kereső

Kiderül, ezért hallgatott az ügyészség a Kaleta-ügyről
Azért hallgatott az ügyszség mert 1./ az érintett fidess káder, 2./ matatott az USA kiberüldözésre szakosodott szolgálata a hivatali gépen, amely összeköttetésben van a külüggyel IS!. Ezért a titkositás- ki tudja milyen adatokhoz jutottak hozzá a pedofil képeken kivül az usákok? Ezért hivta orbán a szalmahajút?
Novák Katalin: ha a Néppárt nem lép, megteszi a Fidesz
@csak úgy...: Fidess alelnök.Több nyelven beszélő , a francia becsületrend kitüntettje./a frankofón kapcsolatok ápolásáért kapta/.Amúgy meg egy szolga.
Novák Katalin: ha a Néppárt nem lép, megteszi a Fidesz
Akkor rajta Katalin. lépjen orbán=fidess, ne legyen már gyáva xar. Milyen pártelnök az ilyen, aki csak úgy eltűri, hogy lógva hagyják- és keringhet, nimt gólya... a levegőben. Ne már, hogy Európa dns-ének, a legkeresztényibb európainak ilyen megaláztatást kelljen elviselni holmi "balos báboktól! Úgy is van, csapjon az asztalra orbán- azt gyakorolta, attól lila a keze?-és tegye helyre az EPP. Ha nem hajlandók követni őt- a vezénylő csillagot, akkor fel is út, le is út EPP. Ki vagytok rúgva.
Kiderült, mi volt az a nagy kékes-lilás folt Orbán Viktor tenyerén évértékelője közben
@Málna: Milyen legyen, ha egyszer "öreg" vagyok?Az erkölcs/ erkölcsösség nem korfüggő.
Kövér László kétmillió forintra büntette Hadházy Ákost molinós akciója miatt
Hej, azok a szép idők, amikor még a D209-es táblákkal vonult be a fidess a parlamentbe, meg narancsot osztogatott, meg bekiabált-"a kormány hazudik"- nem ,nem a "patásnak" Antall Józsefnek), meg bekiabál személyesen orbán " csuhások, térdre imához"..., azaz orbán aki 2006 után két évig be sem járt a munkahelyére, de a fizetését felvette. Az akkori parlamenti többség meg csendben tűrte, jó anyámasszonykatonája módjára.
Kövér László kétmillió forintra büntette Hadházy Ákost molinós akciója miatt
Azért az valahol ciki, és nagyon jól mutatja ennek a társaságnak az erkölcsi szinvonalát- Hadházy táblája "sérti a parlament" tekintélyét, de az ,hogy köztörvényesek ott ülnek, szavaznak, olyan is akire a házi ügyészség maga kért 8,5 leülendőt+ vagyonelkobzást, az nem sérti a házelnök erkölcsét. Ez nem parlament. És még cirkusznak se mondanám- mert ott legalább szórakozik az ember, és jókat nevet a bohócokon- itt meg sirni támad kedve, és hányni.
Kiderült, mi volt az a nagy kékes-lilás folt Orbán Viktor tenyerén évértékelője közben
@Málna: Megszóltalak kedves, miután megszóltál.Na de üsse kő. Miért nem tartod erkölcstelen dolognak a munkaidőben történő kommentelést? Te magad irtad, hogy még nem vagy unatkozó nyugdijas, velem ellentétben. Én viszont annak tartom, hacsak nem ez a munkád. Ezért a nevetés?
Orbán attól retteg, hogy a fiatalok már nem tudják értékelni, milyen jól jártak a Fidesszel
Tényleg. "Qrva jól jártak". Főleg a fiatalok- kiélhetik "kalandozós vágyukat". Akár itthon, akár 1000 km-el arrébb.
Kiderült, mi volt az a nagy kékes-lilás folt Orbán Viktor tenyerén évértékelője közben
@Málna: Kedves, én nem élek burokban- te szoktál itten tanácsokat adni, hogy az "unatkozó" nyugdijas mit csináljon. Amúgy meg , munkaidőben kommentelni nem igazán erkölcsös dolog. Én, mint "unatkozó" nyugdijas ( aki még hasznos!! dolgot is csinál, mert még dolgozik)megtehetem, mert a magam főnöke is vagyok egyben. Úgyhogy kedveském, sepregessél a saját kis portád előtt- ill. ha a témához szólsz, az tényleg az legyen, ne a hozzászólók megszólása.
Facebook-videóban magyarázta el Dömötör, miért lesz majd két kérdés is a "börtönbizniszről" a nemzeti konzultáción – videó
Ez egy nagyon régi, hiánypótló vélemény Szentpéteri-Nagy Richárdtól. És szerintem pontosan passzol ehhez az ál "nép-nemzeti szavazáshoz", amit konzultációnak mond a kormány/és az állampárt.
https://168ora.hu/velemeny/szentpeteri-nagy-r...
