Venus Williams Wimbledonban sírva fakadt, amikor közúti balesetéről kérdezték a napokban. Egy ember meghalt a karambolban, nem tudni, hogy a teniszsztár vétkes-e.

Van, aki úgy tudja, igen, ügynöke viszont állítja, nem. Utóbbit látszik megerősíteni az az értesülés is, mely szerint a rendőrség úgy véli, a teniszező az előírásoknak megfelelően hajtott be a kereszteződésbe.

Most egy köztéri kamera felvételén nagyjából láthatjuk, mi történt, de hogy ki hibázott, lehetetlen eldönteni. Elképzelhető, hogy Williams túl gyorsan ment, de ez sem biztos.

Az eljárás folyamatban van Amerikában. – írja az Index.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bogar1938
Nem vagyok szakértő, de véleményem szerint a Venus Williams nem hibás, mert az egyenesen haladó autó mint a villám úgy rongyolt bele a Venus autó-jába.
Perwool
@Bogar1938: Én úgy értelmezem, hogy Williams vágódott a másik autóba.
" Elképzelhető, hogy Williams túl gyorsan ment, de ez sem biztos."
Nem a fekete autót vezette Wiliams.
Egyébként nekem nagyon furcsa volt eleinte a közlekedés. Sok az egyirányú utca, a kereszteződésekben mind két oldalon stop tábla van. Az halad át először, aki hamarabb ér a kereszteződéshez. Oké, itt más az elsőbbség adás, mert egyirányú úton halad át egy kétsávos úton. A fekete autó eleget is tett ennek. Csak a másik autó haladhatott túl gyorsan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.