Egyre durvább méreteket ölt az oltásellenes mozgalom hittérítő tevékenysége: most már mesekönyvet is kiadtak a témáról, tanuljon csak a gyerek.

Az oltásellenes mesekönyv, ami a Melanie’s Marvelous Measles (Melanie csodálatos kanyarója) címet kapta, azt próbálja bebizonyítani, hogy az oltások márpedig nem hatnak – írja a Velvet a Daily Dot cikke nyomán.

A mese arról próbálja meggyőzni a gyerekeket és azok szüleit, hogy a kanyaró igazából egy tökjó dolog, és mindenféle természetes módszerrel ki lehet gyógyulni belőle, például egy kis dinnye-, meg répalé-ivással.

A Melanie csodálatos kanyarója cím egyébként egy erős utalás Roald Dahl George’s Marvelous Medicine (George csodálatos gyógyszere) című, oltások mellett kampányoló mesekönyvére. Dahl lánya kanyaróban halt meg 1962-ben, mikor a betegség ellen nem volt még védőoltás.

A legnagyobb baj, hogy idén már száznál is többen megbetegedtek kanyaróban, azért, mert egyre többen vannak az Egyesült Államokban azok, akik visszautasítják a védőoltásokat.

Melanie csodálatos kanyarója: az oltáselleneseknek már mesekönyvük is van

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
Sajnos idiotizmus ellen még nincs védőoltás.
És ez a baromság már itthon is terjed, és sokkal gyorsabban mint a kanyaró.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.