Sámannus

Hivatalos: kiutasították Magyarországról a putyinista háttérembert, James Dowsont
2006-ban, Vona lepatkányozta orbánt. mer nem állt az akkori puccsisták élére. ma már mint egy putyinos váltópárt kéjeleg ellenzéki szerepben.
A ciklus elején pedig még jobbos 80%-os erődemonstrációt huhogtak. A szerepek szépen tisztázódnak miért volt az ámokfutás, ki mozgatja a szálakat.
A rendőrgyilkosság után már tisztázódik, a háttérben legalizálni igyekszik magát a széljobb, mert a tejbepapit nem szeretik, csak Molotov koktéllal.
Ja és a lóvácska is folyik hozzájuk, de csak annyi amivel kompromittálják egymást.
Nem magányos elkövető robbantott Manchesterben, négy férfit őrizetbe vettek
Vajon ez a ragyogóan érvelő fityeszisztán miért adott 200000 telefonkártyát a migránsoknak? Hány olyan személy jöhetett be akiknek nincs rendes átvilágítása? Nem csak a pénzügyileg zavaros ügyletekről beszélek. Az is fontos, mert az országárulóknak mindenért felelni kell.
Ha már kérdezünk, olyat tegyünk, ami a megoldás felé vezet.
Lázár: A gyermekes családok támogatásának növeléséről tárgyal a kormány
Még emlékszem amikor ok nélkül bedöntötték a forintot. Ezek a ganéjok mindig az ellenkezőjét teszik amit mondanak. Akkor is sok fiatalt kényszerítettek a tartalékaik elköltésére. Tudták ők akkor is ez a gyerekszületésre is ki hat! Ezek állatok nem emberek.
Az ÁKK nyilvánosságra hozta: 1671 darab fiktív állampapír nyomja Rogánék vállát
Ezért menekülnének az unióból ezek a szaralakok, hogy kibújhassanak a felelősség alól. Már seprik a kasszát is hozzá.
Én népi táncot lejtenék örömömbe, ha csak 1600 okmányt adtak volna ki.
Súlyosbítja a helyzetet, hogy ezt a külföldi elit zúdította a nyakunkba, nyilván nem kötve az orrunkra, milyen célból. A pénzéhest fideszes zsarnokok ezt még titkolják, de már húznának el az országból is. Nekünk egy felperzselt kifosztott nyomorba döntött ország marad.
Hidvéghi: Az ország egyetlen pontja se váljon no-go zónává!
Lassan az ország lesz no go zóna, mert élhetetlen lesz teljesen. Ez olyan apróság ami végett a fityesznek tirhulni kell.
Lázár: A gyermekes családok támogatásának növeléséről tárgyal a kormány
Még több magyart üldöznek akkor el!
Ezek beszélnek családról, amikor szinte egyikük sem él normális családban! Félrekúrnak vagy veri az asszonyt legtöbbje.
A kurvás utazásokat is közpénzből kamatyolják össze. Ennyi szarember ritkán kerül egy fedél alá.
19 halottja és körülbelül 50 sérültje van a manchesteri koncerten történt robbantásnak
@magyarbakancs: Ezt még ebből nem lehet megerősíteni, mert önámításnak tűnhet. Én másokat szoktam meggyőzni, úgy a zigazi.
19 halottja és körülbelül 50 sérültje van a manchesteri koncerten történt robbantásnak
@magyarbakancs: Nem azt mondtam, hogy nagyon okos vagy, mert azt mondtam, "nagyokos". Felhívnám a figyelmed, hogy az egyik egy állítás, a másik egy jelző. Ha félreértenéd akkor segíthetek, ne add fel van hová fejlődni.
19 halottja és körülbelül 50 sérültje van a manchesteri koncerten történt robbantásnak
Nekünk a legfőbb veszélyt a saját hülyeségeink jelentik, mint a tükör radiál buszok, vagy szétrohadó metró, és csökkenő életszínvonal. A nyomorgó lakosság, és a tékozló korrupció, és a tudatlanság, amely fajelméleteket gyártja.
A Momentum elnöke nem bánta meg akciójukat, újra bemenne az Origóba
@Eladott Ország: A firkászok elég vájt fülűek ahhoz, hogy fogást találjanak egy emberen. Ki pécézik kedvenc megélhetési tudományuk elvrendszeréhez illő dumájukat. Ők nem próbáltak még valószínűleg embereket maguk mellé állítani, Fekete Győrék teszik, inkább csak stanicliba csomagolt értelem forgácsokkal operálnak.
Sajnos oda kell menni a cikkek szerzőihez is, és elmagyarázni, hogy amit tesznek, sima rabszolgamunka, nem az ő érdekeit szolgálják.
Lehet, hogy ezt a srácot ellenkező irányba repíti ez a riport, de az mégis sokaknak lejöhet belőle, hogy tisztesség is lehet a világon, csak éppen ahol a srác is dolgozik ott nem azt árulják.
Orbán jobban fél egy kósza akciótól, mint azt gondolnánk.
Az omladozó NER bármikor maga alá temetheti.
Orbán: Észtországgal mindig is jó volt a kapcsolatunk
Az erdei testvérekkel is fel kéne venni a kapcsolatot. így 56 után hatvan évvel! Ők is mesélhetnének a medve öleléséről.
