kereső

Megy a pénz a szuperkórházra, de még az alapkövet se tették le
Hány olyan " beruházás" van ma, ahol lerakták az alapkövet-és azóta sem történt semmi- csak is, és kizárólag papiron van épitkezés.De, lehet rá költeni. Mint a vizes vb ( nem az új, hanem a régi) már két éve vége, és még mindig pénzbe kerül.
Megbüntették a román játékost, mert nem akart magyar válogatott lenni
@Nessy: A Mol Fehérvár FC román nemzetiségű, de magyar állampolgársággal is rendelkező hátvédjéről, Rus Adriánról van szó,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,feltételezem, hogy a magyar klubnál jóval többet keres, mint amit otthon keresne.Az meg, hogy magyar állampolgár IS! , hát istenem- csak a zsebéig terjed a magyar szive. Vannak ezzel igy sokan.
Vádat emeltek Simonka György ellen
a költségvetési törvénybe rejtve úgy módosította a Fidesz-KDNP, vagyis a kormánypárti többség a Büntető törvénykönyvet (Btk.), hogy a jövőben szinte lehetetlen lesz bizonyítani, hogy egy bűncselekményt bűnszervezetben követtek el.-lex simonka.
Szakértő: sokkal olcsóbb lenne a gáz, ha nem lenne rezsicsökkentés
@reagens: én csak ragoztam-ugye milyen gyönyörű,és kifejező a magyar nyelv?
Merkel: az Orbán kormány jól fekteti be az EU-s pénzeket
@reagens: tényleg csak beszéled,és nem érted a magyar nyelvet. Na de sebaj- nem kell ahhoz érteni a nyelvet, hogy jó magyar légy- kövér lászló is megmondta. Apropó van 4-6 gyerkked,és 16 unokád? mert ha nincsen, akkor csak nem vagy jó magyar.
Komolyra forditva a szót- tényleg nem érted?
Sosem volt még ennyi nyugdíjmilliomos - Hogy csinálják?
Nem kkell ezen agyalni- gulyás gergely a fidess kigyó szemű ügyeletes arrogánsa megmondta a tutit:
"Gulyás Gergely, szerint mára már eljutottunk odáig, hogy a nyugdíjból is tisztességesen meg tudnak élni a magyar nyugdíjasok, ha azt jól osztják be és nem költekeznek feleslegesen. Ezért megszünteti a kormány az extra juttatásokat."
Kiss-Rigó László püspök Washingtonban misézett, ahol a liberális demokrácia veszélyeit ecsetelte
@Eladott Ország: Ha a gerinctelenségnek egyszer szobra lesz Magyarországon- nem nagyon kell keresgélni a modellt. Elég szétnézni a fidess és az egyházak háza táján.
Szakértő: sokkal olcsóbb lenne a gáz, ha nem lenne rezsicsökkentés
@reagens: A te "logikád szerint" 4,6 millió munkakerülő és gyerekgyártó van az országban- merthogy ennyi a szegénységben élők száma 2019-ben orbanisztánban. Hülye-hülyébb-leghülyébb- fidesses.
Merkel: az Orbán kormány jól fekteti be az EU-s pénzeket
@reagens: „Sopron arra példa, hogy mi európaiak milyen sokat elérhetünk, ha bátran kiállunk megoszthatatlan értékeink mellett. Sopron megmutatja, hogy mitől vagyunk mi Európaiak. Sopron a szolidaritás, a szabadság és a béke – egy emberi Európa jelképe. […] Mindig tudatában kellene lennünk annak, hogy a nemzet boldogulása mindig a közös Európa boldogulásától is függ. Európa csak annyira lehet erős, amennyire egységes – amennyire a vitatott kérdésekben is képesek vagyunk a kompromisszumra. Látjuk: Európa békeprojektje nem működik magától. Megköveteli azt is, hogy időnként át tudjuk ugrani a saját árnyékunkat, hogy az Európáért és a világért viselt felelősségünknek meg tudjunk felelni. Erre figyelmeztetnek bennünket nem utolsó sorban azok a háborús és válságövezetekből érkező emberek, akiknek védelemre van szüksége, és nálunk keresnek menedéket.”

Ezt értelmezd ! Ezt IS ! Merkel kancellár mondta, ott és ugyanakkor- ez egy nagyon szép üzenet orbánnak=fidessnek.
