Másodfokon, jogerősen kilenc év börtönt kapott az a férfi, aki augusztusban késsel kényszerített és megerőszakolt egy fiatal lányt Pécsett. A férfi pár nappal azután támadt a lányra, hogy szabadult az emberölésért kiszabott hétéves büntetése után. A férfi a megyei rendőr-főkapitányság melletti parkban, az egyik padon ülő lány mellé telepedett. Erőszakoskodni kezdett vele, csókolgatta, fogdosta.. »

Forrás: csellengok.net
Feltöltő: mariomartinez
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
antonka
ha elolvastad, akkor leirtam, hogy !HA EGY KICSIT IS MEGBIZHATÓ LENNE ! nem az ! sajnos egymás elleni acsarkodás helyett a törvényeket kellene minél hamarabb tisztába tenni, hogy az ilyen szemetek soha ne tegyék ki a lábukat a börtönbl, de erre nincs idő, mert egymást kell marni, lejáratni, mocskolni, rágalmazni, vagyis a munkára nincs idő. arra amire szerződtek, amire odaküldték őket a választók arra nincs idő, az egyéni boldogulás hajszolása közben a közügy sokadlagos.
mariomartinez
@antonka: Igen, meg látunk már olyat, hogy ilyen esetekben mindenki egy kicsit elhamarkodottan ítél. Lásd amikor arról cikkezett a sajtó, hogy kilencen erőszakolták meg a 11 éves osztálytársukat. A valóság meg az volt, hogy a fiúk és lányok gyermeki kíváncsisággal játszottak "felnőtteset". A szülő túlreagálta, a rendőröknek meg hivatalból nemi erőszak ügyében kell nyomozni, még ha a lány is partner volt a játékban, ha 12 év alatti. Szóval az erőszak, lehet nem is erőszak, bár egy nevelőapától, még a meztelenül fotózgatás sem szép.
Zolipapa
Ha már egyszer emberölésért is ült 6 évet (!?) ez a fószer, ráadásul pont aznap erőszakoskodott, amikor kiengedték a sittről, miért nem kapott súlyosabb büntetést? Miért csak 9 évet? Hol volt az ügyész az elsőfokú ítélet kiszabásakor, és miért nem fellebbezett súlyosbításért? Ugyan jómagam nem vagyok fideszes, sőt, MSZP-s, de a "Három Csapás"-javaslatukkal maximálisan egyetértek; sőt, még alá is írtam nekik. Csak mielőbb életbe lépne már a "Három Csapás". Azt hiszem, az ilyen szatíroknak örökre elmenne a kedvük az erőszakoskodástól...
jband
@Zolipapa: másik 8 éves lányt megerőszakolónál próbáltam neked írni, de valamiér ma délelőtt, már a R..a szó is túl erős a cenzornak. Szóval ki tudod talán találni a véleményem. És szerintem az a baj, hogy veled ellentétben én úgy gondolom, hogy túl jól is elvannak az ilyen elkövetők a börtönben. Túl sokan élnek tini lányok futtatásából is ahhoz, hogy elítéljék az ilyeneket a cellatársaik. Inkább csak vidáman eszmecserét folytatnak, a hasonló erőszakolós történeteikről.
Rockxy
Elgondolkodtató az is, hogy emberölésért hogy lehet hét évet kiszabni?
Nem ölte meg egészen? Csak jól fejbe verte és kihívta a mentőket?
Ellátta a sérültet míg megérkezik a segítség?
Társtettes volt?
Négyen vagy többen ütötték-rúgták az áldozatot, míg meg nem halt?
És akkor négyszer hét az huszonnyolc, hú de rendesen megbüntették őket!
Mi folyik itt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.