A szektákat, a nem bejegyzett fanatikus vallási csoportosulásokat a józanabb emberek többsége elutasítja. A legtöbb ilyen társaság természetesen teljesen ártalmatlan, imádkoznak, vagy énekelnek, húst sütnek együtt, és közben úgy érzik, hogy Istent szolgálják. Velük nincs is semmi baja a társadalomnak, legfeljebb elhatárolódik a tanaiktól. Léteznek azonban nagyon is veszélyes szervezetek, melyeknek követői bármire képesek a vezetőjükért, és az ideológiáért, melyben vakon hisznek. A Kékfény vasárnapi adásában szóba került, hogy Szita Bencét elképzelhető, hogy azért gyilkoltatta meg a nevelőanyja, mert az ördögöt látta benne.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soler
Miert? Nalatok nincsen boszorkany a csaladban?
Mami48
Annyi bizonytalan, naiv ember van, és olyan sokan vannak, akik csak egy kis bíztatásra, szeretetre, buksisimogatásra vágynak, hogy ezek a szekták mindig megtalálják a tölteléküket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.