19 halottja és körülbelül 50 sérültje van a manchesteri koncerten történt robbantásnak
Szerintem a Magyarországon élő lakosság fele szívesen cserélne a migránsokkal nyugat-Európában. Ha csak a migránsokkal lenne a baj, a lemaradó vidék nyomorával nem, akkor az itt korteskedőknek akár igazuk is lehetne.
Ne feledjük, hogy van egy súlyosabb veszély, amit a fidesz eltakar a migránsozással, sorosozással, az a nyomor, amit a fidesz továbbfokozott. Gyakorlatilag az állam szétverésén ügyködnek. amihez hozzáérnek azt tönkreteszik.
Ne hadováljon itt senki migránsozásról, míg itt az állam léte nagyobb veszélyben van a saját kormányától, mint bármilyen ellenségtől.
Az ellenzéket a migránsozással nem lehet ellehetetleníteni, mert a fidesz kommunikációjában nekik tulajdonított álláspont hamis. Nem tudjuk, milyen lehetőségeink vannak egy normális populizmust nélkülöző álláspontnak, mert ezt a témát a fidesz minduntalan átlépi. Az országok közötti kapcsolattartás amennyiben létezik akkor is lesz vándorlás az országok között, ha égig ér a kerítés és a föld alatt is kerítkezünk. A különbség annyi, hogy az ide engedett tömegek, ugyanolyan veszélyt rejtenek ez országra, vagy nagyobbat, mert jobban szerveződnek. Erről a fidesz mélységesen titkolózik, de ez a titkolózás még fenyegetőbb, mint mondjuk egymillió menekült Magyarország számára.
Fény derült a Fidesz titkára: durva átverés a rezsicsökkentés, fejek fognak hullani
Az én rezsimet még hét éve az MSZP csökkentette, a panelprogrammal, és akkor csökkentették a helyi távhődíjat is 20%-al.
Azóta is az a legfontosabb csökkenés, a házi mérlegben. A fityesz a nyomába sem ér. Azzal nem dicsekednek, hogy teljesen leálltak az lakossági energiahatékonysági programok.
Megtámadtak egy magyar diákokat szállító buszt Franciaországban
Az oroszok Norvégiában is provokáltatták a migránsokkal.
Ez is nagyon a fideszes húgyagyúknak van csomagolva.
Rengeteg ember törlesztője nőhet meg mostantól
Közben Kósa Lala szerint a közpénz magánosítva lett.
Közben azt mondják igényt tartanak a bérnövekményekre is. Ügyes!
Horthy Miklós-szobrot avattak Kálozon
Szerintem rosszul írták, Kalózon, mert a lovastengerész inkább ezért került oda.
Stefka: "legközelebb Fekete-Győr Andrásék kezében géppisztoly lesz"
Jól van de legalább olyan mondja, aki már minden segget végignyalt, amit felkínáltak neki.
Kövér: A 13 nemzetiség jóléte Magyarország pozícióit erősíti
Ez az anyaszomorító banda, csak a választási rendszer átkavarásával olyan helyzeteket, teremtett, hogy a régióknak esélyük sincs összefogásra, ki miatt tették ezt? Az egyharmaddal és a budiforradalommal szétverték az országot.
A kölkeiket külföldre viszik tanulni, a hazai tanítást szétverik, egyes rétegeket ellehetetlenítenek. Hazudnak és hazudnak egyfolytában, már csak a legelvetemültebbek rendszerekkel tudnak kapcsolatot teremteni. Ezek már állatokká váltak, emberi formájuk sincs.
MSZP: a Fidesz itthon nagymenőt játszik, az európai térfélen bólogat
A pofont már régen keleten adják, de azt a nép érzi meg, mert ami a bevétel lenne azt lenyúlatják velük. A mi igen keresztény sleppünk, úgy benyújtotta a hátsóját az igen vegyes kultúrájú keletnek, hogy az már csoportos szeméremsértés is lehetne.
Kövér: A 13 nemzetiség jóléte Magyarország pozícióit erősíti
Mondjuk a ruszkik köszönik jól vannak.
A hidak nagy részét sikerült szétverni, már csak azért is mert nem is nagyon épültek, vagy csak azért mert mi is nyakig vagyunk retyóban.
Jó Kövéreket lehet lódítani, hogy a fal adja a másikat.
"Ostoba proli" – Puzsér visszaszólt Majkának
Ezekkel az észkombájnokkal adják el a strómanok a műsoraikat. A nagy semmiben már ez az egy érdekes, hogy törvényszerűen egymásra találtak, és mint két vadkan egymásnak estek. Színlelt ez a hajcihő, csak a fa lopás ettől nem lesz kevesebb, sem több búza a magtárakban. szerencsére a tavaszi fogyok sem maradtak el, így legalább a gyümölcs is drágább lesz.
Milyen megnyugtató hogy két ekkora nulla egymásnak feszül, mint amikor a gőzt turbinába kényszerítik, és áramot termel. Ezek a manusok is így pörgetik orbánia éntudatát. Elég néhány kattintás a teljesítmény maximalizálásához.
Tudják ők, mind a ketten a vircsaft a népszerűséget erősíti. Mekkora adomány, hogy ez elég tomboláshoz.