kereső

Varga Mihály új alapokra helyezné Magyarország és az IMF kapcsolatát
Mihály, jó lenne ,ha jobban figyelnél mit mondasz." A miniszter arról is beszélt, hogy Magyarország 2010 előtt segítségre szoruló ország volt, ma pedig az Európai Unió egyik legstabilabban fejlődő gazdasága."-holnap meg visitoztok Brusselesben, hogy a gaz bürokraták nem adnak elég pizecskét. Vagy nem beszéltél az gazságügyi miniszter asszonnyal?

Mégis rászorul a tót a húgyos körtére- hogy ennyire benyaltál az IMF-nek?
Orbán megüzente a Nyugatnak, mi a vele való a kiegezés feltétele
@Málna: A káposzta a savanyú,Édeske. Te valamit nagyon összekutyulsz. A kritika, a felháborodás nem "savanyúság".
Légyszi sorold a jó dolgokat, azután megitélem, hogy tényleg jók-e. Nem lózungokat, hanem tényeket.Azért azt vedd figyelembe, hogy az ATM-nek sem szoktam tapsolni, amikor pénzt ad.
Orbán megüzente a Nyugatnak, mi a vele való a kiegezés feltétele
@Málna: Igen, én is úgy gondolom- nem tudom, hogy Márai ( és Ady) a jövőbe látott-e, de tökéletes jellemzését adta a 2019-es állampártnak, és kiszolgálóinak-köztük Neked is .Mivel nem tudsz érveket-tényeket felhozni mindarra ami történik, ezért aztán elmész a hülye naiva felé- aki az első adandó alkalommal a saját képére akarja formálni az itt szólókat. Ugyanúgy, ahogyan orbán akarja az egész országgal. Na abból nem esztek.
Orbán megüzente a Nyugatnak, mi a vele való a kiegezés feltétele
@Málna: és akkor az "örök"!" Pusztuljon a régi rendszer minden szégyenköve! Tűnjék el kortes bandájával, vicinálistáival, strébereivel, főispánjaival, Tóth Benőivel együtt!

Mert így valóban úgy lesz, hogy a jövő térképén Magyarország helyén egy fehér folt lesz, ezzel a felírással: Ez Magyarország volt, de elsikkasztották…"

Ady Endre/ a vátesz/ -Debrecen , 1899.május.17
Orbán megüzente a Nyugatnak, mi a vele való a kiegezés feltétele
@Málna: tegnap 19:35, hogy ,megértsd az itteni "nyugdijas szekció keserúségét"- bár kételkedem a megértést illetően, mert amit eddig mutattál a harmatos, Édeske- harmatosan gyenge. És ime a válaszom- ismét egy költő/irő óriáshoz fordulva kértem segitséget, Ő nálamnál sokkal jobban elmondja, mit is gondolok erről a mai mi világunkról- orbanisztánról, a NER-ről:
Jöjjön Márai Sándor: Olyan világ jön verse.

"Olyan világ jön,
amikor mindenki gyanús, aki szép.
És aki tehetséges.
És akinek jelleme van…

A szépség inzultus lesz.
A tehetség provokáció.
És a jellem merénylet!…

Mert most ők jönnek…
A rútak.
A tehetségtelenek.
A jellemtelenek.

