nevemnick

Lázár: a következő négy évben az ország dinamikus fejlődés előtt áll
Johannes, megb.szhatjuk a politikai stabilitást, ha az elmúlt nyolc év alatt nem volt gazdasági fejlődés, sem az iparban, sem a mezőgazdaságban - csak harácsolás.
Sőt, még politikai sem...
Szijjártó szerint Luxemburg külügyminisztere gyűlöli Magyarországot
Biztos, hogy Magyarországot gyűlöli?
Simliske, a köznép nagyrésze nem adott rá okot, de tudnék egy-kétszáz emberre (ha a neveltetésem engedné) újjal mutogatni.
Ja, és hogy megnyugodj, köztük te is ott lennél...
Nem ők hagyták el a hazájukat, a hazájuk hagyta el őket
@Shikari: ,,Bizonyíték nulla, nyomozás nincs, tárgyalás, ítélet semmi! Egyszerű uszító duma az egész és most kipukkant a lufi a beszéddel!"
Egyelőre, de csak addig amíg polotovics az úr. (Ez a szöveg ismerős, ha jól emlékszem ezt sokszor mondták a budai elvtársadnak)
Mesélj még.
Majd ha ráérek elolvasom.
Nem ők hagyták el a hazájukat, a hazájuk hagyta el őket
@Shikari: ne bizakodj. Írtam már, hogy ,,HA". Amíg egy tízezres, többségében munkanélküli és közmunkás városban délig a három emberetek csak egy-egy támogatói ívet tudott produkálni (siettek az ingyen ebédért) délután meg utaztak vissza, addig csak azt a szót használjátok, ,,HOGYHA". :D
Brüsszelben találták meg a pécsi sürgősségi osztályról eltűnt svéd orvostanhallgatót
@simmering73: csak akkor, ha több beteget kiengedtek délelőtt a kórházból, csak így repetázhatnak. :D
Választási csalás Baranyában - bizonyíték van rá, tehát biztosan nem történik semmi..... - Városi Kurír
Nu, voltam a városban. 11 óra körül a belvárosban három idegen sétálgató gyűjtötte az aláírásokat. A főtérnél rákérdeztem az egyik fószerre, hogy rüsztülünk e a hetven forinton?. A válasz: ,,én meggyőződésből gyűjtöm az aláírást." Fél óráig figyeltük, nagyobbrészt a zemberek kerülték a találkozást, összesen két középkorú (közszolga) hölgy írt alá, és a szórólapot (a megyei jelöltét) a városháza sarkánál befordulva ,,iktaták".
Jót röhögtük...
Lenénizték Orbán Viktort a parlamenti büfében
@Eladott Ország: ...hát igen. Egy esetben használhatott volna valaki egy sűrű szövésű zoknit... :D
Nem ők hagyták el a hazájukat, a hazájuk hagyta el őket
@Shikari: az illibsiról beszéltem, az egy faj, mert a ,,fajtatiszta" az rágalom lenne. (küldjek fájdalomcsillapítót, vagy nyugtatót?)
@Nessy: szerintem kár ezen rágódni, a választások után sok minden történhet...úgyis addig csűrik-csavarják, míg ők nyerik. (lásd ebben a ciklusban a konzultációs sz@rságokat. Ami jellemző rájuk, ahol biztos, hogy vereséget szenvedtek volna, ott visszakoztak.)
Nem ők hagyták el a hazájukat, a hazájuk hagyta el őket
@Shikari: igen ám, csak ha a sok libsiből pár ezer illibsi lesz (nemzetiszocialista) akkor a legkártékonyabb gyűlölködő ,,faj" lesz belőlük.
(Hogy értsd mit írtam...)
Lenénizték Orbán Viktort a parlamenti büfében
@Eladott Ország: no, de ezt honnan tudná? Nincs neki illem- és tánctanárja meg ,,sztájlisztja" sem, mert akkor nem Vörös Október márkájú öltönyben járna neonszínű bikakötőkkel a nyakán. (több ,,jelentős" miniszterrel együtt)
Nem ők hagyták el a hazájukat, a hazájuk hagyta el őket
@Shikari: így van benszülött. 2002 táján még ,,libsiként" kezdte el orbánc, azóta rájött, hogy illiberálisként jobban megy.
