justhpeter

Menekülnek a rendőrségtől
Mostanában nem hallani Pinocset bárgyú szólamait.
Lehet, hogy már lejárt a két hét és rend van, csak mi nem vesszük észre, ahogy a rendőrök sem a felfuttatott életpályamodellt.
Meghosszabbítanák a kisföldalattit
Náéha úgy érzem tarlósék nappal, menet közben is alszanak, mert ezekhez a nagyra törő álmokban álmodott tervekhez az éjszakai alvásidő kevés.
Ilyenkor mindig eszembe jut a Budapest körüli körgyűrű Az álom már ott is körbeért, a valóság most sem fog.
Egyre több pótdíjat szed be a bliccelőktől a MÁV
MÁV rendszer = Bevétel - normális vonatközlekedés nélkül...
A Fidesz szerint Brüsszelben "továbbra is minden a Soros-terv szerint zajlik"
Régen hallottam ezt a degeneráltat. Már égetett a hiánya, de mindig megtéveszt azzal, hogy csak a kötelezőt tudja fejből.
Novák: a Fidesz a választások után is a magyar emberek érdekeit képviseli az EU-ban
Ahogy halad az idő a választásokig, Katika egyre jobban halad a szélsőség és a kirekesztés felé. Tudja, hogy amit hirdet az nem igaz, de mindenáron belénk akarja erőszakolni a mondanivalóját. Már olyan eset sem zavarja a tisztánlátását, mint a tákolmányellenes falusi CSOK, amelynek feltételei kirekesztőek a falusi lakosság számára.
Semjén: a Notre-Dame leégése apokaliptikus értékvesztése Franciaországnak
Tekintsünk el attól, hogy Semjén egy rénszarvastolvaj, szégyen-keresztény. Választáson soha nem szereplő,hazudozó pártja és önmaga nevében értelmes hozzászólás hiányában mondhat baromságokat, de Magyarország általános miniszterelnök-helyetteseként nem tehet ilyen ostoba és pofátlan nyilatkozatot. A francia emberek azt fogják hinni minden magyar fingkeresztény Semjén.
Veszélyérzet
@RonaGyuri: Ugyan ! Orbán és a kultúra ! Ez valami húsvéti vicc ? Orbán "keresztény" kultúrája ócska, felvett állapot, amit még viselni is csak primitíven tud. Nincs kirekesztő kultúra. Sehol Orbanisztánon kívül.
Éleződő feszültség: Moszkva lengyel diplomatát dob ki
@papa.49: Egyetértek. Ugyanúgy vannak normális emberek Lengyelországban is, ahogy nálunk is. Persze vannak a politikától agyhalottak is. Ott is, itt is. Arról is meg vagyok győződve, hogy Oroszországban is így van.
Épphogy megúszta a börtönt Orbán szegénységi főtanácsadójának titkára
Ez a koma biztos hű NER-legény, így a felfüggesztett jogos. Már ha szó szerint lenne.
Botrány! Befotóztak Nagy Blanka lábai közé a DK kampányindítóján
Nem kellene erről a kérdésről Semjén és Harrach keresztény elvtársak véleményét kikérni ? Hogy van ez a keresztényeknél ? A templomban is befényképeznek az úrhölgyek lábai közé a keresztény egyház hivatásos fotósai?
Orbán Viktor virágvasárnap alkalmából posztolt Instagram oldalán – fotó
@durbincs: Igazad van öregem ! Szégyenkeresztényt kellett volna írnom. Tolvaj szégyenkeresztényt.
Novák Katalin: a Fideszt nagyra értékeli a Nemzetközi Demokrata Unió
@Eladott Ország: Eddig sem néztem Katikát sokra, de ez után (https://uploads.disquscdn.com/images/4b64ff1c... még annyira sem. Az aljasság csúcsán lebeg ma már. Megértem miért ő a fideSS alelnöke.
A Fidesz simán megmondja, mit csináljon Brüsszel
Teljesen röhejessé vált a fideSS. Már nem tud fogást találni az Unión, ezért kénytelen azokat az értelmetlen dumákat nyomni, amelyek az első hallásukkor sem voltak már érvényesek. .
Elgázolták motorjával Szabó Győzőt
@papa.49: Inkább arra gondoltam, hogy azt nem tanítják meg az új vezetőknek, hogy a közlekedés az egyetlen életveszélyes társasjáték, ahol az összes szereplő egyforma állandó éberségére van szükség a játék folyamatosságához. Minden résztvevő tévedhet és hibázhat, tehát minden esetben szükség van a nem hibázók figyelmére és maximális segítségére. Akkor is, ha nekem nem tetsző hibával találkozom. 44 év alatt többször nem mértem fel jól a helyzetet, vagyis hibáztam és kb. ezzel arányban kellett a hozzájárulásom ahhoz, hogy mások hibájából ne következzen be végzetes esemény. Még a rendszerváltás előtt egy műszaki tanárember - civilben első osztályú ökölvívó - volt az oktatóm, aki mellett kipróbálhattam az összes "elképzelésemet". Az első tanulókénti bravúroskodásom alkalmával nem leordított, hanem a veszélyt bemutatva elmagyarázta miért járhatatlan ez az út, hogyan kell felvenni a közlekedés ütemét oly módon, hogy másokat ne hozzak zavarba és ők is alkalmazkodni tudjanak ehhez a kollektív társasjátékhoz.
Elgázolták motorjával Szabó Győzőt
@papa.49: Nem biztos. Lehet, hogy csak tele van a hócipője az amatőr autósokkal. Korábban motoroztam és autóztam hivatásszerűen is, de ma bizony nem tanítják meg közlekedni az embereket. Lehet bemagolni a KRESZ-t, lehet 600 órát oktatóval vezetni, de ha mindez csak a pénzbevételhez kell, akkor többet ártanak a kezdő vezetőknek, mint segítenek.
Először szólalt meg Orbán magánrepüléseiről Csányi Sándor
Engem nem érdekel, hogy kinek a vendégeként utazik Orbán meccsre. Az már sokkal jobban zavar, hogy miniszterelnökként folyamatosan hazudik és gazemberségeket követ el.
Eladták a Népszavát
Az egész Leisztinger dolga. Ha nekem nem fog tetszeni, lemondom az előfizetést.