Több helyen balesetek nehezítik a haladást az országban, Budapestre befele pedig alakul a szokásos dugó.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- A 4-es főúton, Szolnok elkerülő szakaszán a reptér közelében, egy kamion és két személyautó ütközött össze. A 101-es km-nél lezárták a főutat, a forgalmat megállították. Aki teheti kerülni a városon át, a 402-es főút, 32-es főút, Szántó körút, Kertész utca útvonalon tud.

- Az 51-es főúton Dunaharaszti közelében, a 16-os km-nél egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött össze. A félpályás lezárásnál rendőrök irányítják a forgalmat, torlódásra számítsanak.

- Élénk a forgalom a Budapest környéki bevezető utakon. Araszolásra kell számítaniuk az autósoknak az M3-as autópályán Bagnál és a bevezető szakaszon, az M4-es autóúton, Üllő elkerülő szakaszán, és a 10-es főúton a solymári körforgalomnál. Lassú a haladás a 11-es főúton Leányfalu és Szentendre térségében, valamint a Gyömrő és Üllő közötti úton és a Csepel-sziget útjain.

- Az M0-s autóút déli szektorában, az M1-es autópálya irányába vezető oldalon, Dunaharaszti és Halásztelek között szakaszosan araszol a forgalom, 10-15 perces az időveszteség.

Lezárások miatt lehet torlódás az M4-esen és az M0-s déli szakaszán

Az M4-es autóút Üllőt elkerülő szakaszán a 28-as km-nél mindkét oldalon a belső sávot lezárták, mert a műszaki átjárót építik. A korlátozás várhatóan egy hétig lesz érvényben.

Törökbálintnál az M1-es autópálya és az M0-s autóút csomópontjában korlátozásra készüljenek, mert lezártak egy csomóponti ágat.

Az M0-s autóút déli részén az M5-ös autópálya felől érkezők így nem tudnak közvetlenül a főváros felé felhajtani az M1-esre. Nekik érdemes már korábban az M7-es autópályán elérni a fővárost. Ha ezt elmulasztják, akkor tovább haladva az 1-es főúti végcsomópontban tudnak majd a körforgalomban megfordulni, és úgy felhajtani az M1-esre Budapest felé. A kijelölt terelőutat sárga táblák jelzik.

A Tópark-lakóparkból a főváros felé autózóknak is érdemesebb az M7-es felé kerülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.