Semmi nyoma a Fidesz választási programjának, és még azt sem árulják el, létezik-e ilyen
@3dwhite: majd délután elmondja a bazár(i) vezér, hogy ,,izé":
,,Keves Barátaim! Rizsacsökkentés, emút nyóc év, gyurcsány, vona, berni, karácsony és húsvét, CEU,soros, migráncs, brüsszel-támadnak, harcolunk, megvédjük... aztán csok és futunk."
Ennyi lesz a LÉNYEG...
Bejött a kormány terve: degeszre tömjük magunkat ezzel a hússal
De jó nekünk b+!
"Mondja marha nép miért oly bús?
Mert itt a qrva olcsó halhús?"
Novák Katalin: a határon túliak ügye nem lehet kampánytéma
Ez a ,,nemzettestvér" egy kicsit erős kifejezés elvtársnő!
Az nem testvérem, aki ,,külhonból" (ami szintén nem az enyém, mienk) határozza meg, hogy mi a jó nekem, miközben csak a le(i)jmolható pénzért szavaz. Ha annyira ,,nemzeti külhoni", akkor minden előnyért és hátrányért költözzön ide az ,,anyaországba".
A Fidesz névtelen szórólappal folytatja az uszítást Hódmezővásárhelyen - Városi Kurír
Mint várható volt, a regnáló hatalom a ,,szerzett" birtokai és különböző helyeken tárolt ,,simlis" lóvéjának védelmében minden eszközt bevet a hatalmának érdekében. Ilyen, választás előtti, és a következő kampányidőszakban várható, undorító eszközöket felvonultató sárdobálások, karaktergyilkosságok, be nem bizonyított vádaskodások, nem hiszem, hogy még volt Magyarország történelmében. Ha ezelőtt 28 évvel valaki azt mondja, hogy mindez megtörténik, (pláne az akkoriban még kedvelt liberális fiatalok tevékeny átváltozásával) akkor azt az embert azon nyomban a diliházba zárták volna.
Nem hiszem, hogy ennek jó vége lesz, akárhogy is alakul az április nyolcadikai választás...
A NATO-főtitkár szerint az Európai Unió nem tudja megvédeni Európát
@peterkelemen: sőt, én még egy hatalmas szájhős vezérkari főnököt tudnék ajánlani az egybesült államok hadserege élére.
(Mottó: megvédjük, harcolunk, támadás)
Kovács Zoltán a brit újságíró letiltásáról: régen még volt illem
Állítólag, a kérdés eleje már jelezte (amit eltudott mondani), hogy igencsak nehéz kérdés lett volna lézeres felé. A kormány és a ,,szóelvivői" részére egy kellemetlen angol. :D
Dan Nolan 2015 óta ,,nem kedvence" a kormánynak, a menekültekkel - kinek migránsok -, valamint a ,,basi"' futball és egyéb őrületeinek kapcsolatban írt cikkei miatt. Amúgy a srác, ha nem is perfekt, de valamennyire beszél magyarul is. Egy jól felkészült újságíró.
Nógrádi György: Azért nincs tűzparancs a határon, mert rossz lenne a sajtóvisszhangja
Pedig a szerbek dörzsölnék a tenyerüket, mert még elég sok krumplipuska van náluk elfekvőben. Az erővágó már elfogyott...
:D
Itt van a sorvezető, mit kell mondania a fideszeseknek Orbán vejének korrupciós botrányáról
Igen kérem, most van a sorvezetők ideje... ezután következik a választási hablatyolás, a fidesz fenomenális programja a jövőnk elásása irányába. Ha hagyjuk!
2014-ben a választási programjuk a ,,Folytatjuk!" volt, idén meg szerintem ,,Soros, migráncs, ide a lóvét!", a kiegészítő nemzethy undorsárga tábla pedig az ország nyolcvan százalékának üzenve a ,,kuss hazaárulók!" című lesz.
Ez nem Magyarország...
23 tonna ismeretlen eredetű krumplit talált egy teherautóban a NAV
Majd tál-ai elintézi, hogy legyen mit osztogatni így a választások előtt a narancspotentátoknak.
Lesz miniszterelnöki vita! - Városi Kurír
Már majdnem elindultam a boltba egy rekesz sörért... de ebből is rezsicsökkentés lett.

:D