A HVG számára készült, áprilisi Medián-elemzés szerint Magyar Péter pártja a legerősebb ellenzéki párt. Mindeközben mélyponton van a Fidesz népszerűsége.

Az akkor még meg sem alakult párt támogatottságáról március közepén elsőként épp a Medián készített becslést. Akkor az őt ismerő kétharmadnyi válaszadó 13 százaléka nagy valószínűséggel szavazott volna a februárban váratlanul berobbant politikai szereplő készülődő új pártjára – emlékeztetett a 24.hu a HVG cikke nyomán.

Ez nem fog tetszeni Orbánnak: Mélyponton a Fidesz, Magyar Péter Tisza Pártja a legerősebb ellenzéki erő

Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala

Most viszont már a a teljes szavazókorú népesség 16, a választani tudó biztos szavazóknak pedig a 24 százaléka mondja, hogy az európai parlamenti választáson a Tisza Pártra voksolna, így egyértelműen Magyar Péter pártja jelenleg a legerősebb ellenzéki párt -írja  az atv.hu

A választani tudó biztos szavazók között

- a Fidesz 46

- a Tisza Párt 24

- a Demokratikus Koalíció 9

- a Kétfarkú Kutya Párt 6

- a Momentum 5 százalékon áll.

-Nem éri el a küszöböt a 4 százalékos Mi Hazánk,

-a Mindenki Magyarországa Néppárt (2 százalék)

-és az 1-1 százalékos LMP, Jobbik és Második Reformkor sem – közölte a felmérés adatait a 24.hu

A Medián április 26-a és 29-e között, országos reprezentatív mintán készítette el felmérését 970 embert kérdezve.

Forrás: atv.hu, 24.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
dagi rá se bassz, majd te vezeted az eu. t a zártosztályon a sok napcsi között! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@Pusztai: Tudom. Hátha @kereső: nem látta.
Béla333
@Pusztai: 09.30
"... ha valaki fenn akar maradni, vagy felkapaszkodni, akkor nagyon kell vigyázni minden betűre, névelőre, ragra stb"

Van aki meg leszarja, hogy az ellenzéki szavazó rühelli az olyan politikusokat, akik a maffiával összejátszva lopkodják a közöst...!!! Büszkén vállalják Zuglóban Horváth Csabát, csak azért, mert a következő 5 évben a maffia sokszáz milliárd adóforintot akar elkölteni kormányzati negyedre - Zuglóban!
A Csabi meg ismeri a dörgést, meg a Zuglói maffiózókat, hát jó lesz ez ezeknek a szövetséges DK-MSZP-Párbeszédeseknek!
Itt például messziről leszarják a pontot meg a vesszőt...
kereső
@Béla333: Ugyan má @Béla, erre, amit irtam ez a válasz? Miközben meg mást kioktatsz, hogy az nem is úgy van? Ab bva köss bele amit irtam...cáfolj, ne dk-ázz. Egyébként is unlak...egyebed sincs , mint a dk-t gyúlölni, passzirozni a x&@rt.
Ma olvastam Tisza Kata irónő posztja alatt, hogy MP azt mondta. a dk=kék fidesz. Ez a senkiházi, aki tegnap még a NER kedvezményezettje volt- nem is akármilyen módon, 24 óra alatt hú de nagy "ellenzéki" lett...és most el tapos mindenkit, mert nem őt követi? Rosszabb ,,mint orbán...mert ő kéretlenül gyúlöli a balosokat, a liberálisokat...és elpusztitandónak tartja...és nem a dk-ról beszélek, nem a momentumról, hanem mindenkiről...aki mást mond, mint amit ő.
És jó lenne ha tudatositanád magadban egyszer s mindenkorra, én nem gyurcsány miatt vagyok balos, liberáélis , és nem gyurcsány miatt vagyok hive/lennék hive a dfemokráciának, a jogállamnak...hanem a hardcore fidesz=fidess, és a light???fidestz=tisztaság?? párt ellenében. Én máűr akkor ellenzéki voltam, amikor a vezárigazgató úr aláirta a több millis csalűsokkal teli szerződéseit. És, ha szóvá teszem MP himsoviniszta megjegyzését,. amit a két politikus nővel szemben elkövetett, azért tehetme, mert anno szóvá tettem GYF "öregecske feleségekre" vonatkozó megjegyzéseit.

