kereső

Egymásnak esett két párt a magyar nyugdíjasok szavazatáért
Na mi van? Új propaganda troll -t delegáltak habonyrogánék a propira? Tényleg- "de hova tűnt (Démon Hill),rogánbűnözőantal?
Orbán mer nagyot álmodni: "özönlenek majd hozzánk a nyugat-európai munkavállalók"
Őrültnek tűnő beszéd- de van benne rendszer! " Állitsátok meg Orbán Viktort- korunk Arturo Uiját!
A Mi Hazánk szakértője szerint rányomult a DK-s Gréczy Zsolt
A "hölgyet" az országgyűlés pénztárából fizetik., mint "szakértőt".
Nem fogadja el a magyar kormány magyarázatát Kovács sorosozós tweetjeiről a Tanács, az uniós nagykövetek elé kerül az ügy
Egy normális országban, egy ilyennek már ajtón kivül a helye.Ja, ott ilyen elő sem fordulhat, mert nem töltenek be kormányzati tisztséget xaros gumicsizmás bunkók.
Selmeczi Gabriellának is akadt mondanivalója a Gothár-ügyben
Aljas, és felháboritó, hogy hazudsz! Aljas és felháboritó, hogy egy ember helytelen viselkedését használjátok fel arra, hogy ellehetetlenitsétek a kultúrális életet, a könyvkiadást cenzúrázzátok , és tönkre tegyétek a független szinházi életet.
És ne hivatkozzatok az anyagi juttatásra- mindaddig kuss legyen erről, amig ti éppen szájzárat raktok az ellenzék képviselőire, akik bennünket képviselnének a parlamentnek nevezett patyomkin épületben- azokat , akik adójukon keresztül fizetik az ország fenntartását, és persze a ti fizetésteteket IS!. Majd ha a magánvagyonotokból adtok/finansziroztok akkor bele szólhattok, de addig nem. Mint ahogy bennünket sem engedtek beleszólni a képviselőinken keresztül. Szóval szenátor asszony, jobb lenne , ha csönben maradnátok- szájzár!
Nyugdíjemelés: van, akinek ez csak havi 800 forintot jelent majd
"A kormány továbbra is úgy gondolja, hogy jövőre 2,8 százalékos lesz az infláció, ezért emelik ennyivel januártól a nyugdíjakat

- derült ki Gulyás Gergely szavaiból is a csütörtöki Kormányinfón."- ilyen az egész költségvetés? "úgy gondoljuk??"- én meg úgy gondolom, hogy a 2020-as nyugdijas infláció túl lesz az 10%-on.
Ez is van olyan megalapozott mint a kormányé.
Hollik: ne az emberek fizessék a klímavédelmet – de akkor ki?
@Shikari: Bizony-bizony. A védhetetlent védeni - amire tárgyi bizonyitékok vannak, nem is olyan egyszerű. Nincs leirva a kis kockás papirodra ugye bozgor?
Török Gábor szerint két közös lista kellene
Elegem van ezekből az "álfüggetlen" jó tanácsokat osztogatókból. Miért nem jelentkezik be a "századvéghez"? A hitelét már rég eljátszotta, a nemlétező függetlenségével.
Hollik: ne az emberek fizessék a klímavédelmet – de akkor ki?
@Shikari: Na akkor kezdheti mészáros lölö , mert az ő keményitő gyára szennyezi a patakokat, a környezetet.Folytathatja T.István nagykorú, és szintén mészáros és Tsa. cégei- a balatoni nádasok kiirtásáért, a Szalajka -völgyért, a védett erdő kivágásáért. Van ez még tovább is- csak felsorolni is hosszú.
2,8 százalékkal emelik a nyugdíjakat
@Eladott Ország: Nem ,ez a nyugdijak reálértékének csökkentése - tudatosan hazudva, manipulativ módon.
Döntöttek: Egységes társadalombiztosítási járulékot vezetnek be
@Málna: Tudod, ha butaság, a szűklátókörűség fájna, akkor Te egész nap orditva /jajgatva rohangálnál.Az egy kalkulátor- a való élet meg a tények. De ez Téged egy percig se zavarjon.
Hollik: ne az emberek fizessék a klímavédelmet – de akkor ki?
B+! Neked se a szomszédod a hülye, meg az egész kormánynak se!
Hajrá- gyütsétek ki, irjátok össze az erdőket, mezőket, fákat, patakokat, folyókat, az erdők-mezők állatait- és szólitsátok fel őket , hogy fizessenek. Velünk hülyékkel meg fizettesétek ki mészáros keményitőgyárának szennyezését, paksot- az elhasznált fűtőelemek tárolását, a 180 éves védett erdők kivágását, a balatoni nádasok-és más természetes állati-növényi élőhelyek elpusztitását, a Szalajka-völgyet tönkre tevő beton teknőt, a Város-liget szétbarmolását, az északi -erdő(Mátra) pusztitást. Ja és szóljatok a Jóistennek is, hogy ideje lenne fizetnie, mert ilyen ordenáré barmokat alkotott- mint ti is.
