Sámannus

Győrben szinte a teljes városvezetést megfertőzte a koronavírus
Valószínű itt is karantént mulasztott el egy bennfentes olaszországi síturista, mint Szegeden. A dicső kétharmados hazaáruló természetesen most a mami szoknyájába kapaszkodik, és lapít mint szar a fűben.
Szlávik János: jön a tömeges fertőzések időszaka, hordjon mindenki maszkot!
Én má csak a lyóságos nagyvezírünknek hiszek. A tudósok bekaphatják, mert az van amit a főni találgat, éppen a maszkok létezését illetően. Nem baj, hogy Semmelweis mit mondott, mert a kényúr aztat mond amit az ő népe hisz neki. Egyedül a portyázó keleti vitézeinkbe bízhatunk, hogy nem tudnak mindent elbukni pókeron, és marad még annyi selejt árú Kínában, hogy nekün több felárral kiszolgálják, és a létező legdrágább módon szállítják a hazai csókosok üzleteibe, ahol ismét ráteszik a magok adózatlan bevételét.
A téglaképű Dobrev szerint Európa nem hagy cserben, Magyarországon meg diktatúra van
@durbincs: Fityma és pípamocsok, a fertő setét bugyra, a teremtés zsákutcája, és pöcegödre.
Tiltakoznak a budapesti ellenzéki polgármesterek a kormány megszorító csomagja miatt
Nagy demagógiára készül a pohos az hétszencség.
Látható ő nem a füvet nyírja, hanem gyökerestől tép ki mindent.
Karácsony: Ennél sokkal nagyobb a baj
Vigyázzatok mégszaros le ne álljon a gazdasági beruházásával, amit a kétezer milliárdból kezdett el, szemben a járvány elleni védekezésekkel.
Padlóra került a forint
@kereső: Kérem itt a kifektetői bizalom érvényesül. Kártyabarlangokban csapódik le, ahová portyázóink kiszórják mint a pelyvát.
Boldog István: az én lelkiismeretem tiszta
Tyerekek ez egy makulátlan fideszes, és feddhetetlen? Meghiszem azt! A haja szála sem görbül.
Pengeélen táncol Orbán: enyhít vagy szigorít a kijárási korlátozáson?
HVG is tudhatná van ott a pohostól okosabb is de azt eltitkolják nehogy kipcsakokon csorba essék. Mé nem lehet azt mondani hogy így döntött egy bigottság? Mér a pohos dönt parasztok?
Orbán Viktor mellett foglal állást az egyik legismertebb európai politikai elemző
Ha jobban megnézzük a járványügyi intézkedéseket látjuk a magyar orvostársadalomnak milyen minden elismerést megérdemlő múltja van Milyen elismertsége van a kutatásoknak. Csak néhány dolog az előzményekből a veszettség megállítása egyedül állóan nálunk sikerült áldozat nélkül védekezni ellene, de a nagy világjárványok leküzdésében oltóanagok készítésével alkalmazásával van hatlamas gyakorlatunk. Most aki félistenként ünnepelteti magát nem tesz egyebet mint beül olyan reflektorfénybe amit a nagy orvoselődök készítettek elő. Nincs ártalmasabb dolog mint ezt elhallgatva önfényezésbe kezdeni, majd lealázni az akadémikusokat orvosokat, a tudósokat értelmiségieket, holmi kétes siker reményében holmi német szilárdokkal, semilyenekkel és habonyokkal
Sajnos az elemzők nincsenek tisztában ilyen aprónak látszó tényezőkkel amitől egy kerti törpe is óriásnak látszana, de úgy látszik most az is ilyen óriás elődök vállain.
Koronavírus: így fékeznék meg Gyurcsányék a járványt
@Eladott Ország: Segítek nektek csak egy kis időutazásra hívlak bennetek. Most a lottó szelvény ára játékonként 300 magyar forint. Ezt decembertől fizetik az emberek érte. Akkoriban a védőmaszk ára 25 Ft/darab volt tehát egy tucatot lehetett érte kapni. A szerencse játékokra értelmetlenül kiszórt pénzeket a léhűtők zabrálják szét a haverjaiknak ás talán még valamennyit az államnak is. Nem szoktam itt az útját követni, de csak minimálisan marad ebből a szerencsés nyerteseknél is.
A lényeg az tizenkét darab maszk amivel védhetné magát a háziorvos, ha lenne vizitdíj, csak egyetlen beteg látogatása esetén. Ma a kormány vészhelyzetben el tagadja, hogy szükség van a maszkokra azt is hogy az ő feladat lenne. Hajrá Ferikém kenjétek a szart jól a fejükre ezeknek a háromszáz forintos budiforradalmároknak, milyen pusztítást végeznek ebben az országban a totális hazudozásukkal az ingyenes egészség ügyről amit évről évre alul finanszíroznak és mára életmentésre sincs kapacitás.
Közel 2 milliárdot nyert kikötőfejlesztésre Tiborcz és Mészáros cége
Azt hiszem megvan a kétezer milliárd egy része. Meg lesz ott a többi is. Nagy a pofájuk,azért nincs rajtuk maszk, mert nem gyártanak akkorákat sehol a világon. Lophatnának később is ugyan ilyen szorgalmasan, tekintettel a járványra. Ilyenkor Kínában már elkezdik a kivégzéseket.
@flex: sigíly ez nekik, mert ki kell használni, hogy nincs vendég a járvány alatt. Mit képzel ez az ország, hogy maffia pénznyelő fekete lyukából vissza jön a pénzünk?
Emmi: aki ezekkel a krónikus betegségekkel küzd, nagyon vigyázzon magára!
