justhpeter

Pécs, Európa Kulturálatlan fővárosa - Városi Kurír
FideSS polgármestert meghekkelő fideSS-patkánybizottság uralkodik. Meg is látszik.
Rogán távoltartási végzést ígért Sorosnak
Egy különbség biztosan van e moslék történet szereplői köt. Mégpedig az, hogy míg Soros a saját pénzével van jelen a történetben, addig a NER-csicskák közpénzen, vagy a tőlünk ellopottból vitézkednek. Ennek Rogán az egyik bajnoka.
Orbán: A romák nem segélyen tengődő kisebbség
Azt gondolom, csak pofán kellene vágni ezt az Orbánt ! Erőforrást lát a romákban, de a roma felzárkóztatásra rendelt pénzt előbb kormány-főroma szinten ellopták, majd újra odaadták. Gondolom a lopkodás gyakorlása volt a cél. Korábban szó volt a közmunkások oktatásáról, hogy esélyük legyen a munkaerő piacon. Hát a szappanbuborék fújáson kívül más hasznosat nem tanultak. Meg sem merem kérdezni, hogy az erre szánt pénz hol van most ?
Most választás előtt mit mond arról, hogy miért kell az "erőforrást" nyomorban tartani ?
Beer Miklós: Menekülő embereket nem lehet megállítani
@fergeteg: A Püspök Úrnak ebben az országban bárhol helye van, mert az emberek között bárhol otthon van. S méghozzá címre sincs és rangra sincs hozzá semmi szüksége.
Visszalépett az MSZP szír képviselő-jelöltje Felcsúton
@Csizmás Kond: Endeavor ma előkelő volt veled szemben. Sok magyar embert ismerek, akik nyomába sem érhetnek ennek a "szír embernek", aki különb magyar mint bármelyik "fideSS-kdnp keresztény"
Egyetértek azzal is, hogy ami ezzel a doktorral történik az Magyarország szégyene és többek között is ezért kell eltakarítani az Orbán rendszert.
CÖF-díjátadó: az ellenzék ellenség lett, érik a Békemenet
@RonaGyuri: Vigyázz, mert elindulnak. Már én is két műszakban rettegek.Kő kövön nem marad, ha ez a sok "szellemi honvédő" elindul.
Kormányszóvivő: "Stop Soros" törvénycsomagot készített a kormány
A kormány egy önmagát lejárató szarkupacot készített, nem egy törvénycsomagot. De azért a biztonság okán várjuk meg más - civilizált - ország véleményét is. Ha másért nem is, hát csak azért, mert egy Unióban élünk és talán a schengeni határ megközelítéséhez és a primitív civil üldözéshez az Uniónak is lesz egy-két szava.
Nemzetbiztonsági okok miatt tiltotta ki Német Szilárd Szél Bernadettet a bizottsági ülésről
Mióta áll Isten és mindenek felett Rezsi Szilárd. Az rendben van, hogy szerencsétlen az esze végett már valóságos intézménnyé vált a kirívó ostobaságok terén, de arról még nem hallottam, hogy ily hatalmas jogkörökkel ruházták volna fel ezt az "intézményt"
Nyugdíj: Ez Önnél is kiveri a biztosítékot?!
Szerintem is sok hibája van, de nem könnyű a helyzet, amikor a ledolgozott éveket és a járulékfizetést is figyelembe kell venni. Arról nem beszélve, hogy a százalék is folyamatosan változott az elmúlt negyven évben.
Lázár: A kormány nem akarja kitiltani Sorost
FideSS-csicskák ! Hibás a nyelvtan ! Nem kitiltani, hanem kinyalni. Már ha nem nyálazzátok össze.
Bróker Marcsi ártatlannak érzi magát
Ha ártatlan, miért menekült el ? Adják oda a károsultaknak, majd ők eldöntik valóban ártatlan-e.
Dömötör államtitkár elmondta, miért van szükség a "Stop Soros" törvénycsomagra
A rendszer lejáratának legbiztosabb jele, amikor az ilyen Dörmögő Dömötör féle demagóg csicskákkal akarják alátámasztatni az igazukat. Az ilyen hazai kisjapánok - IQ Nuku - csak a rendszer primitívségét, otrombaságát igazolják. Intelligenciájuk, műveltségük nincs, érvkészletükben kizárólag csak az Orbán-szlogenek találhatók.
Orbán: ez az 1300 ember bekopogott az ajtón
Gyakorlatilag teljesen hiteltelenné tette az egész "elmútnyócévét" és a teljes jobboldalt. Lenullázta az összes hívét és igazolta, hogy azok a bizonyos "nemzeti konzultációk" csak a lopás céljára szolgáltak. A nemzeti együttműködést ugyanolyan ócska jelszóvá tette, mint korábban a polgár szót. Aljas, tolvaj rendszert üzemeltetett, remélem nemsokára vége lesz.
Folytatódik a bírák lázadása: tiltakozásul lemondott posztjáról a PKKB bírája
Várható volt. A NER egyre több helyen nem bírja már a nyomást. Olyan mértékben tolták már túl Orbánék a biciklit, hogy már a konszolidáció esélyén is áttolták.
Itt üzenhet bárki a kormánynak, várják az észrevételeket
@kukac50: Ez egy egész jó minimum program a fideSS részére a választás előtti utolsó hónapjukra.