Sámannus

Orbán mer nagyot álmodni: "özönlenek majd hozzánk a nyugat-európai munkavállalók"
Majd akkor ébred fel amikor a bilin ülve, a hideg kőre ér a keze fosás közben.
Megépült a Parlamentből kivezető, titkos alagút
@Borsodi: Soha nem volt erős a magyar hadsereg. A lőszer javadalmazásuk is csak egy szuronyrohamra volt elég a háborúkban is. Ma pedig a roncstelepekről vásárolunk be.
Kikapott a Puskás Akadémia – az NBI őszi utolsó fordulójának eredményei
Ezért kell futódombot építeni? Hát ez hülyeség! Nem a dombnak kell futni, hanem az aranylábú pohos gyerekeknek!
Futódomb, meg futóbolondok. Kössenek két homokzsákot a lábukra és horgyonak vele össze egy dombot. No tyerekek ez a futó domb! A pénz is marad a közösbe, és tik is megerősödnétek kis kötsögök.
Orbán mer nagyot álmodni: "özönlenek majd hozzánk a nyugat-európai munkavállalók"
Már megint egy őrült csapongásba kezdett. Ha nem sikerül kihozni belőle semmit, megy putyin vállára sírni.
Az oroszok mindenképpen szeretnének egy korridort a Földközi tengerre, ezért ilyen szerencsevadászra van szüksége mint a pohos.
Az Admiral Kuznyecov csak egy helyben szeli a vizet mint egy lyukas teknyő, most valahol éppen tüzet oltanak rajta, mert Grísáék szét dobálták rajta az olajos kócot.. Ezért kell összeugrasztani mindenkit a térségben, hogy majd a ruszkik igazságot tehessenek. és száraz lábbal hódíthassanak.
Nyugati munkaerő is lesz. Afrikai focistákból akik zsíros kenyérért játszanak, a maneggerek meg kint kolbászolnak Ibizán.
Szakad a hó a Kékesen
A Mátrában leesett a hó.
Hát ez borzasztó!
Karácsony szerint új helyzet van
Azért én nem óbégáznék előre hülyeségeket. Elég volt a demagóg kijelentésekből a dolgok nem életszerűek ha így beszólogatunk, mert pont ezek jelenthetnek akadályt a későbbi tevékenységünknek. Ha kijelentések ellehetetlenítik a jövőbeni akciókat. Ez a csaj süketel csak, és ha nem is veszi észre maga ellen beszél, mert erre a fidesz új kommunikációval támadhat vissza. Ne keressük a bajt és ne bonyolítsuk a helyzetünket.

Nem is az amerikai népszavának kell megfelelni, hanem a hazai embereknek.
Karácsonyt könnyű kritizálni bárkinek. Akinek lehetősége volt érdemben jót tenni azok hátra szorultak. Kár a jelenlévőkben keresni a hibát amiket a múltban halmoztak/-tunk fel.
Selmeczi Gabriellának is akadt mondanivalója a Gothár-ügyben
@Shikari: Ha te mondod össz-visz három magyar van esetleg négy elsorolom kívülről neked: putyin, erdogan, a pohos és esetleg a baltás. Lehetne a vakkomondor is de akkor még a kiflicsücskét szeretném a nezethy válogatottban látni. Remélem te még tudsz néhány élő legendáról, csak nem árulod el nekünk.
Ha sejted mi a céljuk velünk az színtiszta nemzethyi ügy az egész ország pőrére vetkőztetése és elüldözése. Nehogy má te fosd ide a spanyol viaszt bér hazudozókám!
Ha a vizitdíjból akkora balhé volt, képzelhetjük, ebből mekkora lesz
@Sámannus: A média felelősségéről csak ennyit. ezt fizetjük az adónkból, hogy a hazugságokkal szétverhessék az országot.

https://propeller.hu/itthon/3485109-selmeczi-...
Ha a vizitdíjból akkora balhé volt, képzelhetjük, ebből mekkora lesz
@Horizont: Sajnos a nép a médiából táplálkozik. Én a médiát tartom legilletékesebbnek ebben a csődtömegben, ugyanis felültek mindennek, és nem vállalták a legnyilvánvalóbb esetekben sem a kritikus hangvételt. Agyatlanul felültek a fidesz ingyen államának, segítettek lehurrogni a kételkedőket, ezzel védtelenné tették az országot a rablóbandával szemben.
