Odáig vannak a lányok az olimpián a magyar Liu-fivérekért. Liu Shaoangot és fivérét, Liu Shaolin Sándort – akik épp ma lettek olimpiai bajnokok a férfi 5000 méteres rövidpályás gyorskorcsolyaváltó tagjaként – sikítva ünneplik a csajok az olimpiai lelátón, valahányszor a kamera ráközelített az arcukra. A Liu Shaolin Sándor védjegyévé váló mozdulatsorról – a szemöldök igazítás utáni kacsintásról – pedig több videó is készült. 

Megőrülnek a rettentően jóképű Liu-testvérekért a téli olimpián – sikítva ünneplik őket a koreai tinilányok, a srácok pedig utánozzák a jellegzetes Liu-szemöldökigazítást – videó

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Liu Shaolin Sándort még akkor is hangosan ünnepelték a phjongcshangi téli olimpia stadionjában, amikor két koreaival került egy döntőbe 1000 méteren.

Liu Shaolin Sándor valóban nagyon jóképű, a koreai KBS News még egy külön videót is készített huncut gesztusaiból. Az összeállításából nem maradhatott ki a jellegzetes szemöldök simogatás sem, ami Liu védjegye lett.

A szemöldök simogatás sokaknak bejött

A jellegzets Liu-mozdulatot sokan szeretik és utánozzák is. Így volt ezzel az egyik phjongcshangi pályamunkás is, aki az egyik versenyen a háttérben utánozni kezdte Liu mozdulatait, amiért aztán persze oda voltak Dél-Koreában.

Ezt követően az önkéntes a magyar gyorskorissal együtt is megcsinálta a szemöldökigazítást, a kacsintást, majd a Cupido-pisztolyt – szúrta ki a 24.hu.

Íme:

(@jlee_7) által megosztott bejegyzés,

Történelmi siker! Megvan Magyarország első téli olimpiai aranya

Ahogy azt korábban megírtuk a Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor összeállítású magyar csapat fantasztikus versenyzéssel aranyérmet szerzett a férfi 5000 méteres rövidpályás gyorskorcsolyaváltók csütörtöki döntőjében a phjongcshangi téli olimpián.

Megőrülnek a rettentően jóképű Liu-testvérekért a téli olimpián – sikítva ünneplik őket a koreai tinilányok, a srácok pedig utánozzák a jellegzetes Liu-szemöldökigazítást – videó

Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor, a győztes magyar válogatott tagjai a phjongcshangi téli olimpia férfi 5000 méteres váltó rövidpályás gyorskorcsolyaversenyének eredményhirdetésén a Kangnung Jégcsarnokban 2018. február 22-én. Ez Magyarország történetének első téli olimpiai elsősége, és 1980 óta az első dobogós helyezése. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Ez Magyarország történetének első téli olimpiai elsősége, s 1980 óta az első dobogós helyezése – Lake Placidben a Regőczy Krisztina, Sallay András jégtánckettős ezüstérmes lett.

A staféta két ezüst és négy bronz után összességében az ország történetének hetedik téli olimpiai érmét szerezte meg.

Forrás: 444.hu, 24.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.