Hatósági útra terelődött annak a játszótérnek az ügye, amelyen tudomásunk szerint legalább egy gyerek lábtörést szenvedett, másik gyereknek a térde, egy harmadiknak a feje sérült meg, és volt, aki a fogát veszítette el – de a polgármester szerint nagyon jól sikerült a beruházás.

Megindult a nyomozás a választás előtt átadott, életveszélyes játszótér ügyében

A balesetveszélyes csúszdákat a Reformátorok terén két nappal a választások előtt adták át Budapesten a XVI. kerületben, és már a megnyitás napján tömegével számoltak be arról szülők, hogy a gyerekek sírva esnek ki a csúszdákból, zúzódásokat szenvednek, akik kipróbálják az eszközöket, de voltak komolyabb sérülések is. Miután a 24.hu beszámolt a sérülésveszélyes játszótérről, Tényi István bejelentést tett a rendőrségen, a Budapesti Rendőr-főkapitányság pedig arról tájékoztatta lapunkat, hogy a BRFK foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A kerület újraválasztott, fideszes polgármestere, Kovács Péter lassan két hete nem reagál lapunk kérdéseire, az ATV tegnap riportot készített, de az ő kamerájuk elé sem állt a kerületvezető.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com, illusztráció

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mi volt az ok, amiért meg kellett várni az újraválasztását? Csak nem az, hogy ha előtte lövik ki, akkor nincs fideszes jelölt? Mint Mohácson!?!?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.