Az ellenzéki média annyiban különbözött csak ettől hogy ők egy másik lehetőséget kínálva nem tudták érvényesíteni a józan ész kontrollját, és elvesztették a fonalat ez események láncolatában., mivel a fidesz szándékosan rendre felforgatta fenekestől amihez hozzányúlt, a rendlátszatát keltve kivérezteti a gazdaságrészeit, eközben a nertársak mérhetetlen gazdagságra tesznek szert amit kifektetnek* a külföldi érdekeltségekbe.
(*Kilopnak az országból)
Ha a vizitdíjból akkora balhé volt, képzelhetjük, ebből mekkora lesz
Ingyenes az egészségügy! Csak mindent ellopnak belőle. Kárlernek meg a szart kell szürcsölni a tetejéről a fekának. A fidesz hazudozás elért a csúcsra. Minta az állatok, képesek szemérmetlenül a képünkbe hazudni, mindent ami eszükbe jut.
@Horizont: Má akkor megmondta az egyik alkotmánybíró hogy az állam szétverése a cél, most ennek napjait éljük. Hogy mindent alapjaiban verhessenek szét és lophassanak, ez volt a cél már akkor is Nagyon oktondinak kellett leni, ahhoz hogy ne ismerje fel valaki ezt az aljas szándékot. Sajnos a média beállt a fidesz hazugsága mögé és elkezdte gyártani a hazugságot, így falazva az ország kirablásához.
Egymásnak esett két párt a magyar nyugdíjasok szavazatáért
@Nessy: Közönséges tolvajok. Nincs rá jobb megítélésem. Visszaélnek mindennel csak éppen nem gyilkolnak de rabolnak mint az állatok.
Ezt üzente Karácsony Gergely a stadionavató előtt, amire nem ment el
A puha pöcsűeknek egyszer meg kéne magyarázni, hogy a kötelet csak húzni lehet, tolni nem.
Egymásnak esett két párt a magyar nyugdíjasok szavazatáért
@Rockxy: jóvan no ha te havonta nyócszázzal a seggedet törlöd másnak erre sem jut
Még ilyet! Decemberi április?
Lázár Janó Pravdába tekert mahorkát osztogat, azért megy ilyen jól az üzlet.
Egymásnak esett két párt a magyar nyugdíjasok szavazatáért
Miután a helyzet normalizálódott, a fidesz elszakadt a bérekhez is igazított korrekciótól így már nyugdíjasok jövedelem szintje nyolc hónapra csökkent a dolgozókhoz képest.
Ez azt jelenti, nem csak a tizenharmadik havi nyugdíjat nem fizeti a fidesz de a kilencediket sem, mert elhazudja a meglévőt is.
A fidesz mindig is nagy mestere volt a hazudozásnak, és a minimális emelést is olyan staniclibe csomagolja, amitől elkábulnak a szavazói.
A rezsi blöff, és a rezsi utalvány csak látványos hazugsága e rendszerének, mivel akik fával tüzelnek semmit nem látnak ebből.
Megépült a Parlamentből kivezető, titkos alagút
Nem is olyan titkos a patkányok is ismerik, legfőképpen a fideszesek.
Vörösiszapper: súlyosította az ítélőtábla a Győri Törvényszék ítéletét
Örülök a döntésnek, így van remény a Mátra Erőműnél is rendet rakni, mert a főbűnös ott is kibúvót keres.
Rengeteget spórolhatsz: erre figyeljünk szigetelés során
@Mirabilis: A megbízható szakember, utólag is elérhető, és számon kérhető.
Orbán: "Ez a magyarok politikai kézikönyve, ma is ebből dolgozunk"
A gólyafos ezerszer egyenesebben kacsázik a levegőben, mint ahogyan te a keresztény utat járod pohoskám.
