Nem semmi ügy került tárgyalásra a Tatabányai Törvényszéken. A gyermekotthonból szokott kiskorút befogadták, ám megmentői prostituáltként dolgoztatták. Az ügyben hat embert vettek őrizetbe.

Döbbenetes! Megszökött a 13 éves lány a gyermekotthonból – Befogadói prostituáltként dolgoztatták

Fotó: freepik.com

A tatabányai gyermekotthonból szökött 13 éves kislányt két férfi és egy nő fogadta be házukba, a bújtatásért és ellátásáért cserébe prostituáltként dolgoztatták a gyereket, akivel az egyik férfi maga is rendszeresen közösült.

A nő volt férjén keresztül beszervezett egy kuncsaftot, sőt, egyik ex-szeretőjét (akivel korábban maga is pénzért szexelt) is rávette, hogy szexuálisan közösüljön a lánnyal – közölte a Telex.

Az ügy összes nagykorú szereplője tisztában volt azzal, hogy a lány még csak 13 éves.

Amikor a lány holléte kiderült, a rendőrség összesen hat embert vett őrizetbe az üggyel kapcsolatban, az illetékes vádhatóság pedig mind a hatuk ellen vádat emelt: a lányt eredetileg befogadó és kihasználó három személyen túl a kerítő exférj és a két kuncsaft is a Tatabányai Törvényszék elé került.

Előbbiek kiskorú sérelmére elkövetett emberkereskedelem, kényszermunka és szexuális visszaélés bűntette miatt hat-hat évnyi fegyházbüntetést kaptak, mellékbüntetésként hat évre eltiltották őket a közügyektől.

A kerítés miatt elítélt negyedrendű vádlott egy év – három évre felfüggesztett – börtönt kapott, a történetben kuncsaft-szerepet játszó ötödrendű vádlott gyermekprostitúció kihasználása miatt két évet kapott – de három évre felfüggesztve –, ami mellett egymillió forintnyi büntetést kell kifizetnie, a szintén kuncsaftként felbukkanó hatodrendű vádlott is két évet kapott gyermekprostitúció kihasználásának bűntette miatt – ennek végrehajtását öt évre függesztették fel –, amellett neki is egymillió forintos pénzbüntetést kell kifizetnie.

Emellett az összes vádlottat élethosszig eltiltottak minden olyan tevékenységtől, ami 18 év alattiakhoz kapcsolódik.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Sajnos ez a jellenség nem új keletű. A volt cégem anno a központi akkori Gyivit támogatta többször voltunk ott és elmodták, hogy a megszökött lányok zöme erre sorsra került.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
most öszintén és a témához kellö alázatossággal !- ha már a gyerekotthonokban az ott garázdálkodó nevelök úgy készítik föl öket az életre, hogy magukévá teszik öket, akkor mit remélhetnek ezek a szerencsétlen kölkök a továbbiakban? - gondolom nem csak cigánylányokról van itt szó, mint azt pálinkás elöszeretettel állítja! - gyerekekröl !
Pálinkás Pál
és mi ebben a döbbenetes..?..cigó fajtajellemző...
Géza
Tipikus bűnözési módszer, mint az embertelen gyerekgyilkosság.
csak úgy....
Állami kitüntetést és kegyelmet kapott egy pedofília miatt elítélt orosz férfi
444.hu/2024/05/07/allami-kituntetest-es-kegyelmet-kapott-egy-pedofilia-miatt-elitelt-orosz-ferfi
@Géza: ugye te ezért csíped putyint!
jancsipapa
Egyáltalán nem döbbenetes. Csak a fajtánál megszokott menetrend ...
jáger laszló
A lányos kíváncsisága kielégítve!!
Csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.