Ezzel csak azt akarom mondan i, hogy mi simáűn birálhatjuk gyurcsányt, Donáth Annát, akár Hadházy Ákost is, ha van miért...de ez a NER ficsúr, a szép.sportos fehér slimfites ez nem kritizál, nem birál...hanem csak gyalázkodik, és hazudik. Ez érdemelne "tiszteletet"? Hát tőlem nem...majd ha tisztel, akkor meggondolom. Addig meg úgy beszélek róla, ahogyan ő teszi az ellenzékről...azaz rólam is.
És kérlek, hanyagolj...nem vagyok kiváncsi rád...unlak.
kereső
@sokanvagyunk: DE láttam, és akkor most mit mondjak...azt mondtam, amikor megküötötték ezt a "szövetséget", az mszp mentést..le is irtam ietten "Gyurcsánynak elment az esze"...mindig tesz , csinál valamit, amiért aztán kapja a pofonokat. A földi juditnál is azt irtam, és azt mondom most is..."nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani" De, mert a dk az a párt ma Magyarországon...amely következetesen képviseli a demokratikus európai értékeket, ezért én egyenlőre maradok , nem hive, nem szerelmese, nem kritikátlan rajongója, hanem csak simán támogatója. Én 2002 után megfogadtam, hogy nem adom fel az elveimet ...senki kedvéért sem. Az viszont igaz, hogy amikor itt olvasom , azokat a hazug dfideSS szólamokat állitólag ellenzékiek szájából, akkor nem tudom megállni, hogy ne álljak ki mellette.
Ugye a rossz, a gonosz mindig akkor győz, amikor a "jók" hallgatnak. Hát ezért nem fogom be a számat MP-vel kapcsolatban sem, ha olyat tapasztalok, ami nem tetszik. Ha még mindig nem esett le senkinek, orbán széke kell neki...de egyébként ugyanazt mondja mint orbán. Lehet, hogy kilépett a fideSS-ből, de a fideSS , minden mocskával benne maradt. Nem véletlen...húsz évig ott szocializálódott,. Na, kielégitó volt a válaszom?,,, ...lehet "szar dk"-sozni is akár.Még annyit talán, ha a kedves választópolgárt nem érdekli a demokrácia...és az azzal járóü felelősség, akkor jó helyen kopogtat.és meg is érdemli az új fidesz, csak egy kicsit hungaristább formában.
kereső
@Pusztai: Kösz.Te legalább értetetted, amit irtam., ami egyáltalán nem Dobrev Kláráról szólt, hanem egyáltalán a "himsovinizmusról, ami a fideSs sajátja. Akik nem átallják Vadaitól megkérdezni " a magyar parlament szent falai között", hogy milyen bugyi van rajta, amikor felszólal a kormány intézkedése ellen. Megalázó? Az. Nekem, nő létemre különösen az. Abuzál.
Béla333
Gyurcsány és csapata már sokszor eltakaríthatta volna O1G-t és bűnszövetségét, de sohasem tette meg.
Így nekem senki ne jöjjön itt a hazafiságával, demokrácia iránti elkötelezettségével, mert ez mind hazugság!
Nagyon vigyáz mind Gyurcsány, mind a maffiózó, hogy új pártok, politikusok ne jelenjenek meg, de legalábbis ne erősödjenek meg. Ehhez felhasználják a fanatikus, önálló gondolkodásra képtelen híveiket.
Lehet, hogy MP nem az ideális jelölt a maffia eltávolítására és elszámoltatására, de amikor jobb jelöltek voltak, akkor azokat mocskolták, azok voltak az "ellenségek"!
Ami nagyon jó kis játék - Gyurcsánynak, de mi meg belerokkanunk, megöregszünk ezeknek az aljas kis játékaiba.
O1G-nek lehet hogy nem játék, hanem bukása esetén vagy emigrálni lesz kénytelen, vagy mehet a kaptárba, így számára éles a helyzet.
Jöjjön a változás, történjen már végre valami, mert a gyerekeink, az unokáink elmennek ebből az élhetetlen országból egy jobba! Vagy csinálunk végre valamit, vagy sóhajtozunk tovább és hagyjuk a politikusokat további évekre, évtizedekre hülyíteni bennünket?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.