A Nézőpont Intézet a Heti Válasz számára készített közvélemény-kutatása szerint októberben csökkent a Fidesz támogatottsága, Bajnai Gordont viszont többen tartják alkalmasnak a válságkezelésre.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Selkirkrex
Tudtam, hogy senki nem fogja leírni. Tényleg nem szalonképes, ugyanis :(((
anka
- olyan mint a kiöregedett Harry Potter! - még varázsolni azért tud...............
ugyeugye
www.youtube.com/watch?v=HpMnsYOyHG4
"Ez van. A múltunk csak egy görbe tükör, de legalább szarvas vezetett, nem pedig pár ökör."
kiscserkész
Nincs rá kéthét szabadidőm, hogy dióhéjba leírjam,:(((((((((
Megfontolt
Gyurcsány egy sikertörténet politikai szempontból.
Teljesíítménye Kókáéval vetekszik!

A két főmufti, sikeresen vágta tönkre az MSZP-t és SZDSZ-t. Ennek a két embernek nem csak rosszat köszönhetünk.
Ketten többre mentek, mint az egész jobboldal együtt. Gyurcsánynak sikerült az MSZP-ből 10-15% támogatottságú pártot csinálni, GRATULÁLOK:)

Kókát említve, mint FŐ-Fő szakértő, sikerrel zúzta szét az SZDSZ-t!
Elképesztő teljesítmény:))))))) Gratulálok! 1-2 %-os párt támogatottság:))))))))))))

Már csak ez megérte azt a sok kínt, amit okoztak az országnak!:(
Ezzen vígasztalódjunk! Nincs többé SZDSZ!!!!
Ez felér egy 20 %-os GDP növekedéssel is!:)

MSZP elindult egy ösvényen, melyen először csak törpe-közép pártá lesz, majd az út végén megsemmisül, mint legkedvesebb cimborája, SZDSZ!

Szóval, igenis sokat köszönhetünk Gyurcsánynak! Elindította az MSZP-t az örök vadászmezőkhöz vezető úton! Gratulálok:)))) Erre egy szerveződés sem volt képes, ezt egy párt se tudta elérni, SENKI se érhet fel Gyurcsány teljesítményéhez! Bocs, Kóka mégis:)
furfang
Hogy pszichésen erősen terhelt ember.
szaboria
Kedves elöttem irók küzületek kicsinálná jobban egy ilyen szedet vettet parlamanti képviselökkel beleértve minden pártot mert több volt az ellenkezés mint a hatékony munka.Nem egyedül tehetett róla, hogy ez igy alakult mit gondoltok miért is mondott. Higyétek el nem az Öszödi beszéd miatt, más is mondott már nagy hülyeséget mégis imádják.
szaboria
Bocs a mitgondoltok után miértis mndot le. Igy helyes
hsaliani
Személyes véleményem az, hogy sokat beszélt.
Azok akik csat a tőmondatokat értik ,nem kell ennyit beszélni, mert NEM ÉRTIK!
Tőmondatok, ez kell.
Azok kiabáltak igazán az öszödi beszéd ellen, akik soha nem olvasták . Az én unokaöcsém aki polgáki körös kereszténydemokrata,már az öszödi beszéd nyilvánosságra kerülése előtt, arról beszélt, hogy forradalom lesz.
Nem vettem komolyan, arról keztem neki beszélni, hogy miért nem lehet -bármi lesz- forradalomról beszélni, de csak nevetett.
Akkor hagyta abba a nevetést amikor azt mondtam, remélem a te gyerekedet lövik le a " forradalomban" nem az enyémet. Mer arra nem gondolt, hogy valaki meg is halhat.
Gyurcsány nem fogta erős kézzel az MSZP-t és éz nagy hiba volt.
Meg kellett volna keresni, hogy került ki az öszödi beszéd.
Tudhatta volna, hogy az orbán és csapata MINDENT megtesz, hogy Szili ne legyen ke../ Szili jelölése is hiba volt /Ha én ezt előre láttam Ő miért nem ?
A 3oo Ft -tos vizitd. népszavazás elött TÖRÖLNI.
IFJAKBÓL nem csinálunk eg. minisztert.
Nem szabadott volna az orbánnal foglalkozni, lásd: Bajnai me.
klicskó
@hsaliani: Ez kb. olyan mint egy pedofilt felmenteni a bíróságon, azzal az indokkal, hogy szereti a gyerekeket.
szaboria
@klicskó: Nagyon rossz az össze hasonlitás .Már irtam nem egy emberen mulik minden.Kikelle cserélni azokat aki mostt ott vanak a parlamantbe és bebiznyitani másként is kehet csinálni.
hsaliani
Én nem tudom, de a pedofilok tudhatják.
Selkirkrex
Birtokomban van egy komplett pszichiátriai jellemzés Gy.F-ről. Nem teszem közzé, mert kitiltanak a portálról.Akit érdekel, privát a-mail-en elküldöm.
ugyeugye
@Csubaka: ez nem semmi meló volt, majdnem 10 percet így összeszedni. alapos volt és nagyon jól vág! :)
hsaliani
Csubaka !

