Két és fél éve vette el feleségül 28 évvel fiatalabb párját az Edda frontembere, aki mellett megtanulta a hűséget.

Pataky Attila a Blikknek mesélt arról, hogy sosem volt erőssége a hűség, de Orsi mellett, akivel még 2009-ben ismerkedtek meg, ez megváltozott.

Sosem voltam hűséges típus, Orsi mellett viszont megtanultam mindent. Fontos, hogy mindig azt kell nézni, mit veszíthetek. Persze nem halt ki belőlem a rockervér, a szenvedély nem múlik el, megnézem én a szép nőket a mai napig, de nem vinném már ágyba egyiküket sem.

A 65 éves zenészt anyósa is szemmel tartja.

„A feleségemmel nemcsak életem szerelmét kaptam meg, hanem a legjobb anyóst is. Mindenhová jön velünk a fellépésekre, még Angliába is elkísért. Ott történt, hogy egy gyönyörű rajongólány odajött hozzám a koncert után, és kérte, hogy kísérjem haza. Egyértelmű volt, hogy mit akar, én pedig azt mondtam, hogy rendben, menjünk, csak kérjen el az anyósomtól. Ő vicces kedvében volt, azt mondta, hogy menjek nyugodtan”

– mesélte Pataky.

(A címoldali kép forrása: tv2.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Szóval akkor nem hagyod el a várost? Anyóst is "kezeled" - ufos legény?
karma1
Nem husegesebb lettel, hanem impotensebb, te ven hulye...
66 eves korara altalaban az emberek - meg a legvermesebbek is - megnyugszanak, ugyhogy nehogy azt mondd, hogy husegesebb lettel...
Fradigege
Ügyes vagy Attika. Még az alieneket is megcsaltad. Most le akarnak vadászni, de a világon túli képességeiddel ezt kivéded. Rockervér? Ne röhögtess. Hányszor láttam cigánymuzsikára bazseválni. Ott csattogtatta az ujjait. Öcsééééém.
karma1
Istenkem, es az egyik foton pont ugy nez ki, mint egy hintaslegeny,... Hogy tud bemenni a tv studioba egy atletatrikoban?
Nincsen semmi stilusa? Ez nem a szinpad, ahol csapolo tinik elott produkalja magat,...Olyan nagyon ego...
quadrocopter
Szóval akkor nem hagyod el a várost? Anyóst is "kezeled" - ufos legény?
karma1
@quadrocopter: 15.17-re: Hat pont erre gondoltam, mert kb. anyospajtas felel meg eletkorban ennek a ven hulyenek.
Egyebkent az ilyen tipusu nyilatkozatokat szoktak kiadni az oregasszonyok is, akik fiatal korukban fuvel-faval kefeltek, aztan 70 eves korukra ok lettek az erkolcs bajnokai.
Lettek egy francot: attol kezdve, hogy a kutyanak sem kellettek, kijelentettek, hogy a lelki elet milyen fontos a szamukra, es ok mindig igenyesen valasztottak meg a szerelmuket...Blablabla...Volna ra egy-ket pelda pl. a celebek eletebol is,...
(En mar meveczky anyoert sem tennem tuzbe a kezem, amikor azt hangoztatja, hogy az "igazi", a "nagy O" szamara tartogatja ajkat a szerelmes csokokra... Innentol szoktam lemenni az agyamrol...Nem, nem volt o kurva a szo elso jelentese szerint, de azert volt par olyan kapcsolata, amiben a lofarku hercegnek nagy volt a penzesbukszaja (is)... Aztan most mar csak a szuziesen "igazi szerelemre vagyo" not jatssza el...
a helység kalapácsa
És ezt ki kérdezte tőled?
Hallottad a kérdést elhangzani: Mond csak, te, Pataki - gyíkuforémember - Attila, hűséges típus voltál?
Ha nem hallottad a kérdést, miért válaszoltál, bameg!
Nagy igazság: "Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

De te inkább akkor se válaszolj, ha kérdeznek, mert nagyon gáz csávó lettél időközben (megöregedtél, meghülyültél - előfordul).
Annyira gáz vagy, hogy akik selfit készítenek veled. photoshop-al eltüntetnek téged a közös képről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.