kereső

Orbán Viktor Kazahsztánba és Kínába utazik
@RonaGyuri: meg kell állapitanom, hogy Németország belügyminisztere nem demokrata- mert ugye "madarat tolláról".
Nem tudom, hogy kinek az életrajzát olvasta Seehofer,de hogy nem orbánét az biztos, másképp nem állitana ennyi baromságot. Vagy van az a pénz?- és már épül orbán új imázsa-átirva a közemult történéseit?Ráadásul egy világbajnok tolvajt tart demokratának, és vallásos kereszténynek. Óriási hazugság, hogy orbán harcolt a "kommunizmus" ellen- nem, ő nem harcolt, csak egy baja volt velük- nem ő ült kádár székében. Saját bevallása szerint is.
Erdő Péter: "Magyarországon az elmúlt 30 évben nem javult a vitakultúra"
"Lehet arról vitatkozni, hogy előnyös-e ez a rendszer, de a számokat nézve biztos, hogy most többen vannak beíratva katolikus hittanra, mint ahányan húsz éve jártak templomi hitoktatásra"- Exellenciás Uram! Ez nem hitbéli meggyőződésből történt.Hanem mert- "kötelező"!!,és mert nagyon sok helyen még választási lehetőség sincs. És ezzel a klérus segitséget nyujt egy farizeusnak, hogy alapvető szabadság jogában korlátozza az embereket- a szülőket, a gyermekeken keresztül.
Ez, hogy úgy mondjam Isten ellen való vétek. Önök a vagyon, a hatalom érdekében kufárkodnak az emberi lélekkel, kiszolgáltatva azt egy hatalommániás ,önző, hidegfejű-és szivű emberi utánzatnak. Nagyobb az Önök szerepe ennek a "kultúrálatlan-kultúrának" az elterjedésében, amit szóvá tesz. Remélhetőleg egyszer eljön Önöknek is az "Isten fizesse meg" időszak, mindazért ,amit Magyarország ellen elkövettek. Ámen.
Már tervben sincs, hogy egyéni számlát kapjanak a volt magánnyugdíjpénztári tagok
Ezt már akkor is lehetett tudni-hogy hazudnak róla. Tisztán felosztó-kirovó rendszerben nincs erre lehetőség. És a manyup ellopásával ezt állitották vissza.A második pillér- a manyup volt az egyéni számla-és mint ilyen magántulajdon. Ha magyar csak egy kicsit is értett volna/értene a saját pénzügyeihez akkor nem tudták volna megvalósitani. Mára már a manyupok beszálltak volna a nyugdijkifizetésekbe, tehermentesitve az állami nyugdijkaszát- és akkor nem lenne ok siránkozásra. Orbánék megfőzték- az ország meg zabálja. És még mindig 51%-os a támogatottsága- ez az ország buta,és "genetikusan" alattvaló. Nem lát tovább az orránál.Ha beszopják a kormány legújabb tervét is! a nyugdijkötvényről, akkor végképp megérdemeli mindenki, hogy öregségére majd eltartják a családtagjai. Mert nyugdijat nem fog kapni, ami a megélhetéséhez elég lenne. Éhenhaláshoz elég lesz.
A Mészáros birodalom visszavág – eltűntették a kritikus lap hirdetéseit
" a lassan fövő béka"=Magyarország,és mire megfő orosz gyarmatként orbanisztán lesz a neve.
Szeged tízezer eurót ajánl föl a Notre-Dame újjáépítésére
@Aki Én: Gondolkodni? Az fárasztó. Majd orbán gondolkodik helyettük- az agyuk helyét már úgyis elfoglata!