A milliárdos költségvetésű kutatóintézet szerint azért tűnik úgy, hogy szinte semmit nem csinálnak, mert titkosak az eredményeik
"erdélyi Nemzetstratégiai Kutatóintézet"- mi a francot keres egy magyar kutatóintézet Romániában, magyar költségvetési pénzekből gazdálkodva? és mégis milyen futó "projektejeik" vannak? a focipálya felújitáson kivül?Mi franc titkos a "kutatási eredményeken"? Vagy ez is csak egy fedősztori, a klientúra kifizetésére? És, ha már nemzetstratégia, akkor miért nem Magyarországon van?
Palkovics olyan jól kicsinálta az MTA-t, hogy jutalmul megkapja a teljes felsőoktatást
Nem tudtam, hogy a fidess nyelvújitást is csinál. A lopásnak két újabb szinonimáját is létrehozták- inniváció, versenyképesség.És ennek szerzője palkovics, a hóhér- a magyar tudomány, és hozzátehetjük- a magyar felsőoktatás hóhéra. A legszebb az egészben, hogy ezt ő maga kérte,(?), orbán meg rábólintott. Palkovicsnak egymagában ezért kijár az ezer év- talpig vasban.
Erről tárgyalt Orbán a volt kanadai miniszterelnökkel
Nemzetközi Demokrata Unio 80 párt- ezek is csak nevükben demokraták, mint a fidess-kdnp?
Ez inkább tűnik párttalálkozónak, mint hivatalos kormány találkozónak. akkor miért is Karmelita,és miért nem Lendvay utca?
Simonyi szerint Orbán gerinctelen politikát folytat Amerikával szemben
@Nyírfa: és nézd meg az új kormánytagokat- gulyás, varga, novák, -fiatalok, gátlástalanok, és hijján vannak az erkölcsnek- hiába a magukra hányt kereszt. Jó kis csapat- kiegészülve szájerrel, kövérrel, rogánnal, habonnyal- a többit gondold hozzá..., ja és a kgb-s ezredest ki ne hagyjuk., mint megbizót.
Simonyi szerint Orbán gerinctelen politikát folytat Amerikával szemben
@kokopelli: Úggggggggggy elszoktam már ettől a 9+év alatt, hogy változhatnak a kormányok, és nincs egyeduralkodás. Minden esetre nem lesz könnyű dolga a cdu-csu párosnak a 2020-as megmérettetésen.- főleg keleten nem.Nagy változásra azért nem számitok.
Kiss-Rigó László püspök Washingtonban misézett, ahol a liberális demokrácia veszélyeit ecsetelte
Inkább focizzon a pispek úr, a saját külön bejáratú vadiúj stadionjában. Szerintem még Isten is meg lesz az ilyen egyházfi nélkül.
900 ezer fiatal még nem tudott elköltözni otthonról
"Ez most nem arról szól, hogy a büdöslibsi fejemmel a határon túliak ellen, vagy az egyház ellen beszélek. Arról szól, hogy mindezt a Magyarországon élőktől veszi el Orbán Viktor. A mi fiataljaink elmennek az országból, az idős, beteg, sérült honfitársaink sokszor embertelen körülmények között kénytelenek élni, családok kerülnek az utcára, milliók élnek a létminimum közelében, de inkább alatta, és Orbán Viktor gazdag nagybácsit játszik. A mi pénzünkből, a mi bőrünkre, ami nyomorunk és kilátástalanságunk árán. Ez nem egyszerű rövidlátás, nem hiba, hanem sokkal súlyosabb. Bűncselekmény. Árulás. Ennek az országnak az elárulása."
LOPTAM!
Simonyi szerint Orbán gerinctelen politikát folytat Amerikával szemben
@kokopelli: azért annyit már láthatnál, hogy orbán maga a "rizikó"- nem becsülném le a helyedben- és európa vezetői helyében sem. Egy alattomos, minden hájjal megkent , rossz indulatú-és bosszúálló kis geci. És amit akar, azt tűzön-vizen át akarja- nem számit se Isten, se ember.
Horvátország tényleg komolyan gondolja az euró bevezetését
Nem fogunk csatlakozni az euro-övezethez. Kétsebességes Európa készülődik- mi körön kivül leszünk euro nélkül.
