Hamarosan kezdődik a Kormányinfó. Csütörtök délelőtt 11 órakor 2 hónap szünet után ismét beszámolnak majd a kormányzati döntésekről, ám ezúttal Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter mellett nem Szentkirályi Alexandra, hanem Vitályos Eszter lesz majd.

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, majdnem két hónapi szünet után ismét Kormányinfót tart, ahol az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter társaságában ismerteti a kormány friss döntéseit. A sajtótájékoztatón jelen lesz Varga Mihály pénzügyminiszter és Nagy István agrárminiszter is.

Nagy bejelentésre készül az Orbán-kormány – Hamarosan jön a Kormányinfó, ahol visszatér Gulyás Gergely, de már más oldalán

Fotó: Gulyás Gergely Facebook oldala

Gulyás utoljára február 16-án tartott kormánytájékoztatót Szentkirályi Alexandrával, aki mára a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje lett. Szentkirályi helyét Vitályos Eszter veszi át, a Kulturális és Innovációs Minisztérium korábbi államtitkára, aki most először jelenik meg kormányszóvivőként a Kormányinfón.

A Miniszterelnökség vezetője, a legutóbbi Kormányinfó után kórházba került gerincműtétre. Március elejére már otthon lábadozott, és hivatali feladatait is ellátta, de közszerepléseket nem vállalt ebben az időszakban.

Gulyás egy március végi interjúban mesélt műtétjéről és arról, hogy az utolsó Kormányinfó előtt fájdalomcsillapító infúziót és gerincinjekciót kapott. Az interjú során az is kiderült, hogy a miniszternek a műtét után ismét meg kellett tanulnia járni. Egy videóüzenetben jelentkezett tért vissza a közéletbe, amiben Magyar Péter által közzétett hangfelvétellel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy "kipukkadt a lufi".

A kormány legújabb döntéseit csütörtök délelőtt 11-kor tárgyalják a Miniszterelnöki Kabinetirodában.

Forrás: index

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Na jön a fika mester és takonyba önti a csúti "szobrát"!
balos
Ahogy elnézem,egész jól sikerült a nem megváltó műtéte!Bár a szemüveg kicsit slankítja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.