Ez egy olyan hazug, összevágott ,hamis sz.ar mint annó a vizsla volt.
Ezt egy hülye fideszes készíthette ,gondolom ezt fogja nyomatni a hazug,hamis Hir tv a kampányban egész nap.
Agymosottaknak.


szaboria
@hsaliani: nem tudom értelmezni a moddataidat vagy ird ki a szavakat vagy ne irjál mert ez igy értelmetlen sajnos az újfajta nyelvi eszkozöket nemértem mi minek a röviditése.
Csubaka
Arról fogalmam nincs ki készítette, de van benne néhány nagyon nagyon helyén való dolog. A Gyurcsány beszédet (hivatalosan elismert verziót) anno még 2006-ban letöltöttem és legalább négyszer végig hallgattam. Nem csak a Gyurcsány beszédét, hanem az egész öszödi űlés hanganyagát. Ott nem csak Gyurcsány beszélt, de egyértelmű volt, hogy a hallagatóság még a választási győzelem eufóliájában ült, csupán Horn Gyulának volt egy-két érdekes és rezignált megjegyzése. Később szemtanúja voltam egy Horn-Gyurcsány szópárbajnak is, de akkor az exminiszterelnök már igen maga alatt volt és senki nem figyelt rá, pontosabban azért néhányan (pl a Társadalomplitikai tagozat) mégis.
Azt viszont nem kellett összevágni, ami a klip után történt.
Gyurcsány megszerezte a pártelnöki széket, bebiztosította magát 80%-os kongresszusi támogatással, majd BIZALMATLANSÁGI INDÍTVÁNYT NYÚJTOTT BE SAJÁT MAGA ELLEN.
Nincs az a videoklip ami ezt überelni tudja.
ugyeugye
Ott van a filmek végén a srác neve: Tomanovics Gergely.
Selkirkrex
Baj????? Van!!!!! Hogy gyöttéé rááá wazzee??
Lajos10
Akárki akármit dumálhat itt az az igazság hogy mégis csak néki nagyobb a bankszámlája és ez a baj hogy ha valakinek jobban megy már irígykednek rá .Ha az én lovam megdöglött dögöljön meg a szomszédé is .Ez a baj a magyar emberekkel .Jöhet bárki ha Jézus lenne a miniszter egy hónap múlva ráfognák hogy ő az ördög .Hát ilyenek vagyunk mi sajnos.
szaboria
@Lajos10: tökéletesen mondod :Senki nem értékelte, hogy nem vett felfizetést egy alapitványnak adta a feledége meg a mellrákosoknak segit.
klicskó
@szaboria: Te olyan buta vagy, hogy az fáj. Vinnyogsz, hogy kaphass méltányossági nyugdíjjat, és amikor elutasítanak, sir a szád.
Ha nem lennél ilyen buta, tudnád, hogy a te, meg a gyerekeid, unokáid pénze ott van Gyurcsány villájában, Kóka házában, az elqrt metróban, stb.
Te nem fogod fel, hogy mit tettek az országgal, mert nagyon buta vagy.
szaboria
@klicskó: Neked meg úgylátszik az agyad verték szét .Nem vinnyogok csak a puszta tényeket irtam le hogy nyugdij folyositó nem tartaja be a rendeletet. Az én pénzem és gyerekem pénze nem lehet nála mert engem mig tudtam dolgozni tiszteségesen megfizettek.Metrót meg eleve azok kurták el és
kerül enyibe ak k megakadályozták anak az épitését már 10 évvel ezelőtt.

De hamár emlitetted Gyurcsányt és Kókát ugyan ezt mondhatom én is ,hogy Orbán és a Többiek is a mi pénzünkön gazdagodot meg.
szaboria
@klicskó: Most néztem meg a profilodat aki nem mer magárol egy sort sem irni az egy sumák ember mert nem nyilt szivű
Selkirkrex
Három "negativ" szó???!!!!

"Nincs

Semmi

Baj"

