Hát mi lenne? Megszavazzák, jöjjön-e Gyurcsány helyett Bajnai. Közben majd valakik tüntetni fognak. Mert megtehetik, mert szívük joga, nincs is ezzel baj. Na de amikor azt mondja valaki, milyen jó, hogy nem leszünk aznap este Pesten, mert minden eddiginél durvább dolgokra készülnek... Miről beszélünk, most mégis? Félni? Ezektől? Ugyan már. Mire készülhetnek? Majd kétszer olyan hangosan ordibálják, hogy Bajnai, takarodj?

Forrás: gulyas.blog.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyirtass
A becsületes embereknek nincs félnivalójuk! - és azok nem is félnek, hanem tüntetnek!
cserka
Becsületes embernek érzem magam - mégsem tüntetek.
tunde04
Ezeket nem lehet innen elzavarni. Mindenféle barbatrükköt bevetnek, annak érdekében, h a hatalmat megtarthassák. Nem számít, h az országnak anyagilag mennyibe kerül a hetekig tartó kisded játékuk. És sajnos a békés demonstrációval nem lehet elérni semmit egy ilyen áldemokráciában. Félek attól, h esetleg elszakad a cérna és zavargások lesznek. És ott már részt fognak azok is venni akik becsületesnek mondják magukat és még sem tüntetnek , mint cserka.
Megjegyzem a tüntetés az az elégedetlenség kifejezése és a becsülethez semmi köze.
Olyan ember meg nem is létezik aki Becsületes, (az hazudik) mindenkinek van vaj a füle mögött.Persze az önámítás reményében lehet nagyokat mondani.
1951
Kedves "martaszilvia".Egészen biztos,hogy nem vagy képben,Magad sem tudod,hogy mit írtál!Emlékeztetlek:az MSZP kormány 2002-ben hivatalosan elismerte, hogy a kasszát 500 milliárd +Ft-al adták át.Akkor szavaiddal élve teszem fel a kérdést: ki csinált a várból szart?Nem veszed észre a körülötted zajló negatív dolgokat?Ennek az orzságnak valóban ez a legnagyobb baja: sok felkészületlen, demagóg, megtévesztett ember él itt,akikkel
természetesen mindent meg lehet tenni, többek között veled, kedves martaszilvia.Jobbulást kívánok neked, de mielőbb!!
tsabeeka
@martaszilvia: aki nincs velük, az ellenük van. aki kérdez, az meg mindig gyanús.. :)
Marijja
nem tudom, mi lesz, de eleve nem tetszik, hogy egy bukott, eredménytelen kormány gazdasági miniszterének lett lepasszolva az elnökség,: volt ideje cselekedni, nem is bizonyított semmit, nyilván a haverság működteti a dolgot, nemtudom, mennyivel lesz ügyesebb, mint gazdasági miniszterként...ha meg ennyire egyszemélyes demokrácia lenne itt, hogy a miniszterelnök diktál, akkor meg ..annál rosszabb nekünk.....felelősség meg sehol.........grrrr.....
1951
Kedves martaszilvi: természetesen nem nézlek le, miért is tenném.A tojásdobálás, kukaégetéssel én sem értek egyet természetesen, de biztosan Te is tudod, hogy amikor közel 150 ezer ember volt legutóbb a Hősök terén, - kihagyva belőle az MSZP szervezést-ne mtörtént sem kukaégetés, sem tojásdobálás!Ezzel természetesen ne mazt akarom írni, hogy az MSZP szervezi a blőd tömeg csürheviselkedését, de mindennél többet mond azt, hogy ha nincs jelen az MSZP
milyen nyugodt a tömeg, vagy is senki nem provokál.Saját embereik biztosították a nyugalmat,fegyelmezett is volt mindenki, ugye Te is láttad Kedves martaszilvi?