2,8 százalékkal emelik a nyugdíjakat
@Shikari: Figyel bozgor! Fletóék 10 év alatt 56 %-al emelték a nyugdijakat, és ebben nincs benne a 13.havi. Ne hazudj, mert elkárhozol.
Döntöttek: Egységes társadalombiztosítási járulékot vezetnek be
@Málna: Menj a NAV kalkulátolával oda ,ahova gondolom. Tényeket kérek- nem kalkulációt. Jövedelmeket, és abból érvényesithető összegeket. Tényeket baba!!!
Orbán elszólta magát: "ne a szegény országokkal fizettessék meg a klímaharc költségeit"
Szegény ország? Ahol az MNB 10800 milliárdos kötvényvásárlással segiti lölöéket? Ahol száz milliárdokért épülnek a fák helyén semmire se való- hasznot nem hozó, betonstadionok, ahonnan százmilliárdok áramolnak külhonba "segitség" gyanánt? Hogy is vagyunk akkor? Miben nyilvánul meg az ország "szegénysége"? Csak nem abban, hogy az oktatásra, a z egészségügyre, a szociális ellátásra befizetett adó a fentiekre forditódik? Szegény ország miniszterelnöke nem vásároltat magának két luxus repülőt- Dubajba, focimeccsekre, és Panamába utazáshoz- hanem megy fapadossal. Szegény orszá
g minisztereinek nem kell két évente luxus járgányokat cserélni. Szegény ország miniszterelnöke nem költözik a várba 22 milliárdért. Szegény ország nem rendez vizes vb-t százmilliárdért. Szegény ország miniszterelnökének felesége a magyar emberek által összeadott adományokat nem a szomszédos országba viszi adományként- hanem itthon osztja szét ( ebbe a kategóriába tartozik 700.000 család). folytathatjátok...
á
Döntöttek: Egységes társadalombiztosítási járulékot vezetnek be
@Málna: Ismételd meg kérlek, a számaidat és tényeidet- mondjuk én eddig eggyel sem találkoztam.Na hajrá!
Hadházy: Kispesten a helyzet változatlan? - durva tények a kispesti közétkeztetés tízmilliárdos "közbeszerzése" körül
Na most akkor holnap/ma?? ( most olvastam a Hadházy beirását) kibújik a szög a zsákból. Lackner fidesz ügynök volt-e eddig is az mszp-ben, és vannak -e tisztességes politikusok a kispesti önkormányzatban. Mert ez a sztori gennyes- az elejétől kezdve.
Deutsch: A karaktergyilkosság a magyar politika jól ismert eleme
Má ,hogy ne lenne az. Ti vezettétek be- és ti gyakoroljátok művészi magas fokon . Ebben élen járt a másik volt eu-s képviselő navracsics,és az ország jelenlegi miniszterelnök helyettese semjén. Jó, hogy bevállalod.
Áder János fellázadt: visszaküldött egy törvényt az Országgyűlésnek
@nemkati: A hvg -s felvilágositás után tiszta sor.Mecsoda szinjáték, hogy semmijen villoghasson, mint miniszterelnök helyettes, meg kdnp. Legalább "látszik" a párt.
Ettől nem lesznek boldogok a nyugdíjasok: ennyi lesz a 2020-as nyugdíjemelés
@verőce21: Nem az a gond. A gond az, hogy Te összekeversz két évet. A 2019-es korrekciót hozzáadod a 2020 emeléshez.
Döntöttek: Egységes társadalombiztosítási járulékot vezetnek be
@Málna: Megbeszéltük- tényleg. Akkor sem értettem veled egyet, el is magyaráztam miért nem, nem fogom újra kezdeni veled. Kizárólag akkor, ha szakmai alapon vitázunk- nem laikusként.
Áder János fellázadt: visszaküldött egy törvényt az Országgyűlésnek
@nemkati: na ez szép! Pedig maga Varga jelentette be, hogy milyen mértékben emelkedik januártól az ügyészek,birók fizetése. Jó kis baki, vagy lehet, hogy nem annyira az, hanem szándékos volt?
Ettől nem lesznek boldogok a nyugdíjasok: ennyi lesz a 2020-as nyugdíjemelés
@verőce21: Kishenceg- ha valamit nem értesz, akkor inkább ne szónokolj hüleséget. 2019 novemberében egyszeri kiegészitésként 12x0,7 % korrekció történt. Tehát a decemberi nyugdijakhoz mégegyszer!!! nem adták hozzá a 0,7 egy hónapra eső korrekciót. Január hónapra a számitás: december havi nyugdij + 0,7"= a tényleges decemberi nyugdij- ami a 2019-es inflációval növelt összeg. 2020 januárban ez az összeg emelkedik 2,8%-al, ami a 2020-as év várható infláció mértéke.
És mindez a jogszabályok szerint!
Hetes cikk: EP-küldöttség érkezhet a jövő év elején Magyarországra
És???Majd meghallgatják századszor is orbán "bölcseit"-és minden rendben. Aztá szépen csendben haza mennek a legények- orbán meg pöffeszkedhet ,és lophat tovább.