(Fodor Ákos)
klicskó
butaria
Te félma... A költségvetés X összegből gazdálkodik, ebből fizetik a nyugdíjjat is. Ha a költségvetést szétlpoják, akkor nem marad nyugdíjra se.
És hogy megnyugodj, jövöre nem fogsz kapni annyit se mint most, de nem a Fidesz miatt, hanem a szocik miatt, akik olyan hiteleket tettek a nyakunkba, amiket lehetetlen visszafizetni.
2008 ban felvett 25 milliárd $ törlesztését 2011-ben kell elkezdeni törleszteni. Ez azt jelenti, hogy a kb. 10.000 millárdos költségvetésből 5000 millárdot kell törlesztésre fordítani. Megoldhatatlan.
De te ezt úgysem fogod fel.
klicskó
@szaboria: Én nem olvastam a profilodat, de nélküle is látom, hogy buta vagy mint a tök.
szaboria
@klicskó az aki egy hires sportló nevét veszi fel és azt képzeli, hogy Ö olyan az már egy szegénységi bizonyitvány.
klicskó
Te nagyon egyszerű, szerinted én olyan vagyok? Egy ilyen buta lénnyel mint te vagy, Klicsko biztos nem beszélgetne.
Te szellemileg is rokkant vagy.
ugyeugye
Esti kérdés: nem lehetne ezt a vitát privátban folytatni?
szaboria
@ugyeugye: Nem értem miért de már napok ota belém köt .
vukkocska
Elszomorító, hogy az értelmes véleménycsere helyett személyeskedés és udvariatlan diskurzus folyik. Én örömmel hallgattam Gyurcsány beszédeit, mert nem volt langyos, magával tudta ragadni az embert. Ez is egy vélemény, az enyém. Lehet, hogy eltér a fentiektől, de ettől én még nem gorombáskodom veletek.
ugyeugye
@vukkocska: és ugye ez a fórum arra lett kitalálva, hogy elmondjuk egymásnak a véleményünket. fura is lenne, ha mindenki egy követ fújna. attól szép a világ, hogy annyifélék vagyunk.
amúgy sztem itt sokunknak teljesen mindegy lenne, h ki vezeti az országot, én nem hiszem, hogy ezt szükségszerű volt ennyire élet-halál kérdéssé kiélezni.
mi csak szeretnénk jól élni a becsületes munkából - nem?
szaboria
@ugyeugye: én leirtama magam véleményét mert úgy éreztem nekem is lehet véleményem a
és jött a személyeskedés hiba volt tölem, hogy bele mentem.
ugyeugye
@szaboria: nyugi! Jó, h itt vagy. :)
Jó éjszakát!
janos
Gágágágágágágágágágágá.Kecskére káposztát.Nem hiszek a mesében.Úgy látom,hogy még hisznek!Sokan még adnak nekik 20 évet csak majd utána fognak rájönni,hogy megint elkúrták.Jól tudnak szövegelni még mindég megtudják hülyíteni a népet.Engem nem. De már akkor késő lesz.Majd jó nyugdíjjal elköszönnek és így jártunk.Mi még 65 éves korunkig dolgozhatunk ha megérjük.
janos
Szaborai,,lopják a múltunkat, MÁR ELLOPTÁK a jövőnket,AZ MEG VAN ALAPOZVA!SVÁJCI BANK a bizalmunkat, AZ CSAK VOLT? az önbizalmunkat, a becsületünket ELKURTÁK DE NAGYON kívülről és néha belülről is"NEM REPED A MENNYEZET?,,Megmaradunk és megújulunk" ,,Ahhoz, hogy minden megmaradjon, mindennek meg kell változnia",,Ahol fél ország marad, ott fél az ország Húzzanak el a hatalom(-brókerek, a lista-totózók!)" NEKEM IS EZ A VÉLEMÉNYEM.,,Ne rombolják a becsületünket!" AZT ELKURTÁTOK. REPED A MENNYEZET. MÉG MINDÉG REPED. ,,úgyis elmennek, ha nehéz lesz, tegyék meg azt a szívességet, hogy húzzanak el előtte ."MEGNÉZEM,HOGY A KONDÉR BAN VAN E MÉG VALAMI?VAN NEM MEGYEK SEHOVA!!! ,,Demokratrák, ébresztő! Meddig tűritek, hogy Magyarországon tort üljön 20 ÉVE ÜLITEK A tort MÉG MEDDIG AKARJÁK.a gyalázatos beszéd? Meddig tűritek, hogy Magyarország fele meg sem nyikkan, ha fenyegetik a politikusokat, ha bőrszínük, származásuk miatt lőnek le embereket?" ,,ARRA GONDOL,HOGY KÉPVISELŐT RENDŐRÖK VERTEK MEG!VAGY ARRA,HOGY AGYONVERTÉK SZÖGI LAJOST. SZABÁLYSÉRTÉST FELVITTÉTEK10000RŐL-20000RE. MEGÉLHETÉSI BÜNÖZÉS. A JÓ SZÖVEGET BEADNÁM A KUTYÁMNAK MEGVESZNE TŐLE! TANÍTANIA KELLENE EZT A JÓ DUMÁT! PESTRE HOZTAK ELEFÁNTOT VASTAG A BŐRE DE NAGYON!NEM HALLOTÁK,HOGY REPED A MENNYEZET SZERINTEM MÁR BEOMLOTT! HÍVNI KELLENE A KŐMŰVESEKET!VAN AZ OLAJ SZŐKÍTÉS,SVÁJCI BANK RIDIKÜL . ROBBANDGATÁSOK, BRÓKER, ZUSCHLAG,Tánczos,MÓR.
rasszista64
VÉLEMÉNYT ÍRNI NEM ÍROK A LETÍLTÁS VÉGETT,DE A JÓ KÍVÁNSÁGOM LEÍROM RÖVIDEN . TEMETKEZÉS VEGYE PAPÍRRA IKÁBB MA MINT HOLNAP!
ugyeugye
@janos: @rasszista64: miért kiabáltok?
picike
Sajnos a bizalomba veti a nép a hitét ,az pedig nagy kincs vagy van vagy nincs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.