Erős: Orbán szerint Karl Marxot éltetik az Európai Néppártban
" A szubszidiaritás a modern polgári állam szerveződésének egyik fontos elve, amelyet először XI. Piusz pápa 1931-ben megjelent Quadragesimo anno kezdetű enciklikájában fogalmazott meg. Alulról felfelé építkező társadalomképet vázol fel, amely jogokat és kötelességeket ad és ró az egyénre, a közösségekre és az államra. Aktív állampolgárokat és önmagát korlátozni kész államot igényel. (!) A szubszidiáris állam nem lehet diktatúra, sem paternalista."- ez a hazug bűnöző ezt kéri számon az EPP-n? Azt csinálja, amit itthon? Bedekósat játszik? Ráfogja a nyuszira, azt amit ő megcsinált Magyarországon.
Kétmillió forintra büntette Kövér László Hadházy Ákost
Hej, azok a szép idők, amikor még a D209-es táblákkal vonult be a fidess a parlamentbe, meg narancsot osztogatott, meg bekiabált-"a kormány hazudik"- nem ,nem a "patásnak" Antall Józsefnek), meg bekiabál személyesen orbán " csuhások, térdre imához"..., azaz orbán aki 2006 után két évig be sem járt a munkahelyére, de a fizetését felvette. Az akkori parlamenti többség meg csendben tűrte, jó anyámasszonykatonája módjára. Bár, most se nagyon hallom tiltakozni az ellenzéki képviselőket- legalább valamiféle szolidaritást mutathatnának egymás iránt, amikor valamely ellenzéki képviselőt retorzió ér az állampárt képviselői részéről. Hé, ti ott- kapjátok már össze magatokat! Mutassátok már meg, hogy ellenzékiek vagytok!
Itt a minisztérium válasza arra, miért ülhettek ott egyenruhás tábornokok is Orbán évértékelőjén
Egy 1993 hozott ,és azóta is hatályban lévő törvény tiltja, hogy katonák/rendőrök pártrendezvényen egyenruhában vegyenek részt. Ezt a Tv.-t, az első szabadon választott országgyűlés hozta meg, ennek felrugására, a törvény megsértésére mindeddig sohasem került sor. Na innen szép bolsizni, meg kommonistázni, az állampártnak meg scheggnyalóinak.
Magyar kollégáikkal ellentétben a szlovákiai magyar tanároknak tetszik az új Nemzeti alaptanterv
Van közük hozzá? Nem hinném, nem az ő iskolájukról, oktatásukról, gyermekeikről van szó. Kéretik csendben maradni!
Itt a minisztérium válasza arra, miért ülhettek ott egyenruhás tábornokok is Orbán évértékelőjén
Kormányzati évértékelő? Annak helye nem a parlamentben lenne? Ha az. akkor miért a fidess pártalapitványa rendezte? Miért nem kaptak meghivót az ellenzék képviselői ( orbán csak a fidessesek miniszterelnöke???)?Miért kellett paravánnal és buszokkal eltakarni , hogy kik érkeznek- kik kaptak meghivót?A ménes lóg ki, nem a ló T.Minisztérium.
Erős: Orbán szerint Karl Marxot éltetik az Európai Néppártban
Vaclav Havel Orbán Viktorról 2002-ben: "Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."
Magyarországot nem óvta...
Úgy néz ki, a kormány már a nemzeti konzultáció kezdete előtt eldöntötte annak eredményét
Minek kidobni a náci féle "nemzeti konzultációra" ( hitler 1933), milliárd forintot, ha már megvan a törvénymódositás? Vagy ,ha ezt legitimálni akarja a kormány az istenadtával, akkor legyen népszavazás.
A nemzethy konzultáció, mint kormányzati eszköz?- ismer ilyet a magyar jogrend? Kötelezi ez valamire a kormányt ,vagy bárkit ,főleg igy utólag?,vagy csak a megszokott szemfényvesztő "hivatkozási alap" kell legyen majdan az emberjogi biróság, és az Eu előtt, hazug és csalárd módon.
Toroczkai László: legyen rend az országban és Borsodban
Őszintén szólva én nem vágyom a Toroczkai/Tóth féle "rendre". Az a " rend" küldött halálba több százezer magyart anno.
Egyáltalán , a szólás-és véleménynilvánitás szabadsága jegyében tiltakozom az ellen, hogy fél-katonai náci alakulatok egyáltalán létezhetnek Magyarországon. Még akkor is, ha a TASZ szerint ez lehetséges-és urambocsá jogosnak is tartjákl.
Bezzeg tiltakoztak a 2008-as "gyűlölet beszéd" elleni törvény miatt.
„Kifelé a nácikkal” – skandálta a német harmadosztályú meccs közönsége, miután egy néző rasszista megjegyzést tett egy fekete játékosra - Foci
@Shikari: Adj Isten jó napot te "diplomás fasiszta", ha már a bozgor nem megfelelő megszólitás számodra. Erre számithatsz tőlem .Tűrjed!
Egy koreai sötét weboldal leleplezése buktathatta le a gyerekpornóval vádolt egykori nagykövetet
@ómió: 13:18,13:20 Na te hazaáruló bérenc, még mentegeted is az akolbelit? Mi az, hogy ne csámcsogjanak rajta? Ne adjatok okot a csámcsogásra! Úgy mégis mit gondolsz, milyen adatokhoz juthatott az USA kiberbűnöldözéssel foglalkozó bűnügyi szolgálata, amikor átkutatták a nagykövet hivatali gépét, amely kapcsolatban áll a külügyminisztérium szerver parkjával. Tudod, a bolsizáson kivül gondolkodhatnátok is, ha már egy idiótának megy.