justhpeter

Visszaszólt Lázárnak a kirúgott iskolaigazgató
@durbincs: Hihetetlen, hogy valaki minden nap helybe megy a pofonért.
Megválasztotta új elnökségi tagjait a Momentum
@durbincs: Ahogy a barátaid egy RezsiSzilárddal és egy KósaLalával annó. Eldöntheted melyik a jobb csapat.
Több mint harminc szervezet már regisztrált Soros György által pénzelt csoportok is vannak a külföldről támogatott civilek listáján
Fel nem foghatom, hogy a magyar állampolgár és Budapest díszpolgára mitől külföldi ? Hacsak nem a degenerált Orbántól és a seggnyaló, gondolkodni nem merő követőitől.
Kövér: a rendszerváltás óta ez a legsikeresebb kormányciklus
Szétlopták az országot, a fiatalok későbbi nyugdíját, lerabolták a rokkantakat, kifosztottak a közmunkásokat, elcsalták a törvényeket, ha ez siker, akkor ezt akkor is vállalniuk kell, amikor a fegyházba vezetik majd az életfogytiglani letöltésére.
Rétvári: 40-50 százalékkal nőttek a pedagógusbérek
Nem kellett volna belebabrálni abba, amihez hülyék vagytok. Igaz, akkor egész nap csak unatkoztak volna hét éven át.
Semjén Zsolt tízmillió kis Szent Istvánt akar kinevelni
Szerintem csak megártott neki a sok misebor ! Általában a hülyékből még hülyébbet csinál. Azok pedig nem is józanodnak ki belőle.
Budai Gyula harcba száll a legbutább fideszes címért - nagy a tolongás
Biztos, hogy megkönnyezem, ha a fideSS felállítja a reménytelenül hülyék győzelmi dobogóját az alábbi felállásban:
Németh Szilárd
Budai Gyula Kósa Lajos

Arról nem beszélve, hogy ennek a csapatnak még van egy keresztény "B" válogatottja is:

Semjén Zsolt
Harrach Péter Rétvári Bence
Elgázoltak egy kisfiút, száz rokon, ismerős akart lincselni
A rendőr megkérdezte-e, hogy mit csináltak a szülők addig, míg a gyerek az utcán kolbászolt ? A kórházba vitel után ezzel kellett volna kezdeni. Mit keres egy kétéves gyerek az utcán ?
Ha a nem-bűnért ez jár, mit kapjanak a regnálók?
Bízom benne, hogy a következő rendszerváltáskor a NERm képviselőit is utoléri az igazságszolgáltatás. természetesen mindegyiket a bűnösségük mértékében.
Orbán kezdheti építtetni az örökbörtönöket.
Ezermilliárdot kerestek a forintosításon a devizahitelesek
Még nem láttam olyan kormányközeli nyilatkozót devizahiteles nyereségről szólni, aki nem gazember.
Horvát étteremtulajdonos buktatta le, hol tölti titkos vakációját Orbán
Ennél nyilvánvalóbb igazolása a permanento hazudozásnak nem is lehet. A jobboldal büszke lehet, hogy egy egész életében hazudozó vezére van.
Rendőrt hívtak a terhes kismamára a buszon
@Equus: Érdekes vélemény, még érdekesebb lenne, ha az emberek közt is bevezethetnék.
Megkérdezték Orbánt, Európai Unió vagy Oroszország, furcsát válaszolt
Komoly miniszterelnök lehet, aki helyett a Dörmögő Dömötör válaszol. Ezek szerint már igazi meseország vagyunk.
Bakondi: a belbiztonságot fenyegetik a menekülteket segítő civil szervezetek
Téved a nyalonc. A Gazdaállata jelent fenyegetést a népre, nem a civil szervezetek. Bakondi puszta léte igazolja, hogy az ostobaság, a szorgalom és egy kis megfelelési kényszer együttes jelenléte is lehet katasztrófa. Rossz belegondolni abba, hogy ha valami tévedésből itt valódi rendszerváltás lenne, itt maradnánk védtelenül a saját civil szervezeteinkkel szemben. Így könnyen belátható, hogy harcolni kell a Soros által támogatott szervezetek ellen. Egyszer elmagyarázhatná a népnek valaki - RezsiSzilárdhoz hasonló észlény -, hogy Budapest díszpolgára, a magyar állampolgársággal is rendelkező Soros György mióta külföldi támogató.
Rendőrt hívtak a terhes kismamára a buszon
Teljesen mindegy ki mit mond. Ha egy terhes nőt nem engednek leülni a buszon és rendőrt hívnak hozzá, az már a Balkán sötétebbik oldala. Ott már nincs segítség.
Rugalmas elszakadás: Slavkov lesz Visegrád Austerlitze?
Régi tapasztalat, hogy az ostobaság mindig magára marad. Orbánnak sikerült elhitetnie azokkal a fiatal - és szervilis - követőivel, hogy a nemzetközi politikában számottevő tényező és itthon megkerülhetetlen. Most kiderül, hogy a gazdaság működéséhez nem ért, nemzetközi jegyezettsége lassan a szomszéd faluig terjed csak. Szlovákia és Csehország pedig nem fog azért kimaradni a fősodorból, hogy Orbán szimpátiáját megőrizhesse.
Húsz év után újra saját, zárt telefonhálózat kötheti össze a kormányzati szerveket
@lampa laz: @Cefi: Mindkettőtöknek igazatok van. És nekem is, amikor azt mondom, ők csak a saját szintjükre mennek vissza, amikor még elvtársi kiváltság volt a "K"-telefon. S látá az úr, hogy ez helyes, hiszen ők is egy pártállamot építenek. Már csak a "láncos kutya" támogatói kellenek, meg az opportunista elvtársakkal leszámoló perek. Előre röhögök mi lesz amikor majd Németh Szilárd nyilvánosan elhatárolódik a revizionista Kósától, az imperialista ügynök Rétvári Bence a tagértekezleten részletes, feltáró vallomást tesz arról, hogy rendszeresen jár templomba.
Tudjátok, ha élvezni nem is fogjuk, de marha szórakoztató lesz.