Szerhij Rebrovot nevezték ki szerdán a labdarúgó OTP Bank Ligában veretlenül éllovas Ferencváros új vezetőedzőjének.

Nagynevű jelöltekkel tárgyaltunk, de rá esett a választás. Magáért beszél, amit a Dinamóval elért. Jelenleg 47. a legjobb edzők listáján, de a Dinamo Kijevnél eltöltött időszak alatt 14. is volt

- mondta Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója, aki nem árulta el, mennyi időre szól a 44 éves ukrán szakember szerződése.

A játékosként 75-szörös válogatott Rebrov ezt megelőzően a Dinamo Kijevet és a szaúdi al-Ahli csapatát irányította.

Előbbi együttest kétszer-kétszer ukrán bajnoki címre és kupagyőzelemre vezette, egyszer pedig a Szuperkupát hódította el vele.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A maffia is egymásnak adja az állásokat.
justhpeter
Ok. Rebrov már megvan. De hol a csapat ?
Sámannus
@justhpeter: Náluk a "szurkolók" is beleszólnak a munkába Úgy mint a Planetárium tönkretételében, képesek a várost leamortizálni, ha a maffiának ez az érdeke. A csapat nem számít, azok akkor is jól elvannak mint a befőtt, ha sz@rt sem érnek. Itt attól nagyok, hogy nem tudnak olyan nullák lenni, hogy ne ők legyenek az elit.
csipetke
Utálom a focit,nem is értek hozzá,de azt látom,hogy milliárdokat ölnek bele teljesen feleslegesen.Tudomásul kéne már venni,hogy M.o.-on amit labdarúgás címen művelnek,az minden,csak nem foci.Túlfizetett lusta semmiresejó "focisták"töketlenkedése.Már Hofi is megmondta sok évvel ezelőtt,hogy ezeket még a kenguruk is megverik,A helyzet azóta csak romlott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.