Hogy mikor, azt egyelőre nem tudni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
A találkozót az ukrán titkosszolgálat szervezi ;) orbán hazavihet egy golyót a buksijában szuvenírként,a tollakat eldugják előlük :)))
izéke
A találkozót az ukrán titkosszolgálat szervezi ;) orbán hazavihet egy golyót a buksijában szuvenírként,a tollakat eldugják előlük :)))
Bástya Béla Elvtárs
@Shikari: Ráadásul: csak egyszer volt Budán kutyavásár!
laszlobihari
aki golyóálló mellényben mer az ovodások közzé menni az egy beszari szarjankó, hogy fog ez akkor Zelenszkijjel beszélgetni golyóálló mellény plusz golyóállóüveg közéjük? ennek a csókának csak a pofája nagy a hívek elött, egyébként egy nulla!
vacsi
@Horizont: Persze, hogy egész Európa utálja - ő megcsinálta azt, amiről a nyugati országok most álmodoznak: egy migránsok nélküli szép világ, ami régen volt...
csak úgy....
@vacsi: gyogyi néni, közben tönkrebaxta az egészségügyet,oktatást amiröl sosem álmodozott a nyugat! - nem csoda,hogy benneteket magyarokat a rák, 3 X sürübben visz el ,mint egy szegény nyugateurópait...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.