Sámannus

Megjelent egy új cikk Borkairól a Magyar Nemzeten, azt írják, le kell mondania
Na ! Kiderült nekik is hogy ezzel így buknak mindent amivel eddig kampányoltak. Csak felszínes kivárás volt hogy a nép döntsön. A pohos hátrébb állása nem volt előrelátó. a káosz a fenyegető propagandának az eredménye, aminek a győriek lefeküdtek a hatalomnak. A közízlés ellen szavaztak. Most az ő ítéletüket fellebbezi meg Kósa Laláék megmondós odamondós seggre pacsizása nem akar a trágyalé a lefolyóban eltűnni. Felkészül Polt-Pintér-Pohos
Orbán a Borkai-videóról: Beteg dolognak tartom
A fehévári huszárok óbégázása óta tudjuk, hogy te sem vagy százas.
Pongrátz András: a Jobbiknak nincs többé keresnivalója a Corvin közben
A Jobbik az egyik magyar párt ahol a vezetők felismerték, hogy a demagógokkal nem lehet országot kormányozni. Aki ezt figyelmen kívül hagyta, azok még inkább jobbra tolódtak. Látható, hogy a pohos is tagadja a legitimációjukat, de a választók ettől bölcsebbek.
A kazah Elbaszi lefagyott vigyora
A pohos elbaszi amihez hozzányúl. Mi már tíz éve tudjuk.
Önkormányzati választás: nem tud megalakulni a fővárosi közgyűlés
Míg hallgattak a közvélemény kutyúlókra, addig elveszítették a választást, és a családi ezüstöt nem volt idejük hazavinni.
Mos kezdetek takarítani, bezsákolni ami még mozdítható.
Pongrátz András: a Jobbiknak nincs többé keresnivalója a Corvin közben
Kár szinészkedni Atyuska Horthynak is csak ez a tiszt jutott. Ezt műveli a pohos is! Tetű mind egy akolban.
Le kell vetni a demagóg magyarkodást, és végre tényleg az ország érdekeit kéne támogatni, sokan vannak még akik a lyukas zászló alatt harcoltak, nem kéne ilyen könnyen léhűtőknek átadni.
Erdogan nem lesz boldog, ha meglátja, mit üzent neki Karácsony Gergely
@F_Viktor: Minyimum Debrecenbe kéne telepíteni azt a sulit, mert ott él a legtöbb lökött matyar, aki kinyalja ennek a hülyének a seggét, vagy Győrbe, ahol a hívek mindent megbocsájtanak. Gondolom, akkor is lelkesen tapsolnának ezeknek a barmoknak...
Van az a pénz, amennyiért a HírTV-riporternek korpásodik az agya!
@bencemacska: Lassan má rezsi Szilárdra is felnéz.
@görbetükör: Hát egy kocsival máris kevesebb szennyezi a belvárost. Szerintem kalapot érdemel ezzel is.
Besavanyodtak rendesen a gyerkőcök. Most kell a káposztát is gyalulni, mehetnének ezek is a hordófenekére.
Gyurcsánnyal riogatott a köztévé kormányközeli elemzője
@papa.49: Érzik, hogy Ferenc testvér előbb utóbb belovagol Budapestre és elfoglalja a várat. A bugris tévében meg csomagolhatnak hazugovicsék.
Ismét tendereztetnek az oroszok Paks II miatt
Jobb is ha még nem üzemel.
Másképpen is mondhatjuk vannak részletek, amit már vissza is fizettünk!!!
Gyakorlatott tartott az orosz atomarzenál
Nem kell azt gyakorolni egy köcsög kell hozzá aki hibázik és lehet elkaparni magunkat
Karácsony Gergely Demszkyt és Tarlóst is Budapest díszpolgárává nevezné ki
emléxünk még a 4-es retrót hogyan adták át. Kabé olyanok voltak, mintha ők ásták volna sk az alagutat, még a Bálnát szintén mutyis körben ünnepelték. Volt pofájuk az eredményvárót is ott tartani. A legszebb csak az volt utóbb, hogy égtek mint a rongy.
Lázár is értékelt: lezárult egy korszak Hódmezővásárhelyen
Janó jelentkezzél táskahordónak Péterhez, hátha megvilágosodsz mellette.
Visszatért a Borkait leleplező blog és rögtön cáfolja is a polgármester magyarázkodását
Jellemző az egész fityfasz csürhére, ha a sajátjuk szaraik az asztalra jóízúen falatoznak, mint ha semmi sem történt volna.
