Az a szomorú helyzet, hogy a nők elleni erőszakos bűncselekmények száma nem csökken, és mivel többségünknek nincs anyagi lehetősége személyi testőrt fogadni, ezért kénytelenek vagyunk magunkat megvédeni valahogy. Egy angol női lapban olvastam egy ötletet, ami nagyon megtetszett. Eszerint a besurranó tolvajok ellen a leghatásosabb módszer a villanypásztor. Az tény, hogy egy olyan kerítés, amibe áramot vezettek, biztosan megállítja a gonosztevőket, azonban ki szeretne reggel a kerítésén egy füstölgő hullát találni?

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zabhegyező
@Zsoel: És még én kötözködök:)
Elvágják kívülről, felrobbantják a villanytelepet, lebombázzák Paksot, folytassam? :)
Az elv a lényeges.
Zsoel
@zabhegyező: Ekkora kockáztatást nem ér meg egyetlen nő sem. Akkor inkább keresnek egy olyat, aki nem vette körbe magát villanypásztorral.
Mami48
Elképzeltem a kerítésemen hűlő hullát...
másvirág
Villanypásztor "házikedvenceink"elkóborolása miatt lett kifejlesztve.
Ergó: Az okos villanypásztor bengedi a betévedt jó kanokat,és nem engedi ki ha "hasznosak" ! :-)) Kézi vezérléssel hasznos igazán a villanypásztor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.