justhpeter

ifj. Lomnici Zoltán: A Momentum az emberek szemébe hazudik
Ifj. Lomnicz Zoltán alkotmányjogász, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) szóvivője keresse fel kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, mert az állapota már az aggasztónál is súlyosabb.
17 év után megszűnik a Heti Hetes
Érdekes. Amíg ez a műsor vitte a csatorna nézettségét semmi baj nem volt vele. Az RTL-nek is csak a Való Világ való. Sokáig tarrtott míg leért erre a szintre.
Gundel Takács: hülyét csinálunk magunkból, ha visszavonjuk az olimpiai pályázatot
@eszegfu: Nekem is az jutott eszembe, hogy eddig hazaáruló voltam, mostanra hülye lettem. Rendben, elfogadom, hülye vagyok. Ebből adódóan a hazaárulók csak azok lehetnek, akik most visszavonják a jelentkezést.
Az LMP önállóan készül a kormányváltásra
Elsőre dőlt el az LMP sorsa. Innen már csak a vegetálás maradt.
Magyarország visszalép az olimpiai pályázattól
A fideSS-kdnp kollektív jelleméből nem is lehetett másra számítani. Férgekként tevékenykedtek eddig is, most ugyanúgy menekülnek. Egyetlen pozitív az ügyben, hogy ebből már nem lopnak.
Lemondott a baloldal a 2018-as kormányváltásról?
A most ismert különféle pártkatonákkal irányváltás elképzelhetetlen. Olyan lenne mint a szovjet hadseregben a tiszta-csere: Iván cserél Nyikolájjal. Ahhoz koncepció, felkészült irányító csapat és konszenzus kellene. Ma se ez, se az, tehát az eredmény is ez lesz.
Az ismeretlen polgári fiatal lenne a legjobb utódja Orbánnak
Nekem is eszembe jutott Lázár meg Rogán, mint "polgári fiatal", aztán elmentem orvoshoz.

Szerintem reményt csak olyan fordulat hozhat, ami a most ismert és leszerepelt, illetve elhasználódott pártkatonákat a kukába teszi, az egypárti gondolkodást eltörli és visszaállítja a fékek-ellensúlyok rendszerét. Ezt a mai pártoktól nem lehet elvárni, mert az ehhez szükséges tömegbázissal és szellemi felkészültséggel nem rendelkeznek, pártkatonáiknak önmagukat kellene megtagadniuk.
Kanada 1200 jazidi menekültet fogad be
A Gazdaállat elgondolkodhatna, hogy mennyire van messze tőlünk Kanada, ha ott Ahmed Hussen bevándorlási miniszter lehet.
Olimpia 2024: Balónál egy politikus sem vállalta a vitát a Momentummal
Tisztelet Szalay-Berzeviczy Attilának. Ezek szerint egyedül ő akart olimpiát. Abban is egyedül maradt, aki ezt vállalni is meri.
Török Gábor: Orbán még hezitál és egyre kellemetlenebb helyzetben van
A piszkok beleköptek a NER-be. S mivel ilyen még nem történt, a szellemi vezető nem tud mit kezdeni vele. Talán nem kellett volna eddig mindent ellopni, ami szembe jött.
Enyedi Ildikó Deutschnak: hagyják békén a filmemet!
Fel nem fogom miért kellene Enyedi Ildikónak szóba állni Deutschcsal ? Talán egy szinten vannak ? Ezt azért nem gondolnám ! A tahónak pedig a Gazdaállata elmagyarázhatná, hogy nem mindegy nagydíjat nyerni egy filmfesztiválon, vagy egy állat- és kirakodóvásáron.
Nem úszhattak az LMBTQ sportegyesület tagjai a hegyvidéki uszodában
Bárcsak ez az egy baromság lenne az országban. Talán az sem véletlen, hogy nem az Isten háta mögött történik mindez. kel ahhoz is egy szint, hogy az istenadta nép így megvesszen.
A magyarok járnak a legtöbbet orvoshoz az Európai Unióban
@Sziszifusz: Ez már olyan emberminisztériumi válasz volt. Olyan Rétváris. Nyertél.
Tarlós: az olimpiai pályázatról neki, Orbánnak és MOB elnökének kell döntenie
Bátorság, Tarlós úr, bátorság ! Csak nyugodtan háríts, hiszen a te szavazóidról van szó. Maximum nem indulsz a következő választáson. Mondjuk nekem nem is fogsz hiányozni. Megkaptál minden lehetőséget és nem éltél vele.
Patthelyzet Szombathelyen: nem kapott többséget Jordán Tamás pályázata
Szombathely is szeretne kiiratkozni a kultúrából, mert minek is az. A helyi "iszlám államnak" amúgy sincs semmi szüksége rá.
Itt az indok, hogy miért a Felcsút kapta a legtöbb tao-támogatást
Bánki ugyanolyan közönséges szélhámos, mint a többi fideSS-kdnp matador.
Gyerekorvosok mentették meg a vízilóbébi életét
@lusta: Valóban csak a tudásalapú társadalomban van erre lehetőség, de ez nem a hazai politika táptalaja.
Törvényt sért a főváros, ha nem rendeli el a népszavazást
Az a baj, hogy a fideSS ebben még nem ásta el magát teljesen. meg kell várni míg rálép az aknára. Ost jónapot.