Előállítottak egy nőt, aki a gyanú szerint kilőtt egy ablakból a IX. kerületi Börzsöny utcában szerdán kora este – erősítette meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya az MTI értesülését.

Az ablakból lövöldözött egy nő BudapestenElőállítanak egy 38 éves nőt, aki a gyanú szerint kilőtt egy ablakból a IX. kerületi Börzsöny utcában 2023. június 14-én. Az eset során nem sérült meg senki. A rendőrök lefoglaltak két gáz-riasztófegyvert. MTI/Mihádák Zoltán

Közlésük szerint a rendőrségre délután fél hat előtt érkezett bejelentés arról, hogy a IX. kerületben, a Börzsöny utcában kilőttek egy ablakból.

A BRFK bűnügyi bevetési osztály munkatársai előállították a lakásból a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra a feltételezett elkövetőt, egy 38 éves nőt, valamint lefoglaltak két gáz-riasztófegyvert.

Az ablakból lövöldözött egy nő BudapestenFotó: MTI/Mihádák Zoltán

Hozzátették, az eset során nem sérült meg senki.

Az ügyben felfegyverkezve elkövetett garázdaság vétség gyanúja miatt indult büntetőeljárás, a nő elszámoltatása folyamatban van – írták.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Ez is olyan nőivarú humanoid lehet, mint a zsíroshajú hungarista Bácsfi Diana.

images.app.goo.gl/GACsT5V6GqksVSdu6
Sakk Matt
Ez is olyan nőivarú humanoid lehet, mint a zsíroshajú hungarista Bácsfi Diana.

images.app.goo.gl/GACsT5V6GqksVSdu6
Péter2
Még szerencse , hogy nem lőfegyver volt . Nem véletlen , hogy Mo-n van Európa egyik legszigorúbb fegyvertartása , pl légfegyvereknél is a maximum megengedett lő erő 7,2 J El tudom képzelni , ha szabad fegyvertartás volna , mint Amerika egyes államaiba , és Magyarországon annyi maroklőfegyver volna magánkézbe lakosság arányában mint Amerikában akkor a lőfegyverrel való visszaélési statisztikát is Magyarország vezetné ,pl egy kocsmai vita , egy politikai gyűlés , rossz szomszédi viszonyok , bűncselekmények stb esetében számottevően előkerülne az eszköz . Ezért sohasem lesz Magyarországon szabad fegyvertartás , és mindig is a legszigorúbb lesz , mert ez a társadalom nem érett meg rá , pl Ausztriába büntetlen előélet , és betöltött 18 életév engedély menetesen vehetsz sörétes puskát , és 0,22 kispuskát és 0,22 marok lőfegyvert , kiviheted a lőtérre és lőhetsz , ezt Mo-n csak akkor teheted meg a valamilyen helyi sportlövész egyesületbe belépsz , ott kapsz alkalomra puskát , meg egy személyt aki felügyel , aztán ha végeztél már veszik is el a puskát , Szlovákiába is hasonló a helyzet ott flóbertet vehetsz engedély mentesen , abból több kaliber is van .
jáger laszló
És mire lövöldözött az istenadta!!??
Szúnyogokra a nyári szúnyogirtás keretében!?
No azért mindent nem kell beszopni uraim!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
izéke
@Péter2: végülis lenne előnye is ha lenne sok fegyver az országban. Egy viszonylag véres időszak után a társadalom megszabadulna sok felesleges tehertől...és egy újabb,talán jobb élet vehetné kezdetét mint az erdőtüzek után is burjánzásnak indul az élet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.