kereső

A tanú – 2018 - Városi Kurír
@quadrocopter: nem gondolod,hogy most 1848 ürügyén ezért reaktiválják wittner marist,hogy ennek is legyen egy "biztosa"?
Megtiltották az ételosztást a DK-nak Pécsen
Halfarok! HÉ! Az Apám,egy kicsit messzebbről jött haza-a gulágról, a nagybátyám meg ott maradt a Donnál.Ugyhogy pofa súlyba!
Kövér: a magyar a megmaradás nemzete
"a kultúra azonban csak akkor és csak addig tart meg egy közösséget, amíg a közösség is képes megtartani a kultúráját, amivel nem csak saját magának, de elődeinek is tartozik" Kövér elvtárs!Ez csak akkor igaz,ha az a kultúra nem a ti kultúrátok,hanem AranyJókai,Móricz,Mikszáth,Ady,József Attila,Radnóti,Örkény,Kosztolányi,Passuth László,Németh László,Szabó Magda,Szerb Antal,Eszterházy Péter kulltúrája, akik .közé semmiképp nem fér bele sem kerényi,sem bayer"kultúrája"
Wittner a zászlóanya, az anyja! 1848 fizetőképes mélyen magyar kerestetik! - Városi Kurír
Ez ,tényleg komoly?Rohadt vastag már az a bőr!1848 is ezek után már csak az ő ünnepük lesz? Gyalázat.
Jobbik: lépéseket kell tenni a kivándorlás ellen
@papa.49: milyen jó lesz, ha nagykegyesen háromévenként kérhetünk és kaphatunk! ismét útlevelet, meg 50 eur.költőpénzt!!!
Rogán Antal szerint Soros az elsők között kaphat távoltartási végzést
"Ma az a tét, hogy a globalizáció legyőzi-e a nemzetállamot, ugyanis az országgyűlési választás közeledtével az ellenzékből lett ellenségek újra szervezkednek, és..."-mondta ezt Csizmadia László, mert most. ma még Rogán Antal nem mondhatja ki.Szintet léptek!
Rogán: Senkit nem fog meglepetésként érni, ha Soros Györggyel szemben az elsők között vezetik be a távoltartási végzést
@magyarbakancs: 09:10, azt szerintem orbán még nem látja a "viziójában",most csak egy kis vegyes katyvasz van-"ebből is egy kicsi,meg abból is egy kicsi".
Rogán: a kormánynak van listája az illegális bevándorlást segítő szervezetekről
@nemkati: 12:25, éljen!!!kenyéren és vizen, műanyag lakat mögött az idők végezetéig!
Jobbik: lépéseket kell tenni a kivándorlás ellen
Már ott hibádzik a dolog,hogy " Dúró Dóra az ellenzéki párt országgyűlési képviselője"-merthogy a jobbik nem ellenzéki párt.
Rogán: a kormánynak van listája az illegális bevándorlást segítő szervezetekről
@Yoda69: van még, most van folyamatban a takarékszövetkezeti vagyonok/magán!/ államositása,csak ez nem megy egy lépcsőben.Aztán jöhetnek a megtakaritások/én is olvastam/.
Visszavesszük a pénzünket
Tetszik.Kár ,hogy nem hiszem el.Miért? Ezért:"szombaton Szél Bernadett a Hír TV kérdésére leszögezte: az LMP ragaszkodik saját jelöltjéhez Pécsett. "Még egyszer mondom: minden tiszteletem Mellár Tamásnak, Keresztes László Lóránt az LMP jelöltje az adott kerületben" - fogalmazott a párt miniszterelnök-jelölje."
Baranya 01 választókerületben független jelölt:Mellár Tamás/ visszalépett javára Dr.Tóth Bertalan az mszp jelöltje,a dk.támogatja, az együtt visszalépett./.Valami zavart érzek az erőben, mert ki az aki azt meri állitani,hogy Mellár Tamás bünöző?A szavak és a tettek egysége még hiányzik e program mögül.
Ukránokat taníttat magyarul a kormány, hogy a Fideszre szavazzanak - olvasta ki a Magyar Időkből a DK
@Eriksson: tegnap 17:19, mivel ismereteim szerint a SZU jogutód nélküli tagállamokra bomlott szét,ez a "jogutód Putyin", Putyin vágyaiban szerepel /fel szeretné támasztani/, de jelenleg Ukrajna önálló állam,tehát övé a tárgyalás joga.Putyinnak semmi köze hozzá.Az,hogy a magyar kormány-azáltal,hogy nem támogatja az Ukrán állam integrációs törekvéseit a nyugathoz,a nyelvtörvény ürügyén-egyértelműen Putyin ez irányú törekvéseit támogatja, és gyengiti az EU-t.Trójai falóként viselkedik.
