Sámannus

Debrecen történetének legnagyobb összegű támogatását írták alá
No és mi az a munka? Nincs szalagvagdalkozás csak játszótér, meg focipálya. Esetleg egy toi-toi egységet dobjatok má ide, hogy épül-e valami. vagy csak égetik a pénzt
Reagált az amerikai kormány a CEU-ügy fejleményeire
Baxátok meg mióta van itt magyar érdek, itt kizárólag orosz érdek dominál.
Tarlós: a főváros az állammal közösen fejezi be az elektronikus jegyrendszer projektet
Akkor most ki az alkalmatlan, te vagy az állam, vagy mind a kettő. Vagy te csak vagy mint a befőtt.
Túl kevés volt a zászló, ezért feljelentették Sepsiszentgyörgy magyar polgármesterét
Csak azt teszik mint a mi vadászgörényeink. Mindenhol vannak hatökrök akik nem tudnak betelni magukkal.
Polt Péter: az ügyészség politikamentesen végzi munkáját
Nehéz is a bűnpártolást politikamentesnek tekinteni, mert az ugye már a bűnözés fogalmát meríti ki.
Új stratégiát fogadott el a Magyar Űripari Klaszter
Lehetne a NASA mintájára MÁSA. Hangzatosabb is meg a nagy kórmányosok is jobban boldogulnának vele, egy egy raport alkalmával félszavakból is jobban értenék egymást.
Erre lenne szükség egy Trump-Orbán találkozóhoz
Rendesen felültetik, talán még röhögnek is rajta. Szar lehet az öregnek. Biztos nincs szoktatva ehhez a tolvajtempóhoz.
Kelemen Hunor: "senki nem akarja ellopni Erdélyt"
Ez soha sem késő. Különben K. János bácsi mondta egyszer Erdélyben (vagy Debrecenben?) a nyájnak legelő is kell.
Kreml: Putyin nem sértődött meg, hogy Trump lemondta a találkozójukat
@CsipkeRózsa: Eljutott a cseh elnök elé, ahol gyakorolta a hason csúszást is.
Kreml: Putyin nem sértődött meg, hogy Trump lemondta a találkozójukat
A képen egy Dvitamin hiányost ábrándozó aki nem tud szabadulni a komplexusaitól, mert kettes volt az érettségije. Bánatában képes Hollandiát bombázni, ahol a lánya él. akár a volt másik KGB főnök is tenné mert ő is nyugatra küldi nyomorogni a családját holmi riviérai nyomorék bárkák parkolójába, ahol nyüzsögnek a keleti migránsok. magyar útlevéllel nyomorognak.Szegények, mert a nyomorból nem szabadulhatnak a kényszeres üldözési mániájuk miatt maguk csak hadiflottát építenek repülőkkel, amik a tengerre kénytelenek leszállni, mert a hordozójuk csak gányolás. Rakétájuk van ugyan csak még kicsit fejletlen, mert a nem tud százszor felszállni mint az amerikai társa. Evvan tesvérek nyúljatok magatokhoz, mert le vagytok maradva. Hiába bombázzátok ki magatok alól a Földet a Marsra, még nem tudtok elmenni.
Patai: Ennél jobb állapotban még soha nem volt a magyar gazdaság
Mert nincs aki teleszarja a Kossuth teret akkor is ha nincs igaza.
Ha lenne aki kivinné akiket kiraboltak, akkor a Dunával kéne öblögetni onnan a fost.
Kiszivárgott információk: Orbán csalva nyerte meg a választásokat!?
Két nagy golyóbist már akkor megérdemelt volna a hóna alá. A győzelem után pedig hármat. egyet a tökére. hazudozó brácsásnak.
Megérkezett a Bennu kisbolygóhoz a NASA OSIRIS-REx űrszondája
A ruszki armaták jelenleg csak a szomszédba akarnak vendégeskedni. Pedig ők jobban hozzá lennének szokva ahhoz a morcos hideghez ami az űrben van. Így a "verseny" egyenlőre a Krímig jutott, ahogy a mi "szakértőink" felméréséből ismerjük, "Egy szép napon akár Kijevben is reggelizhetnének." A mi délceg hazaárulóink már csak ilyen gyalázatosak tudnak lenni.
Az űrverseny miatt is kiakadnak, mert már akár százszor is alkalmazható rakétákkal is az USA arat le minden indítási babért... amikor putyin fegyvertávcső mögött játssza a banditát...
Orbán Viktor: a magyar nemzet mindig hálás lesz Bush elnöknek
@kokopelli: Mindenki tudja hogy az oroszok afganisztáni háborúja kor kinek az oldalán állt az USA. Az arab országok ma is nagy változásokon mennek keresztül. Az őket nem a technológiai forradalom , hanem a vallási ideológiák változása irányítja. Ez sokkal élesebb ellentmondásokat hordoz magában, mint amit gondolnánk. Adott esetben a diktatúrák is vagy közelebb kerülhetnek egyes kérdésekben a nyugati demokráciákhoz. A történelem könyveket utólag írjuk, és nem tervezhetjük magunknak, csak saját értékítéletünk szerint dolgozzuk fel.
amikor az oroszok kivonultak Afganisztánból, keletkezett a nézeteltérés mert az USA kiállt a támogatott milíciák mögül. az események nem a világbéke felé kezdtek alakulni.
A mi ellentmondásos helyzetünket is jellemzi, ha értékeljük saját tevékenységünket, amikor a nagyhatalmak helyett piti bűnözőket követünk, amikor nyalkán hegyeset köpünk, de hason is csúszunk, ha valakinek gazsulálni akarunk, lásd még a linket amit betettem.
https://twitter.com/Ian_Willoughby/status/106...
Orbán Viktor: a magyar nemzet mindig hálás lesz Bush elnöknek
@kokopelli: Tudod a halott már csak az élőkben él tovább. A takonygerincűről próbáltam csak jellemzést adni, aki. Soha nem fog az országért úgy kiállni, mint akiről ódákat zeng. Ha másról is akarunk itt beszélni az a gyász miatt nem időszerű.A szavai ezért számomra üresek, bárkiről is tesz ő említést. Talán még bennünket is megaláz, és az egész ország politikai vezetése is ilyen. Ahogy a múltjukat is megtagadva csaponganak a gondolataik. Reménytelenségbe taszítják az országot és gondolkodóit. Amikor csak rombolást hagynak maguk után.
LMP: hatnapos munkahét bevezetésével ér fel az új Fideszes javaslat
@1magyar: Azt ígérik, de a harmadik évben, miután a többszörösét ledolgoztatták, le is tagadják, még a szenteket is az oltárról.
Kétsége sem lehet senkinek.
A lömöpö meg most már leszívhatja őket, mert kibulizták nekik a kétharmadot.
Pintér titkolja, ő adott-e engedélyt Gruevszki belépésére
Pontosan így vannak a bűnözők is csak türelmesen kell őket vallatni. majd elkezdenek énekelni, mint a dalos madárkák. Énekelj te is dalos cinigém:DDDD
Kis cipőt kis bilincset kis ruhát csíkosat, kockásat
Sikerrel landolt a Marson az InSight
Nem Szerjóskáék árulják a telket?
Nem?
Nekik még a Krímben sem jár telek. Mert csak ócska zsiványok.