nevemnick

Tizenhárom alaptétel a Fidesz kommunikációs zsebkönyvéből
@Nagy Mária: ugyanezt a következtetés írtam le, a civil támadásokkal kapcsolatos témánál a pörgettyű (?) nicknek, csak én leírtam a nemzetiszocializmussal egyező dolgokat.
Tizenhárom alaptétel a Fidesz kommunikációs zsebkönyvéből
@lampa laz: szerintem valakinek van odakint Ulan de bátorban bankszámlája.

:D
Tizenhárom alaptétel a Fidesz kommunikációs zsebkönyvéből
@Nagy Mária: igen én is így látom. Az ismerőseim körében is sokan kifordultak magukból, pedig jól éltek a szoci rendszerben. Jómagam is vártam a változást, pedig politikailag sehova nem voltam/vagyok elkötelezve, jobban nem élek, és szerencsére rosszabbul sem. De most már aggódom, mert itt délvidéken egyre többen kerülnek még mélyebbre mint ahol voltak, és ez számomra nagyon lehangoló.
Tizenhárom alaptétel a Fidesz kommunikációs zsebkönyvéből
@lampa laz: soha nem gondoltam volna, hogy az elmúlt rendszerben a demokráciáért küzdő magyar nép, addig hajszolta magát, míg 26 év múlva egy semmirevaló suttyó hatalmi arroganciáját kiszolgáló droiddá váljon. Hol a magyar büszkeség?
Most él igazából a himnuszunk jó pár sora...
Tizenhárom alaptétel a Fidesz kommunikációs zsebkönyvéből
@lampa laz: nálad a pont. De a fidess ezt a pontot használja erőteljesen: 2. Soha ne az értelemre, csakis az érzelmekre apellálj!" és lőn...
Kitört a balhé: egyre többen tüntetnek Trump beiktatása ellen
@Papuska1: jól betanultad. :D

De hogy megnyugtassalak nem szeretem a diktátorokat, egyik párthoz sem tartozom/tam, úgyhogy senkivel nem fogok össze, és nem állítok közös listát.
A társadalom a civileké
@Pergető: saját maga. Az adakozásai, stadionjai, kisvasútja, és egyéb ellenőrizhetetlen költései a közpénzből már kiverte az emberek nagyobb részéből a ,,jóindulatot".
Ennyi, na szevasz!
A társadalom a civileké
@Pergető: egészségtelen önbizalommal rendelkeztek ami végső esetben szívinfarktushoz vezet. Ne röhögtess, mert arra ott vannak a lajosok, szilárdok, antalok és péterek és a legvégén a viktorok!

:D
Kitört a balhé: egyre többen tüntetnek Trump beiktatása ellen
@Papuska1: ,,személyiségfejlődésükben a dackorszak időszakában megrekedt önző és erőszakos emberek miatt! "

oszt pápuska, 2006-ban kijaf@szom hőzöngött, gyújtotta fel az MTV székházat, meg fél Budapestet? A libsikomcsik? Menjél már...
Bayer Zsolt: “Van egy ötletem, menjenek maguk a picsába!”
Nos, itt a legnagyobb baj. Hogy mi?
Az a baj, hogy egy riporternőt küldtek ki erre a ,,nemzeti örömködésre" riportot készíteni, és nem egy életerős férfit, aki abban a pillanatban pofán vágta volna ezt a nemzeti férget.
Magasabb és erősebb kerítés épül a déli határon
Szidjátok a zsidókat a kerítésért (a terrorizmus ellen), imádjátok Trumpot a kerítésért (a havi 20-30.000 Dél-Amerikai bevándorló ellen), de ti 50, max 100 migráncs ellen nagyobb-magasabb kerítést építetek... akkor ti a franc vagytok?
Megmondom: rohadt rablók, hogy erre költitek az adófizetők pénzét.
Orbán levélben gratulált az új amerikai elnöknek
,,A miniszterelnök abban bízik, hogy a folytatódó partneri viszony révén képesek lesznek megküzdeni a kihívásokkal, és élni a LEHETŐSÉGEKKEL."

Ezt elb@sztátok.
Örökre, mint a szocik.
Trumpot köszöntő rendezvény volt a Szabadság téren
,,Tóth Gy. László politológus a rendezvényen felolvasott üzenetében arról írt: napjainkban "a fehér, nyugati, keresztény gyökerű civilizáció igyekszik megszabadulni a baloldali és liberális értelmiségi csoportok szellemi diktatúrájától, életidegen és hazug beszéd- és gondolkodásmódjától".
Te köcsög! Ezzel a mondatoddal csak két dolgot bizonyítasz, mégpedig azt, hogy fostok a baloldali-liberális két és félmilliós oldaltól, valamint, hogy nem veszitek figyelembe a közel öt és félmilliós civil társadalmi réteget, akik '18-ban a hamis kereszténységetekkel együtt elsüllyesztenek benneteket a posványba.
A társadalom a civileké
@Pergető: 17:12 Amit a kormány csinál, azt már nem lehet külön-külön kezelni. Mindez Magyarország vesztesége, mert az adófizetők pénzét használja fel saját ,,álmai" és szemétségei beteljesítésére, amit kamatostul mi fizetünk vissza. A motoregér beindult, eteti a másfél milliós ,,népét", de nem fog bejönni a számítása, ugyanis az utóbbi hónapokban jelentős nagyságú tömeget támadott be. Eddig sem voltatok sokan, de most már kevesen lesztek, amin már semmiféle választási ugribugri nem fog segíteni.
Közel 300 millióért vesznek festményeket Lázárék
Nem sok ez a pénz Nagy Kriszta- aliasTyereskova által készített vezír pár portréjáért? Vagy még bónuszként vesznek a menstruációs vérrel festő nő alkotásaiból is?
Na, szép...
Tarlós: aki Budapestet szereti, nem ellenzi az olimpiát
Barom vagy te taplós. Én Magyarországot szeretem, és a benne élőket. (kivéve...) De független, hogy Budapest pályázott az olimpiára, ez az egész az ország polgárainak adójából jöhet (remélem : NEM) létre. Te és suttyó haverjaid ne dőzsöljenek és gazdagodjanak meg a mi pénzünkből, mert annak lenne 1000 más helye is!
b+!
A Magyar Idők leálcivilezte az olimpia ellen mozgolódókat
Rohadjon meg ez az illegitim társaság ott a kupolák alatt. Ha országos lenne a népszavazás akkor az a falábú focistákat imádó sportbuzi banda megnézhetné magát.