Gyurcsány szerint az országnak becstelen és hazug kormánya van
@division: 1*:15, jól tudod.Nem is arra a kormányra mondta.Aljas,hazug,becstelen,kormánya van Magyarországnak 2018-ban./meg az elmult hét évben./
Visszalépett az MSZP szír képviselő-jelöltje Felcsúton
@gulyasgyula: 18:56, nagyon nem szép dolog,ha csak "ellenzéki politikus" lehet MEGÉLHETÉSI!,főleg nem ,illene ilyet emlegetni,ha a doktor úrról van szó.Úgy olvasom,hogy mindeddig a szakmájából-hivatásából élt,közmegelégedésre.Én sajnálom,hogy a doktor úr erre az elhatározásra jutott,és szégyenlem,hogy erre Magyarország kormányának gyűlölködő ,uszitó politikája miatt került sor.Csak kérdezem,amig ez az ember a lehető legmagasabb szinvonalon teljesitette kötelességét,addig nem számitott ,hogy honnan jött?Akkor is egy szir származású magyar állampolgárról volt szó,mint ahogy most is.Ez az ember már meghálálta azt amit az ország adott neki.A megélhetését nem az ország biztositotta,adta neki,azt ő biztositotta magának és családjának a munkájával.
Szijjártó hazudik – A Fidesz tartotta életben az ukrán nyugdíjas egyezményt!
@1magyar: 17:15, nincs bizonyitási kötelezettségem feléd.Te csak orbánéknak hiszel teljes meggyőződéseddel.Én meg nem akarlak ettől eltériteni.Mert mindenki azt,és annak hisz amit akar,és akinek akar.
Megáll az ész: Orbán kormánya fogadta be az Őcsényből kiutált menekülteket
@1magyar: 16:53, tudod,nem teljesen mi tartjuk el őket, hiszen az eu. ehhez is hozzájárul, csak az a kérdés,hogy orbánék arra forditják-e,mint amire az eu.adja.Na ebben nem vagyok biztos.
Szijjártó hazudik – A Fidesz tartotta életben az ukrán nyugdíjas egyezményt!
@1magyar: nem.Ez magyarra leforditva azt jelenti konkrétan,hogy ha egy lukas kétfillért sem fizetett járulékként a magyar nyugdijrendszerbe ,akkor is jogosult a magyar nyugdijra.Ráadásul ennek a nyugdijnak a számitására,megállapitására egészen más szabályok vonatkoznak,mint egy magyarországi nyugdijjogosultéra.Teljesen igazságtalanul.
Ukránokat taníttat magyarul a kormány, hogy a Fideszre szavazzanak - olvasta ki a Magyar Időkből a DK
@Eriksson: 14:38, mivel nem válaszoltál a kérdésemre: "hogy jön ide Putyin?Mi köze Ukrajnához?",ill.amit válaszoltál az nem válasz, és mivel komolyan veszem a témát,ismét megkérdezlek-kicsit pontositva a kérdésemen.Szóval: Mi köze Putyinnak ,aki akkor és most is Oroszország vezetője,az Ukrán állampolgárok magyarországi nyugdijához?
Szél Kövértől várja a megoldást
Kedves Berni, várjad.Tedd ezt ahelyett,hogy otthagynád a fenébe ezt az egész cirkuszt.Vagy attól félsz,hogy akkor hitelesebbnek tűnnél?
Szél Kövértől várja a megoldást
"az LMP pedig az egyetlen oligarchamentes párt Magyarországon." tényleg???
Ukránokat taníttat magyarul a kormány, hogy a Fideszre szavazzanak - olvasta ki a Magyar Időkből a DK
@Eriksson: Megkövetlek.Tényleg nem volt szép tőlem,hogy a "soros-tervet" felhoztam.Inkább azt kellett volna válaszolnom,hogy nem,nem láttam ezt a megállapodást.De,-"a hazudtunk..." -szöveg ellenére inkább hiszek ebben a témában gyurcsánybajnainak,mint orbánéknak.Mert,hisz külügyminiszer úr amikor megszólalt a témában,másról beszélt ,mint bodóné, és egy szóval sem cáfolta ,hogy nincs ilyen megállapodástervezet a fiók mélyén.Ami meg a többit illeti, Putyint te keverted bele.A nyelvtörvény témában is hazudik kormányunk,és megnyilvánulásaival nem javitja ,hanem inkább rontja az ukrajnában élő magyar kisebbség érdekeit.Amit művel ez ügyben, az tényleg inkább Putyin érdekeit szolgálja.Szóval mégegyszer :megkövetlek-és komolyan is gondolom.