tsabeeka
@1951: ne haragudj, de ez a provokáció-kiáltás olyan egy gyerekes dolog. minden oldalon vannak hülyék. a minden azt jelenti, hogy még a jobboldalon is. a szélsőjobboldalon pedig kifejezetten sok a hülye, mint minden szélsőséges dologban politikában és nem politikában egyaránt. miért hiszik azt egyesek (ahogy látom, te is), hogy egy jobboldali tüntetésen csak akkor történik kukadobálás, ha az provokáció? hogy a jobboldalon csak akkor rossz minden, ha van provokátor. és torgyán meg az mszp embere. ez olyan hülyeség, nem sikerül felfogni ennyi év után sem, hogy vannak olyan emberek, akiknek addig tart az agyuk, hogy erőből akarnak megoldani dolgokat. ezek az emberek újabban kivonulnak ünnepekkor, és zúznak. és igen, a múltkori tüntetés valóban normális volt, de nehogy már azt kelljen írnom, hogy le a kalappal előttük, mert szerintem nincs ebben semmi tök jó, hiszen ez lenne a TERMÉSZETES. és nem az mszp nem volt ott, hanem az agyatlan, csurka meg társai által három szín köré épített világképű hülyék.
menasagh
@tsabeeka: Azért a jobbat a ballal nem illik összetéveszteni...ha valami nem sikerül akkor azt mondjuk balul sült el, a tökkelütöttre balek, balfácán...tehát a bal csak a sikertelenségben van jelen....:)
orogordog
Mikor is kezdődőt ez?
-Balatonőszöd.
Mostani csodálatos kormányuk miatt.
Most végre lemond Gyurcsány de kijelöli Bajnait.
-Még rosszabb és rosszabb húzásoktól várják a nyugalmat.
orogordog
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Politikai hovatartozásától független.
Hilts
Sajnos most már késő bármit is tenni...Egy évig gordonkázni fogunk.
Mostantól azon kell munkálkodni, hogy ez a szemét csürhe(MSZP-SZDSZ, sőt lassan az MDF is) a lehető legkevesebb helyet szerezze meg az EP-választásokon.
Jövőre pedig előre a 2/3-ért.
nyirtass
@Hilts: Imádkozzunk érte, hogy eltörjön a vonója!
kamazuka
Magyar vagyok,vagy ahogy nyugaton fogalmaznak birkamagyar.Nekem mindegy,hogy jobbról,netán balról fúj a szél,mert a lényeg hogy amit elém raknak azt meg egyem.
Jól van ez így?
Most amikor egyre több farkas van a bárányok között?
Az úr legyen az én pásztorom!
basatu
@martaszilvia: Kedves nem az ellenzéknek kell gazdasági programot felmutatnia és jólétet teremtenie ,hanem a kormánynak,csodálatos hogy még nem jöttél rá.Látszik hogy kajálod a szoclib propagandát:a "zorbán "a hibás mindenért.
basatu
@Marijja: Nem csak haverok,szoclib maffia.
Marijja
@basatu: ja. én finoman fogalmaztam..
szinonim, jaja.....
xu
Nekem tetszik a Bajnai Gordon MJ úr!
Felém másodpercenként háromszor is kacsint!
Marijja
@xu: kevéssel beéred...........................
paparazzi
@martaszilvia: Neked mi jelenti a jó cselekedetet? Ha a 10+2 újonnan csatlakozó közül egyértelműen a top3-ban voltunk szinte minden téren, az nem azt jelenti, hogy a gazdaságpolitika jó cselekedetekkel, ötletekkel volt tele? Te toronyórát szeretnél a miniszterektől ajándékba vagy azt, hogy normális mederben follyon az ország élete, gazdasága? Ja igen aki ott volt az eu-s pénzek közelében az ezt meg is kapta gyurcsányéktól. Lehet, hogy te közöttük voltál? A többség nem
xu
Marijja: Miért? Te zavarodott pislogásnak látod?
nyirtass
@xu:
Remélem az is tetszeni fog, amikor gyilkos kacsintással megrántja a nyakadon a hurkot.
xu
@nyirtass: Kár, hogy nem érted az iróniát!
fierce
Bajnai nem fog rendet csinálni, csak úgy csinál majd, mitha...A bárányok hallgatnak, aki nem, az meg náczi, az ősi kínai mondás szerint pedig: "Aki náczi, az megdöglik".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.