900 ezer fiatal még nem tudott elköltözni otthonról
@reagens: Nem kételkedem, Merkel asszony nagyon komolyan mondta, amit mondott- és nagyon összeszedetten.És a következményekben sem kételkedem. Mondjuk az ellenzéknek tényleg nem jött ki jól, amint irtam- de várjuk meg a következményt, a folytatást. Mert ,hogy lesz az hét szentség.
Kósa a Parlament biztonsági rendszeréről: Egy hétvége alatt megbütykölöm a haverokkal
Én meg megkérdezem- Margit, nóóóóóóóóóóórmális?- ezek ketten? a kósa, meg a dandártábornok? ( az még???)
900 ezer fiatal még nem tudott elköltözni otthonról
@reagens: látom beszéled a magyart, de nem érted- mert ha értenéd, mondjuk nem éppen fidess nyelven irtam, akkor nem irnál hülyeséget.. Mert éppen azt irtam, amit mondtál- mondjuk, én tovább gondolom a dolgokat.Mert azok sohasem -fehérek-feketék. Egy politikusnál mindig van mögöttes gondolat. Minden esetre ez most nem jól jött- bármi volt is szándéka Merkel kancellárnak. Na, de majd az ősz meghozza a válaszokat. pillanatnyilag tényleg azt mutatja, az ábra, hogy orbán nagy hátszelet kapott ezzel az önkormányzati választás előtt- amire tudtok hivatkozni. Én mégis azt mondom, nyugtával a napot.
900 ezer fiatal még nem tudott elköltözni otthonról
@kokopelli: De, érintőlegesen beleszőtte a kohéziós alapokat- amelyhez közvetlenül csatlakoztak a mémet nagy beruházók, munkahelyeket teremtve. Ennek egyetlen szépséghibája van- hogy a munkavállakók munkabérét megközelitőleg öt évig a magyar állam/azaz mi fizetjük vissza nem téritendő állami támogatás formájában.Szép ez- csak egy kicsit keserű lesz az ember szája ize tőle, amikor hallja az ömlengést. Azoknak elmegy ez, akik nincsenek "képben".És nem , nem panaszképp- de ebből nem csak Magyarország profitál, hanem az itt befektetők is.És ,ki milyen arányban- az üzleti titok.
900 ezer fiatal még nem tudott elköltözni otthonról
@reagens: háááááááááááát, nem ezt irtam?pontosan ezt irtam- ,mondjuk Merkel asszony csak embereket mondott- és nem azt mondta, hogy az "ország érdekében".És én is csak Őt idéztem. Majd meglátjuk ezt a következő ciklus költségvetésének tárgyalásánál. Mert ez ugye azt is jelenti, hogy Magyarország már nem szorul rá a felzárkóztatási pénzekre, hiszen ezt saját erejéből- a csodálatos hdp növekedésből is meg tudja oldani. Lehet, hogy ennek a dicséretnek ez lesz a következménye,na meg a közvetlen pályáztatás - az állam /kormány kizárásával. Ja, és lehetséges az is, hogy a magyar ep. képviselők ki is lesznek ebből zárva, ha !!! elindul a 7-es cikkely, és megvonják a szavazati jogot.Nne legyen ez a követkkezmény- de sanszos, hogy ez nem kivánság műsor, és nem hinném, hogy Merkel orbán fanná vált volna, de belföldi érdekek mentén mondott itt is beszédet.
Ezt üzente augusztus 20-án az országnak Orbán Viktor
@emerencia: Ebben az országban utoljára csalás nélkül 1994-ben nyert valódi 2/3-al párt választást.Már 2010-ben sem volt tisztességes, csalás mentes választás- hiszen az oda vezető úz tele volt hazugsággal,félrevezetéssel,demagógiával,árulással. És kérem tisztelettel ez is csalás. Orbánék=fidess mindig csak igy tudott választást nyerni.
Szombaton indul hivatalosan az önkormányzati választási kampány
@Málna: olvasd már el a cikket legalább- abban is benne van- a hivatalos kampányig nem folytatható kampánytevékenység- és felsorolja mi minősül annak. Na ezzel szemben jó néhány helyen a fidess jelöltjeinek plakátjai már kinn vannak a hirdető helyekken.Ez törvénysértés- de tudom, majd jönnek a jogászok oszt jónapot.