A szegedi egyetem volt rektora lett a lézerközpont vezetője
... Csak ha vissza szerzi a tudósok bizalmát válik csúcs kutató hellyé
Orbán: a magyar csak nemzeti és keresztény lehet
Amit nemzetinek kreáltok csak azt jelenti, hogy szétkúrjátok, hogy fű se nőjön a helyén.
Öngyilkos lett a DVSC korábbi labdarúgója
Szórakoznak a gyerekekkel az emberkereskedők meg lenyúlnak mindent a fociban.
Nem hiszem, hogy foglalkoztak a problémáival. Különben otthon tartották volna.
Már az ovisokat is szivatják, hát még ezeket. A csőcselék soha nem fogja rendbe tenni a labdarúgást.
Nem véletlen, hogy afrikai éhezőket hoznak riválisnak mindenhová. Jó bolt a csürhének az emberkereskedelem.
Nézőpont: az összefogással szemben is vezet a Fidesz–KDNP
Jó van ez így ha nem hát nem. Ne tanuljatok pupákok, de ha ki fut a klotyó ne sipákoljatok, hogy fel kell zabálni a fost magatok alól
Döntöttek: Áder János januártól 3 millió forintot kereshet
Jónó van a pofádon bőr? Az útszélén hagyod a többieket akiknek a negyvenszeresét kapod, most a nyolcvanszorosát.
ekkora köcsög nem lehetsz nórmálisan!
Rengeteget spórolhatsz: erre figyeljünk szigetelés során
@grincss: Ha földszintes akkor valóban hely kell a szigetelésnek. Én egy tanulmányból azt silabizáltam ki, hogy a hőszigetelés vastagságától függően csökkenthető a hőveszteség A szigetelő habok általában úgy működnek, hogy 20mm
kb 10% hőveszteséget takarít meg. A tökéletes hőszigetelés 200 mm-nél kezdődik, de a járószint szigetelése 50-100mm nél is jelentős lehet, mert a hő inkább fölfelé szokott elszökni.
Az aljzat szigetelését szerintem a régi felszedése nélkül is meg lehet oldani. Ekkor olyan gond keletkezik, hogy az ajtók működése akadályba ütközik. Ezt néhány centiméteres kivágással orvosolni lehet, ha fából készült Műanyag ajtóknál már a beépítést úgy kell tervezni, hogy az új járószinthez igazodjon. Magam ezeken a megoldásokat találtam.
Ha felszeded a régi aljzatot, akkor az aljzat szigetelésére is figyelni kell, és olyan rétegrendet kell kialakítani ami a hőszigetelést is védi a nedvességtől. A szigetelésnek teherbírónak kell lenni és megfelelően merev aljzatbeton, vagy OSB-lapra 2-3 mm filc is kell járóelemek alá, de ez alá kell lerakni a padlófűtést is, ami lehet elektromos, vagy folyadékos, ebben a részben bizony sokan szeretnének takarékoskodni, de sajnos ezen a ponton a legérzékenyebb a rendszer működőképessége. Ha megfelelő a szigetelés vastagsága az egész lakásban, akkor nem is biztos hogy nagy fűtőkapacitásra lesz szükség, mert elég lehet néhány száz watt is egy-egy hely kifűtéséhez, mert ilyen szinten már csak a légcsere okozta hőveszteséggel kell számolni.
Rengeteget spórolhatsz: erre figyeljünk szigetelés során
@grincss: Jól mondod Tesó, ha nálad az irányítás nem lehet utólag panasz.
Rengeteget spórolhatsz: erre figyeljünk szigetelés során
@Mirabilis: A cikk elég korrekt. Ha csak azt nézem amire felhívja a figyelmet nem félrevezető Magam is felújításban vagyok, érdekelt. Én inkább a baráti tűzben érzem magam amikor a szigeteléssel foglalkozom. a környezetem ugyanis nem hisz a hatékonyságában. Az emberi elmére még nem találták meg a megfelelő szigetelést. Van aki az éves fűtési számla alapján jelenti ki, hogy nem érdemes spórolni vele. Én viszont ha nem muszáj egy szál gyufát sem használok el.
Sajnos ezt a feladatot is olyan mesterre kell bízni akit már ismerünk, és garanciát is vállal a munkájára. Másképpen én sem fognák ilyesmibe.