Reméljük, Dennis Rodman nem lesz féltékeny a kis barátjára.

Alekosz baráti vacsorára invitálta Kim Dzsong Unt
Fotó: Facebook/nagyalekosz1978

Facebookon, nyílt levélben üzent Kim Dzsong Un észak-koreai diktátornak Nagy Alekosz. A valóságshow-celeb némi dorgálást is megeresztett a a kommunista vezető ballisztikus rakétái miatt, aztán hirtelen barátságosra fordította a hangnemet.

Kifejezetten üdvözlöm ama gesztusát, hogy déli szomszédai felé nyitottságot mutat, s különösen boldogsággal tölt el a tudat, hogy hivatalosan is küldöttséget küldött szánkózni Pjoncsangba.

Az irány, jó!

Ennek fényében, ezennel meginvitálom Önt Érdre, a Báthory utcába, ahol egy magyaros birkapörkölt mellett vitathatjuk meg a további teendőket. Legyen ez a bárány, a békének szövétneke, s pecsétül, az felett álljon a magyaros kovászos uborka, mely bús ugyan, de ereje Phonjangig ér.

Ahogy az államalapító Kim Ir Szen fogalmazott volna: 평화는 시작에 불과하다.

Várom Önt, Kedves Vezető, várlak Kedves Barátom!

Tisztelettel: Nagy Alekosz

Médiacsendőr.

2018. február hó 19. Érd.

- írja Alekosz, aki hazája szellemi fáklyájaként tartja számon magát.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez a nyomorult már nem tudja mivel hívja fel magára a figyelmet.Dolgozni nem akar,valószínűleg nem is ért semmihez.A média megrágta,kiköpte,már ott se kell,így f@szságokkal hívja fel magára a figyelmet ez a totyakos-pocakos elmeroggyant...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Ez a nyomorult már nem tudja mivel hívja fel magára a figyelmet.Dolgozni nem akar,valószínűleg nem is ért semmihez.A média megrágta,kiköpte,már ott se kell,így f@szságokkal hívja fel magára a figyelmet ez a totyakos-pocakos elmeroggyant...
nevemnick
Ekkor izét még nem hordott magán a Föld.
Másrészt szégyen, hogy egy magyar(?) törte meg ezt a ,,hagyományt"
nevemnick
Lehet, hogy nem kapja meg a levelet, mert a fószer nem Kim Dzsong Un, hanem UnG, és a kínaiban egy betűhiány így már nem azt jelenti amire gondolt ez az izé.
wagabund
..."Alekosz baráti vacsorára invitálta Kim Dzsong Unt"...

ez pont olyan, mint amikor a hetvenes években a szocialista brigádok táviratot küldtek az amerikai elnöknek, hogy hagyja abba Viet-nam bombázását..

szerencsételen..
simmering73
Tegyétek azonnal repülőre ezt a barmot egy birkapörkölttel teli ételhordóval és költse el az ebédet a kedves vezetővel Észak-Koreában. Remélem jutalmul kap egy igazi kimdzsongunos barackot arra a hülye fejére.
cs.n.
Semmi különös, ugyanolyan hibbant, mint volt.
volvós
Na kis köcsög !!! Más már nem hiányzott a nemzetnek, csak hogy eljöjjön egy BIRKA pörköltre,
ami belőled készül... Egy dolgot ne felejets, a vacsi után szépen összebújhatsz az ov(r)ális
szobában a szeretett elvtárssal. Ja, és hogy megadtad a pontos címedet, azon se csodálkozz, ha páran ( akik útálnak ) meglátogatnak, és darabokra vernek a party előtt !!! Kellemes látvány lesz a törött karoddal borogatni a szemed alatti véraláfutásokat...:-)
jancsipapa
Megint egy " hatalmas sztár " ,aki nincs tisztában a saját jelentőségével...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.