És leöntik vitriollal a szépet.
Bemázolják szurokkal és rágalommal a tehetséget.
Szíven döfik azt, akinek jelleme van."
Ha megtalálják, börtönbe is kerülhet a reptéri drónozó
@RonaGyuri: Schlett Csabát se találták, mindaddig mig el nem évültek a Josip Totnak,és Kaya Ibrahimnak eladott cégek köztartozásai.
Orbán Viktor újra találkozott a Néppárt bölcseivel
Nem egyéb ez az EPP részéről,mint "vihar a biliben". Oszt jó napot.
Stoffán György: „Wass Albert náci”… – Nyílt levél Karácsony Gergelynek
Na, előbújnak a "független" értelmiségi megmondók.Érdekes, orbán bármilyen baromságot mondhat, ezek az "irástudók" el vannak ájulva. Bezzeg Karácsony- aki egy nácit nácinak titulált, az ellen rögtön szót kell emelni. Ha eddig hallgattak ezek a függetlennek, akkor kéretik most is ezt gyakorolni.
Orbán: Van, ami nálunk nem fér bele, ezért Borkai Zsolt elhagyta a Fideszt
@RonaGyuri: Na de, ha ez a legfőbb politikájuk ( lánczi szives közlése- máig ki vagyok akadva amiatt, hogy ez az ürge egyáltalán a közelébe mehet a "Közgáznak")-akkor miért is ez lenne az ok? A fidess "keresztény értékrendjébe" nem fér bele a "magánügy". Csak a kipcsak vér, meg a nemzeti szuverenitás sajátos felfogása- a kazah elnök törzsi vezető Magyarországon, meg a magyar történelem átirása kényükre-kedvükre, meg háborús bűnösökkel ölelkezés-pacsizás, meg köztörvényesek idelopása diplomáciai mentességet biztositó járművel, meg az orosz kémbank, meg a baltás gyilkos kiadása...
Erdogan alapítványa nyit iskolát Budapesten
Hollandiában is volt. Aztán feloszlatták-betiltották, mert a nebulók semmi mást nem tanultak- csak a Koránt. Remélhetőleg azt a qvótát kapják meg támogatásként a tanulók után, mint a többi egyházi iskola. A keresztény szabadság jegyében. Európa keresztény dns-e, az utolsó aki egymaga hordozza a keresztény kultúrát- rég volt "feltötlésen", mert egyre vadabb dolgokat tesz- a hirdetett igéivel ellentétben.
Orbán megüzente a Nyugatnak, mi a vele való a kiegezés feltétele
@Aki Én: Ne legyenek kétségeid. Pontosan érti. Csak éppen ezt kapta feladatul- bagatellizálni/dicsérni- és közben téged, engem, minket-akik kritizálunk és nevén nevezzük a gyermeket- azokat lesajnálni, öreg,megkeseredett ,eszeelhagyottként feltüntetni. "édeske", mint a neve is mutatja. Előadja itt Neked az értetlent,a kis naivat, miközben arra készül, hogy hülyének nyilvánitson.
Orbán négy éve még nagyon mást gondolt a kurdokról
A "seggszáj" újabb bizonyitéka. Az internet ne felejt...
„Meggyőződésünk, hogy ennek a térségnek, Irak térségének stabilitása nemcsak az ott élő népek számára fontos, (..) , hanem fontos a Nyugatnak és nekünk, európaiaknak is” – mondta a miniszterelnök, miután az Országházban fogadta az iraki kurdisztáni régió elnökét. A megbeszélés után tartott közös sajtótájékoztatón Orbán kijelentette:

