Valami történik a gazdaságban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Magyarország miniszterelnöke egy maffia feje, amely az államot a maffia szolgálatába állította. Magyarországot elfoglalta é sakkban tartja egy szervezett bűnözői csoport, amit Orbán vezet, s amely immár nemzetközi bűnszervezet is."

nepszava.us/orban-es-tiborcz-maffiamodszerekkel-veszi-el-kulfoldi-cegek-tulajdonat/
Eladott Ország
Az M1-en minden fasza kezdve a gazdaságtól az oktatásig, a fizetésektől a megtakarításokig. Hol itt a probléma? Közel 7 %-os hiány, államadósság (2023.12.31.-én) kb. 50.865 mrd Ft, ami azt jelenti, hogy minden egyes állampolgárra jut kb. 5,2 millió forint!!! Orbánék felélik és ellopják a fiatalok, és a még meg sem született gyerekek jövőjét is! Én nem is azokra a vidéki emberekre haragszom, akik most Orbán bázisszavazói, hanem azokra akik kiszolgálják őt a közéletben, a médiában, és a háttérben. Nagy (Marha) Mártonnak azért szeretem ezeket a megszólalásait, mert mindig megerősít, hogy normális helyeken nem hogy nemzetgazdasági miniszternek, de még takarítónak se lenne kompetens.
Nagy Márton fel fogja találni a légpárnás úthengert. Tuggyuk’, Marcika, lassan megy az olvasás: economics for idiots.
uploads.disquscdn.com/images/1bdc49664976f7671d69276112384f8e4280b4f300ccd26e255d1b52cc85bf8b.jpg?w=800&h=518
Eladott Ország
Az ellopott és külföldre menekített pénzek és a túlárazott beruházások nem a magyar GDP-t növelik. Gyenge kezdés után erős visszaesés tapasztalható. Propagandával irányított ország ez, de a románok szomszédságában nincsen háború! Abcug Brüsszel környékén egész jól átlagkeresnek igy hanyatlódva, éhenfagyva. Na jóhogy! A magyarok pénzén élősködnek. Sikkasztók.
simmering73
Kész boldogság, hogy úgy szaporodnak nálunk a gazdasági zsenik, mint tehénlegelőn a gomba eső után. És mindig megtudjuk, hogy már csak egy kicsit kell kitartani, majd mindjárt jobb lesz. Olyan ötven-hatvan éve ez van. Ha feltételezzük, hogy idén lesz 2 százalékos a GDP növekedése, az a tavalyi mínuszhoz képest lesz annyi, tehát valójában jó lesz az 1-1,2 százaléknak is. Ha ezt jövőre megduplázzuk, még mindig ott tartunk, hogy folyamatosan szakadunk le az uniós tagállamoktól. Tavaly a magyar GDP 0,8 százalékkal csökkent, ugyanakkor a román GDP 2 százalékkal nőtt. Felhívnám rá a figyelmet, hogy Románia is határos – mégpedig sokkal nagyobb területen határos – Ukrajnával, a háború hatásai rájuk is érvényesek, később csatlakoztak az Európai Unióhoz, és mostanra lehagytak minket. Szóval elég volt már a hazudozásból, hogy hol Gyurcsány, hol a migránsok, hol a járvány, hol a háború tehet arról, hogy döglődik az ország. Kevesebbet kellett volna lopni, hozzáértéssel kellett volna irányítani a gazdaságot és most nem itt tartanánk. Minden más ócska duma.
www.kolozsvaros.com/rovidek/ocska-duma/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.