják az EB-selejtezőre" Kinek a kurvák, kinek a foci a gyengéje - nekünk mindenképpen sokba kerül.
Már bujdokol a geci, de lámpavason végzi! Vasárnap nem bevándorlásról döntenek a magyarok, hanem arról, hogy
egy maffia kiterjesztheti-e a hatalmát a saját településükre vagy nem. Elfogadják-e a maffia pénzét és vele az emberét, de elveszítik az önállóságukat és a szabadságukat, vagy valóban egy helyi önkormányzatot hoznak létre, amely az övék, és inkább élnek szabadon, emelt fővel, önrendelkezésüket megőrizze, még akkor is, ha Orbán a magyar adófizetőktől kisajátított pénzt, települési támogatásokat, pályázatokat elzárja előlük. A maffiára szavaznak vagy a maffia ellen. Erről szól a választás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.