A partnerszervezet felrótta, hogy más kormányzati ágaknál nem volt probléma az illetményemelésekkel.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
1 milliárd cigányzenére, az persze van...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Maccska: A tanároknak , a biráknak is amagyar állam a munkáltatója. A tanároknak közvetetten a kormányon keresztül. A biráknak közvetlenül...de a lényeg ugyanaz. Mindkét munkavállalói csoport fizetéséről az állam végrehajtó hatalmának kell gondoskodnia. Micsoda szegénységi bizonyitvány, hogy már "európánk" kell beszólni, hogy "hé paraszt, te első falusi tahó m iniszterelnök teljesitsd már munkavállalóid jogos kérését"...mert arcpiritóan alacsony béren vannak tartva a neked kiszolgáltatott módon tartott fejős teheneid, az egyetemi oktatókkal, kutatókkal egyetemben.
Nessy
@Maccska: Miután a bírákat 62 évesen nyugdíjba küldik, kivéve a a fidesz pártkatonáiból álló kinevezett Kúriát. és a nem létező Alkotmány bíráit, így nehéz lenne komcsikat találni bírói testületben. A kormány által kinevezett két testületben hamarabb.
kereső
@Nessy: Mivel a Kúria elnöke, az a birógyakorlat nélküli volt ügyész,kettős állampolgár, akit orbán nvezetetett ki a poziciójára, igy nagyon nem értem a "komcsizást". orbán is komcsi lenne? - csak mostanság már barnába öltözik?
csak úgy....
@Maccska: neked nem szar,hogy ennyire szervilis idióta vagy, - vagy jól fizetik az idiotizmust 0rbanisztánba és neked megéri idiótának lenni?
neked nincs egy csöppnyi értelmed és szégyenérzeted ? - te egy fidesz tahó?
Nessy
@Maccska: Így igaz. De akiket anno elküldtek, más nem kapták vissza a poziciójukat.
Nyírfa
Nehéz lesz elfoglalni Brüsszelt, ha közben éppen Orbánt fenekelik el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.