De mégis, mi ez a Nagy Blanka-jelenség? « Mérce
Mennyien tobzódnak itten, de egy sem a cikkel foglakozik. Mert a téma NEM Nagy Blanka- hanem az a politikai jelenség, amelyet a személye jelenitett meg a rögvalóságban. Eddig is létezett ez- de jobbára a fidess oldalról, ezzel kinyirva a politikai párpeszédet, a poltikai teljesitményt. És most ne jöjjön senki nekem azzal, hogy a fidess=orbán micsoda "politikai" teljesitményt vitt véghez a háromszori győzelmével. Igen győzött- megtévesztéssel, hazuugsággal-hiszen az ország teljes átalakitását nem propagálta előre, az első győzelmét követően meg a törvények egyoldalú átirásával biztositva a további győzelmeket.
Ez nem politikiai teljesitmény- hanem gengszterizmus.Amit még súlyosbit a lopás, a csalás- a minden szinten ,szinte mindenhol mi vagyunk. Amig ez igy lesz még a kmérce se várjon senkitől "politikai "teljesitményt. Ja, és a fidess választáson nem legyőzhető, mindaddig nem amig uralja a választási szerveket-és a szoftvereket.
Talán ha ehhez szólnának azok, akik olyan nagy kéjjel matatnak egy kislány szoknyája alatt. Mert a cikk erről szól, nem a szoknyáról.
De mégis, mi ez a Nagy Blanka-jelenség? « Mérce
"A Nagy Blanka-jelenség valójában a legnagyobb segélykiáltás, amit a magyar politika hallathat – legyen ellenzék, kormánypárt vagy független média – arról, hogy mekkora bajban van ez az ország és közös ügyeink intézése."

És ha már a "mérce" nagyon helytállóan levonta a következtetést, feltehette volna a kérdést- mióta? Ki volt az, aki meghirdette,hogy a pc kora lejárt. Mindez ennek a siralmas következménye- egyszerűen ebben a közegben, amit orbán ,csahos kutyái segitségével létrehozott képtelenség normálisan politizálni, politikai teljesitményt nyujtani. Lassan tényleg nem mrad más, mint a káromkodás. Ja ,és ebben igazán nagy segitségére voltak a sajtómunkások-még a véleményblogok IS! Megoldás???
Gulyás: Ha Orbán magánszemélyként utazik, fizet ezért
GG!!! Birósi itélet van róla, és felmentések tömkelege, hogy szó nincsen itten semmiféle hazaárulásról.

Arról viszont regélhetnél, hogy milyen összefüggés van a felmelegitett???! orbán repülések,és az USA-ban orbán és közvetlen családtagjai ellen folyó korrupciós vizsgálatnak? Hm?Vigyázat,mert ott ezt nagyon komolyan veszik-és gyorsan befagyaszthatják az orbán vagyonokat a világ bármely országában.
Nagy tévedés, amit eddig hittünk – Kevesek kiváltsága lett a lakáshitel
@tudode: 09:46 Tedd hozzá, hogy most már a tiborcz féle luxus hotel épitések is (Bp. belváros), nemzetbiztonsági szempoltból kiemelt beruházások lettek! Nem lopnak- csak elveszik a szemünk előtt, mostmár nyiltan és pofátlanul.
A Fidesz simán megmondja, mit csináljon Brüsszel
@Shikari: 10:18 egyéb hülye kérdés nem jutott a tartóid eszébe? Nincs már türelmem hozzád,(se!), járj utána ha érdekel. Az Eu magyar nyelvű honlapján mindent megtalálsz. Kellemes Ünnepet!
Nagy tévedés, amit eddig hittünk – Kevesek kiváltsága lett a lakáshitel
Gondoljunk bele, hogy ez mekkora terhet fog róni az államháztartásra- az ország minden lakosa finanszirozni fogja a tehetősek lakáshoz jutását.Mindenkiét- akár orbán ráhelét is!
