2024. január 1-től az új lakossági lakáscélú hitelszerződések esetében az önkéntes kamatplafon mértéke 7,3%-ra csökkent. Emellett a mérséklődő infláció is hozzájárul a kedvező folyamathoz, ezáltal a kamatszint január elején már több bank esetében 7% alatti sávba került. Reális forgatókönyv, hogy a kamatok még 2024 első negyedévében 6% körüli értékre csökkenek, így a lakáshitel-kihelyezés a múlt évhez képest akár a duplájára is emelkedhet. A januártól bevezetett otthonteremtési támogatások és a kedvező hitelkamatok megfelelő alapot teremtenek a pozitív irányú változáshoz, azonban egyelőre kérdéses, hogy mindez önmagában elegendő lesz-e az építőipari szektor tartós növekedésének megindulásához.

Forrás: epitesihirek.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Vásárlòerőt tekintve màr Bulgária is beelőzött. Van mèg kérdés az irànytű hūlyitésen kìvül ?!
Yoda69
"Továbbra sem árulják el, mit csinál kedd reggelente Orbán Viktor Ferencvárosban, csak azt, miért volt ott a sajtófőnöke
Olyan magánprogramja van, aminek a „nem nyilvános jellegét" testőrök mellett maga a miniszterelnöki sajtófőnök őrzi a helyszínen."
A koteg 500 euros, amit a zako zsebebol vett ki a fo pedofil, luxus kurvakra kellettek ott Ferencvarosban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.