A kurdok befagyasztották az ISIS terroristák elleni harcot- mert a törökökkel szembeni harcot létük megmaradásának tekintik. Köszönjük ...trump, putyin,erdogan, orbán...
Tarlós megerősítette, valóban Orbán mellett fog dolgozni
A "független" elme. Csak azt nem értem, hogyan rúg labdába habonyrogánbűnözőantal mellett?Vagy csak kamu - azért fogják fizetni, hogy ne adjon tanácsot?
Megválasztották az ellenzéki politikust, mégsem lehet polgármester
A munkáspárt polgármester jelöltje támadta meg az eredményt- láncszavazás gyanuja miatt. Amit korábban, még a szavazás napján Baranyiék is jeleztek .
Orbán megüzente a Nyugatnak, mi a vele való a kiegezés feltétele
@Málna: Ó .hát itt vagy Te. Azért járunk ide "Keseregni", hogy olvashassunk valami kis "édeset"-ami cukrozza a negativ életérzésünket. Legyen má egy kis örömünk, ebben az elfuserált világban/országban. Majdnem azt irtam, hogy qrva ország, de nem, mert a fidessesek meg találnak sértődni(= asszociáció borkaira)- mert mindig magukat azonositják az országgal.
Kiderült, mitől függ, hogy mond-e beszédet Orbán Viktor október 23-án
De a jó qrva életbe. Az uniós külügyminiszterek tanácskozása a sziriai helyzetről nem volt fontos, szijjártó magyar külügyminiszter inkább a török nyelvű diktatúrák tanácskozására ment? Orbánnak meg nem olyan fontos a magyar nemzet ünnepe, ő meg inkább megy Brusselesbe, hogy vétózni tudjon- ne legyen megállapodás, mert minél rosszabb, annál jobb neki. Nem, nekem nem hiányzik- és nem is szivesen venném, mert olyan messze állnak 56 eredeti céljaitól, mint a kereszténységtől. De ez azért jelzés értékű. Bezzeg, ha székely templom zászlót kéne avatni, azt ki nem hagynán.
Kocsis Máté: Az egy udvarias megközelítés, hogy Borkai kilépett a Fideszből
Tetszik. Magyarország miniszterelnökének Budapest főváros nem "ügy".Jó lenne visszavenni az arroganciából kocsisnak is.
Orbán Viktor október 23-án nem szól a nemzethez
@Eladott Ország: November 7-én erdogant fogjuk ünnepelni.Akkor jön állitólag a diktátor testvér.
Orbán megüzente a Nyugatnak, mi a vele való a kiegezés feltétele
@RonaGyuri: Valós motorja? Az inaktiv beruházások, amelyek látványnak szépek, és valós időben még termelőnek is minősülnek- de a jövőben nem!.Sőt. Mivel a fenntartásuk költségeit sem termelik meg, ezért ezután csak visznek.
Hoppál Péter: Budapestet megölte az emberi butaság és az irigység
@Nessy: végül csak "felszállott a páva"- hiába tiltotta be a dalt a "páva".
Orbán Viktor október 23-án nem szól a nemzethez
Mit mondhatna azok után, hogy Nagy Imrét "száműzte"?Kissé furcsán veszi ki a fidess részéről 56-ot "ünnepelni", a mai történések fényében, amikor ismét egy diktatúrát épitenek.
Orbán megüzente a Nyugatnak, mi a vele való a kiegezés feltétele
@RonaGyuri: Nagyon úgy tűnik, hogy érkeznek a válaszok orbán üzenetére.A kiskerre vonatkozó megállapitások, meg lehetséges, hogy elhibázottak- mert a ft "szárnyalása" növeli a kisker forgalom értékét, de nem derül ki ebből, hogy a volumen növekedett-e. ( volumen indexet évek óta nem számolnak)
Orbán: A Tarlóssal kötött megállapodások érvényben maradnak
Orbán hazudik? Orbán meghazudtolja kancellária miniszterét.Melyik mond, mondott igazat?Találós kérdés.
Orbán Viktor végre elmondta véleményét a Borkai-botrányról
És végül is mi volt a véleménye? Mert a "bizonyos dolgok"-ból nem derül ki, hogy mi nem fér bele a fidessben, bár gyanitom, hogy a qrvázásra gondolhatott- arról is csak azért mert kiderült, és kissé megtépázta a "keresztény dns " szómágiát.
Micsoda egy képmutató miniszterelnöke van Magyarországnak.Vagy van valaki aki úgy gondolja, hogy orbán most pártelnökként mondta ,amit mondott?
Karácsony Gergely találkozót kér Orbán Viktortól
@Pegero: De pontosan a választók dobják össze. Vagy orbán a saját vagyonából nem ad az ellenzéki városoknak, falvaknak? Nagyon el vagytok tévedve- mert amit a kormány oszthat, azt a fideszre-és a nem fideszre szavazók fizetik adó formájában.az meg még külön pikáns dolog, hogy a legtöbb adóbevételt Budapest termeli -akkó miért is kéne kunyizni? Orbán nem hűbérúr-még- hanem egyenlőre csak az ország miniszterelnöke.