Amichai Chikli izraeli miniszter szerint Soros György a zsidó nép legnagyobb ellenségeinek egyike, Orbán Viktor ezzel szemben Európa egyik legnagyobb vezetője, Izrael Állam igazi barátja. Orbán „komoly hatással lehet egész Európára, mert kiáll a neomarxista agymosással szemben”.

Amichai Chikli, Izrael diaszpóraügyi minisztere a Mandinernek adott interjúban a woke-ról és az iszlamistákról, Soros Györgyről, Orbán Viktorról és „Londonisztánról” is kifejtette a véleményét - írja az Index.

Orbán Viktort ünnepli az izraeli miniszter: "Soros az egyik legnagyobb öngyűlölő zsidó, Orbán viszont Európa egyik legnagyobb vezetője"

Amichai Chikli izraeli diaszpóraügyi miniszter Fotó: Youtube

A beszélgetés során a miniszter a következő kijelentéseket tette:

- Az október 7-i események lelkesedést és reményt keltettek Izrael ellenségeiben: azt hiszik, sok izraelit meg tudnak ölni, el tudják pusztítani Izrael államát.

- Az 1930-as évek óta most hágott tetőfokára az antiszemitizmus, ennek oka, hogy a woke-mozgalom szövetséget hozott létre a Muzulmán Testvériséggel és a palesztinbarát aktivistákkal.

- Az iszlamisták a kalifátus megteremtésén és először az egész Közel-Kelet, majd Európa meghódításán dolgoznak.

- A woke emberek olyanok, mint a kommunisták: ez két totalitárius mozgalom, amelyek a szabadság, a hit szabadsága és a szólásszabadság ellen vannak.

- A woke emberek Izrael démonizálásával, kettős mércét alkalmaznak Izrael Állammal szemben. A zsidó nép szuverenitáshoz és önrendelkezéshez való jogának tagadása az antiszemitizmus része.

- Soros a cionizmus és a zsidó nép egyik legnagyobb ellensége. Mint mondta, „a Columbia Egyetem campusán láthatunk »kis Sorosokat«, zsidókat, akik együttműködnek a Hamasz támogatóival”.

- Soros az egyik legnagyobb öngyűlölő zsidó. Valójában a holokauszt emlékezete, valamint az antiszemitizmus meghatározása ellen dolgozik, amely magában foglalja a zsidók saját szuverén államhoz való jogának tagadását is.

- Orbán Viktor Európa egyik legnagyobb vezetője, Izrael Állam igazi barátja, aki komoly hatással lehet egész Európára, mert kiáll a neomarxista agymosással szemben, amely azt próbálja elhitetni velünk, hogy mindenki, aki a nemzeti identitást támogatja, fasiszta, illetve mindenki, aki egy határai megvédésére törekvő, szuverén államban akar élni, rasszista.

- Abban a pillanatban, amikor megnyitjuk a határokat a végtelen embertömeg előtt, akik nem osztják az ország értékeit, kultúráját, azzal tönkretesszük az országot. Szerinte London már sokkal inkább „Londonisztán”, ahol már vannak olyan brit rendőrök, akik azt mondják egy zsidónak, ha kipát visel: „az a baj, hogy ön nyíltan zsidó”.

Forrás: Mandiner.hu, Index.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
A cím helyesen így igaz: orbán Európa legnagyobb hasú vezetője! ...és ez igaz is! hahahaha
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Orvos látta ezt az izraeli minisztert ?
Nyírfa
@Horizont: 17.28

Hát, Győzike nem használ a cigányság megítélésének. Ő az az echte negatív példa, amire rá lehet húzni a rasszista indíttatást. Hogy most miért futtatják? Ő is szavazatokat hoz?
Horizont
@Nyírfa: Úgy gondolják igen. Mindenbe belekapaszkodnak.
Nyírfa
@Horizont: 06.39

Végül is, egy szint, családban marad.
Lepényleső
...rögvest Vlagyimir után,- annak lépte nyomán,- jön el a kánaán,- ami a másvilág,
- bár a 999999/1000000 ezektől mentesen,ezen szeretne élni szabadon már?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.