Széles körű társadalmi érdeklődés mellett sincs erre lehetőség.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Billibácsi
Persze, hogy nem, mert az akkora bukta lenne ami még a Holdról is látszana!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Billibácsi
Persze, hogy nem, mert az akkora bukta lenne ami még a Holdról is látszana!
csak úgy....
titkosítva mint a kínai - ruszki kölcsönök...
Horizont
Tulajdonképpen mi a fene közünk is van hozzá??? Mint annyi minden máshoz se !!
Horizont
@Maccska: @Őrnagy: Agyhúgykövesek. Ki nyomatja ezerrel a családvédő baromságát???
Még jó hogy kiakadunk azon hogy kinek adtak kegyelmet. Barmok.
balos
csalárd barátok gittegyletének támogatói egyesüljetek!Lehetőleg gumi nélkül,mert az olyan népies!
KisTehen
@csak úgy...: titkosítva, mint az uniós vakcinaszerződései ... mert, ha feloldanák a titkosítást, akkor bukna a libsi csürhe brüsszelben
csak úgy....
@Maccska: @Őrnagy: @KisTehen: ti elmebetegek, ugye ti még mindíg nem veszitek észre, hogy naponta át vagytok baszva és meglopva!?
- annak azért örülök, hogy ti aljadékok sok fideszest gondolkodásra serkentetek..., a 2/3 ad bukását nektek,ócsmány rohadékoknak köszönheti majd a dagi!
csak úgy....
@Maccska: ezt tudod valamivel bizonyítani ,vagy @csak úgy...: mondod! ?
örülök viszont,hogy nem ellenkeztél amiért elmebetegnek neveztelek! - jó jel, tehát már te is érzed.. :)
csak úgy....
@KisTehen: te fasz,csak ennyit tudsz? : )
- annak azért örülök, hogy ti aljadékok sok fideszest gondolkodásra serkentetek..., a 2/3 ad bukását nektek,ócsmány rohadékoknak köszönheti majd a dagi!
csak úgy....
@Maccska: te idióta, az nem kegyelem volt ,akkor szünt meg magyarországon a halálbüntetés!
a faszi életfogytiglant kapott megérdemelve, hol itt a kegyelem !?
kereső
Itt már megint megy a szófosás. Nem az a lényeg az ügyben, hogy ki mikor miért adott kegyelmet, hanem az, hogy ezek megismerhetőek voltak-e 25-30 évvel ezelőtt, illetve most megismerhetőek-e. Ahogy itt olvasom a nagyon jól értesült fidess propagandistákat, 25-30 évvel ezelőtt ezek a dolgok megismerhetőek voltak az ország számára, most meg kuss van, és mindenki vegye tudomásul a fideSS választotta elnök döntéseit-senkinek semmi köze hozzá. Sőt, az alaptákolmány módositása után senki, nem vonható ezután politikai felelősségre ezen egy személyi döntések miatt, mivel megszúnik a kormány ellenjegyzési joga. Na, ez a lényeg...
csak úgy....
@kereső: a fideszes "kollégák" szeretnek szótfosni, mivel úgy gondolják a csöpp eszükkel,hogy ezzel tartják életben a dagit! - szerintem sose jönnek rá,hogy mennyire visszataszítóak és kontraproduktívak! - 0rbánt a korpába keveredése fogja fölzabálni a jól ismert gyesznóitól...
csak úgy....
@Maccska: a fideszben meg több ezer bünözö tevékenykedik, akik naponta lopják meg a magyarokat!
kereső
@Maccska: Tényleg ennyire hülye vagy, "tanár úr"? Nem érted amit irtam, és válaszolsz rá egy olyan válasszal, amelynek semmi köze a problémához, ráadásul elhallgatod a kegyelmi döntés körülményeit, ami ugye megismerhető volt anno, mert a Magyar Köztársaság Elnöke , Göncz Árpád a döntését alátámasztó indoklását is közzé tette. Nem akarom magam ismételni...oskola 4. osztály "tanár úr".
Menőmanó
@Maccska: Az nem mentség semmire, hogy 30 éve is voltak hajmeresztő kegyelmek.
Itt is inkább az az érdekes, hogy melyik "gyermekvédő" gondolta jó ötletnek a pedofilsegítő kegyelmezését, mert nem a két lemondott nő volt, az biztos. Juci úr elsőre alá sem írta. Aztán nyilván felsőbb nyomásra mégis aláíratták vele, gondolván, úgyse derül ki.
Kinek volt ez ennyire fontos? Persze összerakták már egy csomóan a mozaikot, de a főkolompos lapít, a nők nyakába varta, mert egy gerinctelen, jellemtelen szardarab.
simmering73
@Maccska: Miaf@szt rugózol te Göncz-ön? Kilenc éve halott.
csak úgy....
@Maccska: te a kibaszott buta kategória! :)
csak úgy....
@Maccska: csak 1 db. ot említs az én hazugságaim közül te féreg ,te 0rbán segge pucolója!
csak úgy....
@Maccska: rettenetesen lecsúszott a fidesz, ha már a hozzád hasonló ótvaros,buta védelmezökre szorul! :) - ti idióták,akik elöhoznak a kedvükért minden gönczöt , amivel remélik,hogy a jelenlegi fidesz disznóságokat tudják kompenzálni!
@Maccska: ugye te nagyon hülye? :)
csak úgy....
@Maccska: @KisTehen: - annak azért örülök, hogy ti aljadékok sok fideszest gondolkodásra serkentetek..., a 2/3 ad bukását nektek,ócsmány rohadékoknak köszönheti majd a dagi!
már több mint 100 ezer volt fidesz szavazó köpi le a hazug fideszt és benneteket a hivatásos tetveseiket! :) - ti hamarosan éhenvesztek,ha csak nem találtok magatoknak egy másik segget..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.