@Mirabilis: A fidesznyik városokban má ingyért adják, máshol csak a vírust terjesztik ingyen tömegesen, mint Szegeden a fődoki. őt még ki is mosdatták faszául.
Koronavírus-fertőzött a győri polgármester
Doctor úr a maga szíve sose fáj? Van jó néhány fertőző körülötte,... ... meg aki orrol is rá. Most nem lennék a helyében.
Emmi: aki ezekkel a krónikus betegségekkel küzd, nagyon vigyázzon magára!
Állítólag azért gyengül a forint mert nem tudtok maszkot venni sem. Ja csak vitzeltem március 32-e van ugyiP.
Emmi: aki ezekkel a krónikus betegségekkel küzd, nagyon vigyázzon magára!
Azt mond meg hányadik szállítmányt loptátok eddig el!. Mert eddig csak egy baj volt, leszartátok ti a járványt is meg a magyarokat is EMMI-kém-
Orbán halálával viccelődő képet osztogat egy fideszes politikus
Úgy látszik sokan szeretnének a disznyó ganyély tetején lavírozni helyette.
Emmi: aki ezekkel a krónikus betegségekkel küzd, nagyon vigyázzon magára!
Mondjuk üzemeltessen egy repülőflottát hétköznapi anyagok beszerzésére válság alatt.
Előzze meg Türkmenisztánt (Kipcsakisztánt) a demagógiában míg ezek a vírust tiltják be emezek a védekezést ellene. Vajon melyik a kártékonyabb? Választ a szerkesztőnek küldjék be
1 válasz mind a kettő
2 válasz az egyik is meg a másik is.
3, válasz az egyik inkább kártékony, a másik még inkább kártékony
A helyes választ adóknak kisorsolunk házi készítésű kipcsak mosószappant fahamuból és elhullott szövetekből házilag készítve.
Koronavírus: Elvenné a kormány a választott önkormányzatok, polgármesterek önálló döntési jogát a veszélyhelyzet idejére
Rendeljétek el a vizitdíjat és adjátok vissza a hatalmat Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök úrnak, és kussoljatok, mert ezt már nem lehet tovább folytatni, amit csináltok az maga a népirtás. Kisepritek nap mint nap a kasszát és semmit sem tudtok normálisan megoldani. Nézd meg a miniszteredet seggfejkém NEM MOS KEZET! ERRE VAN BIZVA AZ EGÉSZSÉGÜGY!!!
MONGYÁL LE!
Koronavírus: Elvenné a kormány a választott önkormányzatok, polgármesterek önálló döntési jogát a veszélyhelyzet idejére
Folyt:
az önkormányzatok alól kiszervezett egészségügy fenntartását vissza tukmálnák ellenszolgáltatás nélkül. Ez a szemérmetlen társaság ráadásul a járvány ürügyén totális támadásba indul a maradék ellenzék felszámolására tör. Nagy fasiszta elődők a példaképeik. Remélem megérem hogy ezek a bűnök a fejükre hullanak. Nincs túl későn még visszatérhetnének a demokráciához, de ha nem hajlandók ne csodálkozzunk ha majd különböző nemzetiségű ENSZ csapatok véget vetnek ennek az esztelen demagóg ámokfutásnak.
Koronavírus: Elvenné a kormány a választott önkormányzatok, polgármesterek önálló döntési jogát a veszélyhelyzet idejére
Jól látható, a két mocskos hazaáruló hazudozó élvezi az erőfölényt, Szeretném lelohasztani ezt a hatalmas elbizakodottságot. Volt annak idején az a bizonyos vizitdíj, amivel háziorvosok kiválóan megtudták oldani az összes anyagi problémájukat
Lássuk be most a kormány az önkormányzatokra tolnák a szükséges beszerzéseket akiktől minden forrást elvettek. Az év elejétől szintén fojtogatják a kórházakat azzal, hogy felelősségre vonják azt a kórház igazgatót aki "túlköltekezik". Hazugság hazugság hátán 2008-tól az "ingyenes" egészségügy. A két túrórudi ma diktátor aki akkor a népszavazást demagóg módon kezdeményezte, öntse már azt a moslékot magára mert ezt a hajmeresztő veszélyben ma is elhazudják, milyen bűnöket követtek el annak idején, azért, hogy ma basáskodjanak Kínában ezért akasztanak vagy főbe lőnek.
Távol-keleten embereink "portyáznak" vagy inkább potyáznak! Nincs maszk évszázados szabályokat rúgnak fel emiatt amiben konszenzus volt az orvosi szakmában, most minden szakmai szabályt meghazudtolnak Eszem faxom megáll. még a végén olyan törvényeket is fognak hozni amivel egymást is ölhetik annyira sértenek minden szabályt.
Megfigyelhető, hogy a jogászkodásban nagyon következetesek, de nem értenek a gazdasági irányításhoz, mert eddig csakis a pénzszerzésre voltak berendezkedve, amire rajtuk kívül senkinek nincs joga. Ennek fejében semmit nem hajlandók visszafizetni, még azt a pénzt sem amit az unótól arra fordíthatnánk. ELHAZUDJÁK ezt is, mert amit kifizetnek az uniótól az a fekete lyukhoz hasonlóan szívja fel ez a maffia. Abból már ebben az országban semmit nem profitálunk Potyázóik járják a nagyvilágot, és sötét kártyabarlangokban dőzsölnek belőle. max gagyi szeméttel kiszúrják a szemünket.
Ide jutott a valódi demokráciát nem a hatalom megszerzésére kell használni hanem a közösségek önellátására. A vizitdíjjal a köztársaságot, majd az államot támadták és ma már a polgárok életével játszanak, az ingyenes,de az önkormányzatok alól kiszervezett egészségügy...