Mondjuk nagy úr az éhség, főleg ha a lóvácskáról van szó.
Jelenleg az velük a probléma, hogy nincs megállapodás Kinél mennyivel kell a keresztapának elszámolni.
Ha jön putyin ki dobja be helyette a svarcot.
Furcsa nékem ez a kiléptetés, különösen azért, mert a bhelyi fidesz rajongása töretlen, míg a plehes szét tárja a karját. Mi lett volna ha nincs az ellenzéknek ellenfele? Kit érdekel a fidesz, ha a keresztény értékekben nincs megalkuvás.
Én is meghatódom mennyi nem látható vagyon felett rendelkeznek a helyi kiskirályok. Szerin a vasárnap pite a bizonyíték arra, hogy az ámokfutó csak a saját pénzeért fut, mert kimaradt a jóból. Most zsarol, mert tudja miket dugdosnak a zsivánok.
Aláírást gyűjtenek Győrben, hogy lemondassák Borkai Zsoltot
...és elszámolni a lóvácskával, arról ugyanis úgy hallgatnak, mint aki beszart.
Huth Gergely: Szinte látni, ahogy a csatornanyílásokból a szenny előbukik és ellepi a várost a csőcselék, jönnek a lumpenek és a drogosok
Érzik a vesztüket ezzel az erőlködéssel, má nem érdemes próbálkozni.
Bumburnyákok! Tessék valódi munkát végezni. Talán jutna még hely néhány utcasarkon cipőt tisztítani, ha alkalmasnak érzitek magatokat.
Beül a közgyűlésbe a győri jobbikos, aki megfúrta az ellenzéki összefogást
Ez az élőskök legundorítóbb fajtája. Lássuk be kiérdemel bárkitől egy tökön rúgás,t én felhatalmazást adok rá.
Így nézett ki a balhé Kispaládon, ahol helyiek kérték számon a voksturistákat
Hon vagy Kósa? Ti buktok le és vádaskodol hülye gyerek. Most meg a kipcsakokat hozzátok. Mi ez dilihát?
Lánc-lánc, bűnbak-lánc
Mohácson meg az ellenzék a bűnbak, mert a fütyisz jelöltje belefulladt a cefrébe. Bármilyen tragikus is az eset, a fütyiszes értékrend szerint az ellenzék a hibás mert jelöltet állított, nem pedig a zugivó. Eszem faxom megáll ettől a gavallér erkölcsös kupcihér társaságtól
Lánc-lánc, bűnbak-lánc
A sok lóvácska miatt nincs fegyelem a fütyiszben. Azt hiszem jogosan nevezem őket fütyisznek, hiszen egy perverzül hazudozó csaló társaság van hatalmon. Attól félnek hogy kiszakad a pénzes zacskó és le kell mondani sok,sok baksisról.
Most is az egyik nagy keresztyény gyülekezetben árulják a hazát, mint ha ők mentenék a hazát, közben szembe kerültek szinte mindenkivel, akik megvédhetnének. most még a ruszkikkal is úgy néz ki.
Már úgy néz ki, hogy egy nagy behemót despota védelmét keresik, a menekülés a lebukás elől, még minden szarba belerángatnak bennünket is..
Borkai bejelentette: független polgármesterként folytatja Győrben, kilép a Fideszből – videó
Szóval és tettel. Eftárskák ez a bűnhalmozó egyszerűen kitér a felelősségre vonás elől. A paraszt vakítóknak az első percben ki kellett volna zárni a lepedő virtuózt. Elszámoltatni a repülőutakról és a sötét bűnbarlang látogatásokról. Nagy valószínűség szerint csak úgy tesznek, hogy kiállnak mögüle, a kártyabarlangok még neki is fialnak, látható sok zsé van még a füle mögött, ezért megszervezik hogy szépen lecsillapodjon körülötte zaj és kisétáljanak az ajtón.
A NER és a centrális erőtér megszűnéséről beszélgettek a Hír TV-n
Nagy szarban vannak. Hódmezővásárhelyen kabarénak nézik ezeket a fatökűeket. A kutya sem törődik má a süketelésükkel. Én csak amondó vagyok, hogy a baromság amit összehordanak jól nézne ki a nyilvános budikban dekorációnak. Ott a helye a centrális erőterüknek vagy egy kupiban amiket üzemeltetnek..