„Moldova felkészülése kifejezetten jól halad.”

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
miért a bővítés a szétverésében segít??? =))
izéke
Kellenek még botok a küllők közé,inkább már a magyarokat fogják kirúgni. Ha van eszük a fejlett országoknak,hagyják veszni az EU jelenlegi formáját és létrehoznak egy másikat,benne egy olyan kikötéssel,hogy akár kizárással is büntethető legyen aki úgy viselkedik,mint most orbánék. Az a baj,hogy jelenleg erre nincs lehetőség. A hetes cikkely szart se csinál,csak ijesztgetésre használják,mint a lekváros börtönt,visszatartó ereje semmi,lásd orbán... legyen végre határozott ez a kurva EU!!!
Dr. Proktor
Javítson már ki valaki ha rosszul tudnám, de az EU-ban is már egyszemélyi hatalom van korlátlan törvényhozási és döntési lehetőséggel?
Pálinkás Pál
te hülye zselés gőte, álmodozz csak...szart sem tudtok csinálni, ott még demokrácia van, nem " háborús vészhelyzet "...simán leszavazzák bármelyik eszelős ötleteteket...és adj hálát a sorsnak hogy brüsszelben csupa puhapöcs ül,...ha nem így lenne,már rég nem repkednél a világban a mi pénzünkön...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.