Hajrá civilek!
Kezdődik! A szegedi KDNP máris beleszállt Botka Lászlóba
Nem tehetnek mindenki segge alá lovat, mint Tömjén Zsótinak Székelyföldön.
Szijjártó: a civilek nem a magyar társadalmat képviselik
Ja, és még egyet: volt önkormányzati szavazás, ahol a tizenegyezer lakosú városomban öt évre a következő felállású a képviselő testület: független polgármester, kilenc fő egy civil szervezetből, egy fő maszopos és egy fő fideszes.
Akkor ők most illegitimek?
Na ugye.
Szijjártó: a civilek nem a magyar társadalmat képviselik
Egy ilyen ember hogy lehet politikus. Sőt továbbmegyek: az ilyen emberek akik a fideszben ülnek? Egy magát valamire tartó országban az ilyen képviselőket (mert ti képviselitek az ország népét, de ti ellenségként kezelitek!) már rég elzavarták volna a büdös 3.14csába. Egyszerűen Magyarország polgárainak lenézése, semmibe vétele, a ,,kedves vezető" seggnyalása, és a háta mögé bújással megsérteni majd kilenc millió embert, a társadalmat, nos ehhez nem bátorság, hanem botorság kell. Innentől kezdve nagyon sokunk szemében egy utolsó, aljas senkik vagytok.
Orbán Viktor levelet küldött a Professzorok Batthyány Körének
PBK: ,,Aggódva figyeljük a kormánytisztviselők és politikusok ellen emelt egyre gyakoribb és egyre súlyosabb gyanúsításokat."
,,A politikai közösségnek ki kellene közösítenie korrupt tagjait"

Erről szólt az orbáni 25 pont, meg az ,,emút nyóc év", gyurcsány
Lázár: fel kell készülni egy újabb bevándorlási hullámra
Szomorú hírem van Johannes: a migráncsok le sem sz@rnak bennünket, sem most, sem a közeljövőben. (eddig is csak átutazóban voltak)
A társadalom a civileké
@Pergető: 08:58
,, Én kötözködök, mikor te és társaid náciznak és SS-t emlegetnek?Legyetek kedvesek nem belekötni abba, aki ezzel a kifordult, hazug és uszító gondolkodással nem ért egyet! A többség normális Magyarországon és van vagy pát tízezer idióta, aki mindenhol nácit és fasisztát lát! "
És most írom én:
Nos, az az illiberális rendszer amit te oly nagyon védsz, a diktatórizmus felé halad, lassacskán már rá lehet fogni a nemzetiszocialista jelzőt.( ha tudod egyáltalán, hogy mi az) Ha tanulmányaidból visszaemlékezel, akkor lassan hasonlít a jelenlegi állapot a második világháború előtti németországi helyzethez. Ott is először az ,,árokásás” kezdődött, amely elvezetett az akkori időknek megfelelő szociális elvonásokhoz, a polgárok teljeskörű kizsákmányolásához és a nép elszegényedéséhez, az állandó belső harchoz, háborúskodáshoz, a másik ember és emberi fajhoz tartozók üldözéséhez, és nem utolsó sorban a fegyverkezéshez. Itt egyebek közt a civil társadalom betámadása, egyszemélyes irányítás, magánhadseregek, középiskolások ,,kadét" betámadása stb. állandó harc hirdetése, a holdudvar helyzetbe hozása és vagyongyarapodása az állami javakból stb., ez mind-mind a ’30-as ’40-es éveket idézi. Azt nem tudod megmagyarázni, hogy minden rendben van, hiába hozod elő a szemináriumban javasolt fránya téziseket.
(Mellesleg megjegyzem, hogy tizenegyezer fős városunkban az önkormányzat összetétele: független polgármester, kilenc fő egy civil egyesületből, egy fő maszopos, és egy fő fidesses. )
-red-
Vujity Tvrtko is részt vesz Donald Trump beiktatásán
@nemfideszes: én sem megyek el, mert már szilveszterkor megbeszéltünk a haverokkal egy kis sörözést... (minden második sör után egy fél pálesszal)

:D
A társadalom a civileké
@Pergető: de komolyan, ennyire nehéz a felfogásod? Akkor leírom, hogy nehogy egész nap ezen törd a fejed: fide-ss
Amúgy Mirabilisnek igaza van.
Na, kötözködj.