Nagy tévedés, amit eddig hittünk – Kevesek kiváltsága lett a lakáshitel
@Horizont: 06:19, mert Ők nem "tisztességes magyar" család. Sőt talán nem is család, mert elváltak- az új férjmmeg lehetséges,hogy nem férj,csak élettárs. Ez is igazolja, hogy eza kormány csak önmagaért és a saját klientúrájáért van, nem Magyarországért. Hogy miért is nem nőtt kiskrokodil az anyukájuk magzatvizében! Mindnek, egytől-egyig. És a fidess 51%-on áll. Na ezt nem tudom megemészteni- hogy ennyi hülye legyen ebben az országban. Azok mind a "siriusról" származnak orbánnal együtt.
Fidesz: a szocialisták pusztítása után van mit beavatkozni az egészségügybe
És akkor még ide kivánkozik ez IS!. Bár a piz itt és most "családban" marad:
Tiborcz egyik cége kötött szerződést a Nemzeti Turisztikai Ügynökséggel ( Rahel!!)- szaktanácsadásra. A szerződés értéke 1.9 milliárd forint. Most már nem is próbálják még titkolni sem a lopást.
Fidesz: a szocialisták pusztítása után van mit beavatkozni az egészségügybe
Ha gdp arányosan nézem az akkori és a mostani eü költéseket, akkor orbán alatt csökkent a fianszirozás- ha ehhez hozzáveszem azt is, hogy orbánék erőteljesen eltolták a finanszirozás megoszlását a lakossági-és a vállalati közvetlen finanszorozás felé, akkor lehet érzékelni a tendenciát- az állam fokozatosan csökkenti a közvetlen eü támogatást.
/lakossági fianszirozás: eü járulék emelés, a gyógyszertámogatások csökkentése, vállalati: gyógyszergyártók,forgalmazók befizetései/
Hol a lé elvtársak? -mármint az a pénz amit a munkavállalók eü járulékként befizetnek? Hol van annak jobb!helye, mint az eü-eben? Tudom a ti zsebetekben.
Gyakran megy oda az OTP gépe, ahol Orbánnak van dolga
A "nemzet uzsorása" nagyon pedálozik, hogy ő legyen az egyetlen bank Magyarországon. Nem tudom mit esznek az OTP-n, de a legdrágább bank ma/és az is volt mindig.Az meg egyszerűen nem igaz, hogy "magyar bank".A Takarékok sem tudni meddig lesznek magyar tulajdonban.
A családlátogatás után Orbán Viktorral akart menni a kisfiú – videó
Mennyi lehet mostanra a "státusz" magyarok száma, ha az itt szereplők 2017 decemberben 1 miliomodikak voltak. ?
Még idén extra pénzt kapnak a nyugdíjasok
Akkor lenne "extra"- ha a valós inflációs adatokat tükröznék az éves nyugdijemelések. Mert ahogyan tavaly-elcsalta a tényleges a saját maga által hozott törvények szerinti nyugdijemelést, úgy ez az "extra" nem fogja azt pótolni.És majd akárki meglássa, a közölt hivatalos!!!infláció idén sem lesz több,mint 2,7% .Orbán már megkapta az aranyhaltól a három kivánsága teljesitését, most már meg lehet sütni. A sok hülye ,meg csókolgatja a kezét- ahelyett,hogy pofán vágná a hazug tolvaját.
Nigel Farage új pártja rögtön az élre tört
Hülye Eu!- miért is engedi, hogy induljanak az EP választáson- hagyni kellett volna a hard brexitet, mert igy hülyét csinálnak 508 millió emberből- ugye Tusk?
Magyar fiatalokat vert meg brutálisan egy arabokból álló csoport Pécsen
@1magyar: 06:48, kérdezd!, na nem orvosodat és gyószerészedet- hanem orbánfidess-t, hogy ez hogyan lehetséges a nagy "megvédés" közepette. Amúgy meg lesznek még többen is, hiszen szijjártókkmkülügyér sorra köti a szerződéseket iszlám vallású államokkal, és biztosit a magyar kormány ösztöndijat ottani fiataloknak. Itt lesznek, a Te pénzeden fognak tanulni. Rettegj!
