A verekedős taxis ­főnöke szerint kellemetlen lenne a zenészeknek, ha nyilvánosságra hoznák a diszpécserrel folytatott beszélgetésüket – írja Bors.

Bár Benkő László könnyebb, az Omega dobosa súlyos sérülésekkel, törött orral és karral került kórházba, úgy fest, mégsem kérnek büntetést az elkövetőre. A taxitársaság igazgatója szerint nem lenne jó, ha nyilvánosságra kerülne a felvétel, Pásztor György szerint közelednek az álláspontok.

Az Omega két tagja vasárnap hajnalban verekedett össze a megrendelt taxi sofőrjével. A zenészeket nem sikerült megszólaltatnia a lapnak.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@Grafix69: 6:51

- Apu ! Hazáig üldöztek a melegek !
- Mért nem futottál gyorsabban ??
- Ebben a tüsarku cipöben ??? :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@jancsipapa: ma, 16:32
Biiiiiiizony! Sőt még azt is nyilatkozta Benkő művész úrrr, hogy a fájdalomtól zokogva, de megtartják a következő koncertjüket. Persze, miután a Magyar hírhedt György ügyvéd úr elítélteti a taxist akár hét és fél évre, csoportos garázdaságért, sőt még kártérítésre is kötelezni fogják.
hattorihanna
Nem tudni mi lehet a háttérben,de az biztos hogy az omegások sem makulátlanok az ügyben,mert ha nekem eltörik az orromat,a haveromat meg jól összeverik ok nélkül,akkor tuti biztos hogy nem lennék békülős hangulatban.Arra kíváncsi leszek hogy Tarlós úr kíván-e újfent nyilatkozni? :-D
Bástya Elvtárs
Köszönöm a véleményeket! Egy dolog bitos ezekre a művészekre 3 generáció felnéz(ett)! Sajnos FELSÜLLYEDTEK celeb szintre!!!
magyarbakancs
@tivoli: Igen naponta anyáznak,köcsögöznek és még cifrábbat is mondanak.
A zenész urak meg igencsak illuminált állapotban voltak.
Meg kell tanulni viselkedni ki emberekkel foglalkozik naponta.
Mert minden sérelemért egymásnak eshetnénk.
Társadalmi együtt elesünk szart sem ér mindenki kis királynak érzi magát és azt csinálhat amit akar.
Főleg ha olyan a mentalitása mint annak a bizonyos szarnak ki felkerült a polcra és elfelejtette ki volt.
nemkati
Ez a történet azt mutatja, hogy az emberek feszültek, frusztráltak, és nincsenek tekinettel a másikra. A zenészek, ahogy nagyon sok művész, nem vetik meg a jó kis házipáleszt, esetleg egyebeket sem, meg azt gondolják, hogy nekik többet szabad, mint másnak, és az ilyen alacsonyrendű lényeknek, mint egy taxisofőr, hasra kéne előttük esnie. A taxis meg akkor sem nyúlhatna az utashoz, ha az goromba, agresszív. Ha szépen felhúzza az ablakot, és bent marad, mindez nem történik meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.