Úgy látja, a tömegek hozzászoktak, hogy kiskorúként bánnak velük jogrendben, tanrendben, hírekben, filmekben, magyarázatban, mindenben.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Véget ért a húsvéti pihenő, mostantól újra a valósággal való szembenézés kell, hogy folytatódjon, most nem lehet megállni. Bár a Karmelita és a NER szerintem simán aláírná, hogy inkább maradjon így minden az idők végezetéig, ahogy most van, ez nem kívánság műsor senkinek. Legfőképpen azoknak nem, akik eddig szorgalmasan és odaadóan lefetyeltek, sündörögtek és tepertek annak érdekében, hogy a birodalmi halálcsillag ragyogjon felettünk lehetőleg még legalább harminc évig, ameddig Júdás magát a politika színpadára vizionálta. Meg ha a nagyurat védik, támogatják és éltetik, akkor nekik sem marad üres a kamra, a zseb, a padlás. Egy mindenkiért, pontosabban mindenki Júdásért."
www.kolozsvaros.com/2024/04/02/feltamad-vagy-a-pokolra-jut/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.