Fidesz: a szocialisták pusztítása után van mit beavatkozni az egészségügybe
A rinocérosz pofája az ezekéhez képest,harmatos baba popsi.Ekkorát hazudni!- nem pirult bele senki?Ja fidess nem tud pirulni-mert hogy "személytelenül" az állampártt adta ki a közleményt. Nem merte vállalni arccal,névvel senki?
A Fidesz simán megmondja, mit csináljon Brüsszel
@Shikari: 13:16, már megint értelmezési nehézségeid vannak, vagy egyszerúen csak hülye vagy. Nem pparancsol az ENSZ-az eu-nak.Nem felügyeleti szerve.Ha vennéd a fáradságot és okosodnál-mondjuk az alapokmány elolvasásával- de elég a wiki is.Na szóval az ENSZ vezette be a +migráncs kártyát!, és hogy azt éppen egy eu-s tagországban is használják, az nem jelenti a parancsolást.Ugye arról már nem nyitunk ismét polémiát, hogy névtelen,meg ellenőrizetlen etc.
Ja és a világ számos országában, ahol menekültek élnek használják ezt az ellenőrzött és a hatóságok dolgát is megkönnyitő kártyát.Szóval máshol próbáld meg hülyiteni azt akit lehet.
A fideszesek meg akarták tiltani, hogy az OLAF nyomozói bemehessenek az EP-képviselők irodáiba, de a többség megszavazta
@Shikari: az utolsó előtti mondatot ,ha hangosan elolvasnád- mondjuk szótagolhatod is,és lehet lassan is. Akkor is az van odairva- hogy elutasitották- ami meg magyar nyelven NEM -et jelent, és nem tartózkodást.
A Fidesz simán megmondja, mit csináljon Brüsszel
@Shikari: 12:20 az ENSZ. Nem "brüsszel" adja- hanem az ENSZ!!! ,amely meg egy világszervezet. Nem értem, ennyi ésszel hogy lehet összekeverni a kettőt. Csak nem hazudni próbáltok- megtéveszteni a drága szavazót?
A fideszesek meg akarták tiltani, hogy az OLAF nyomozói bemehessenek az EP-képviselők irodáiba, de a többség megszavazta
@Shikari: ..." a jelenlévő fideszesek tartózkodtak –, de a figyelemre méltó nem ez, hanem az, hogy egy jelentéshez mellékelt javaslat megtiltotta volna, hogy az OLAF nyomozói szükség esetén bemehessenek vizsgálódni az EP-képviselők irodáiba is.

Ezt a javaslatot a Fidesz EP-képviselői – pártcsaládjuk, az Európai Néppárt (EPP) képviselőinek a többségével együtt – elutasították, de a többség megszavazta."

IQ-nem 30, hanem nuku.
Németh Szilárd: Ugyanaz a helyzet most, mint 1849-ben
Akkor most "szabadságharcot" folytat orbán=fidess a birodalom ellen, ami történetesen az Európai unió? Szándékosan nem irtam az országot. Ezek már tényleg belehülyültek orbán mániákus hatalomvágyába. Nem,sziszi-orbán nem lesz Európa császára. És 2019-et irunk,nem 1849-et. Ja, tudtad,hogy az 1848-as 12 pont közül az egyik ez volt?: Unio /12.pont/.
Semjén: a Notre-Dame leégése apokaliptikus értékvesztése Franciaországnak
@bencemacska: micsoda nagy kampányt!!! lehet ebből kamnyaritani- tovább szitva a gyűlöletet, az emberek közötti megosztottságot. És mint az "európai "kereszténység" legfőbb védelmezői- lesz egy újabb "megvédendő". Most már ez a hülye a szekularizációt támadja, mert azt mondja, hogy a tűz a "francia szekularizáció" eredménye. Jó, hogy azt nem mondta ki, hogy ez Isten büntetése, mert a francia emberek "eltávolodtak" a "kereszténységtől- el, attól a középkori sötét vallási kereszténységtől amit ezek képviselnek.