A falatnyi Győr melletti faluban nem a hétfői késeléses eset volt az első, ami nagy port kavart. Három tragédia is történt már korábban. 

Bőnyi késelés – Több horrorisztikus tragédia helyszíne volt már a település

Illusztráció: 123rf.com

Az elmúlt húsz év alatt Bőnyön négy élet elleni bűncselekmény történt, ebből három halálos áldozatot követelt. A legutóbbi, negyedik eset néhány napja történt, amikor egy hatodikos diák késelte meg osztálytársát, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba, de szerencsére a kislány életben maradt.

Ezt megelőzően három bőncselekmény helyszíne volt Bőny, melyek mind halállal végződtek. 

2005 nyarán M. László és német felesége azért jött hazánkba, hogy eladja a bőnyi házát. A 25 éves F. Attila – látszólagos vevő – a párjával szerette volna megvenni a házat, az eladó és a vevő páros ügyvédnél járt, előkészítették az adásvételi szerződést, majd mindenki hazament, F. Attila azonban később visszament az eladókhhoz, a férfit kicsalta az udvarra, egy nehéz, éles tárggyal a fejére sújtott, majd zsinórt tekert a nyakára. Később kihívta a feleséget is, akire szintén halálos ütést mért. 

A holttesteket egy kiszáradt kútba dobta, betontörmeléket hordott rájuk és egy döglött kutyát is utánuk hajított, hogy a szagokról elterelje a figyelmet. Párjával még aznap reggel beköltözött a házba, és egy teljes hónapig éltek ott. Vallomása alapján találták meg a holttesteket és a szekercét. F. Attila kitervelten, nyereségvágyból, több emberen elkövetett emberölésért életfogytiglant kapott – számol be a Telex.hu.

Három év múva a bőnyi állatmenhely 65 éves vezetője, Eva R. tűnt el. Az állatmenhely 30 éves dolgozója, A. Csaba gyilkolta meg, akin embertelen bánásmód miatt kerekedtek felül indulatai.

2016-ban pedig Gy. István lelőtt egy rendőrt a házában intézkedő Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai közül. A bíróság jogerősen megállapított – a védelem által erősen vitatott – tényállása szerint azért fogott fegyvert a kezébe, hogy megakadályozza a rendőrök bejutását tudva, hogy letartóztatják az engedély nélkül tartott fegyverek miatt – részletezi a Telex.hu.

Forrás: Telex.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Nem semmi. Sajnálom az ott élő rendes, csendes embereket.
Cherry
Orbánia,,Viktor haverok, rokonok
nemkati
Bőnyön bőncselekmény történt. Világos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.