nevemnick

Döbbenetes mennyiségű arany került elő Győzikéék széfjéből
@silber13: akárhogy is próbálom, ez a ,,zenész" nem jellemző rá: a ,,zen" buddhizmus művelésének értése nem jellemző rá, mivel az ,,ész"-nek meg hiányát élvezi.
Mahagóni beépítésű vitorlásokkal fejlesztjük a haderőt
Ha ezek maradnak, akkor csak nézhetjük amikor a Balatonról elvitorláznak a Balaton25-k az Adriára, és megalakítják a Magyar Haditengerészetet. Nekem már van egy jelöltem a tenger(i)nagy posztjára: sir Lawrence Pork Killing
Semmit nem fognak tudni bebizonyítani, jó ügyvédem van
Orbán ezek ellen a maffiózók ellen harcolj b+!
A kurva életbe, hogy jön ehhez egy mocskos csecsen, hogy önhatalmúan ,,igazságot" szolgáltat Magyarországon? Minek képzeli magát ez hájfejű disznó?
Hol vannak ilyenkor a TEK-es tökös legények, a belügy és az igazságszolgáltatás? Ott van bizonyítékként a FB oldala, már rég előzetesben kellene lennie!
Orbán, te aki ,,kiüldözted" (nevetséges) az országból az oroszokat, most tűröd, hogy egy volt Szovjetunió béli görény azt csináljon amit akar?
Ebből látszik, hogy leszarod az országod polgárait akiktől kapod a fizetésedet.
Most is Kubatovnak dolgozott a választási irodánál bevetett kopasz
Nem kapta meg a választóirodás akció apanázsát, ezért kénytelen volt ,,mellényes" munkát vállalni.
Na ugye...
CEU-s kitűző miatt támadtak meg három férfit egy belvárosi bárban
Ahogy közeledünk a jövő évi választáshoz, sajnos úgy fognak sűrűsödni ehhez hasonló esetek. Ennek csak az szabna határt, ha orr-bán vagy lemondana (amit nem fog megtenni) vagy a saját pártján belül elindulna egy párbeszéd (ami szintén nem fog megvalósulni) az utóbbi hét évben kialakult ellenséggyártás beszüntetésére. Amennyiben ez nem fog megtörténni, úgy beláthatatlan dolgok fognak történni, mert az ország polgárainak nagyobb, még egyszer leírom - nagyobb - része már a tűréshatár végén van, és akkor hiába fegyverkezik a tiszteletlen társaság.
A Fidesz szerint Soros Brüsszelben lobbizik, hogy nyomást gyakoroljanak Magyarországra
Abban biztos vagyok, hogy a géniusz nagy véletlenségből összetalálkozna Brüsszelben Sorossal, akkor ijedtében a két mogyoró amit a nadrágzsebe közelében rejteget, összeroppanna..
Macedóniában demonstrálnak Soros György ellen
Ja, és arra emlékeztek, hogy mikor volt orr-bán Szerbiában? Nu, rá másfél -két hónappal kezdődött a ,,sorosozás" a macedónoknál...
Macedóniában demonstrálnak Soros György ellen
Sutus tagja a VMSZ-nek, nem mellesleg még az SNS-nek is,függetlenül, hogy Macedóniában kb két éve keveri a szart.
(SNS Szerb Haladó Párt - orr-bán legújabb haverjai)
LMP: A külügy azonnal kéresse be az orosz nagykövetet!
Ez az impotens kormány és a külügyi - belügyi szervek mi a büdös francot csinálnak? Egy köcsög csecsen befenyíti az Magyarország egyik polgárát? Hol van most a ,,nemzethy büszkeségetek" büdös bogarak?
Takarodjatok az országból!
Befutott az első vonat Kínából Budapestre
@a helység kalapácsa: tegnap, 15:14 de ha kihipózzák őket? Na?

:D
Felháborodott a zuglói büfés, mert visszavitték az eldobált szemetét
A tulaj feljelentheti az önkénteseket, de én nem ajánlanám, mivel a bíróság figyelembe veszi, hogy a szemét, ételmaradék zárt zsákokban ,,érkezett". Innentől fordul a játszma, és újra jöhetnek az önkéntesek a környezet károsítása stb. miatt... . a végén úgyis a tulaj szívja meg.
Mert megérdemli.
A csecsen Magomed a Parlamentben ülő barátjukat emlegette
Jól nézünk ki, ha már egy idegen csecsen jankó belepofázik az életünkbe. L.Simonról is megvan a véleményem, de sajnos ez a getzi illiberális visszaosztó rendszer leginkább így működik.
A kormány feljelenti Gyurcsány feleségét
Ezek a getzik a múltban és jelenben nem átallanak valamelyik állami beosztásban lévő vagy ellenzéki politikus családját is besározni. Ez az életük, viszont a saját csótányaik családjára valaki valós tények alapján, nem fidióta módon megszólja, abban a pillanatban zár a tábor. Undorító egy társaság, akik nem rendelkeznek az emberiesség alapvető tulajdonságaival. Egy, a dzsungelben felnövő ,,nem civilizált" bennszülött több empátiával rendelkezik mint ezek a férgek.
Gyurcsány: Ha kell, bíróság előtt bizonyítom, hogy zsarolják Orbánt az oroszok
@karma1: szerintem simicska és a vona ,,vonal" csak átpaszírozás, mert egyre jobban csökken a támogatásuk. Más lehet a háttérben
Gyurcsány: Ha kell, bíróság előtt bizonyítom, hogy zsarolják Orbánt az oroszok
Szerintem meg egyszerűen a fagyi visszanyal, ami nem is baj, mert elég a fidesz karaktergyilkosságaiból. Ha ez az Gyurcsányi és Simicskai állítások a választásokig lebegni fognak, azaz a vezír nem reagál rá bíróságilag, vagy csak a szokásos cinikus, pökhendi, ,,ki ha nem én" című válaszok kerülnek előtérbe, akkor nagy a valószínűsége, hogy mennie kell ennek a bagázsnak. Bevallom, nem is bánnám...
Oszt majd meglátjuk, így vagy úgy de valami lesz.
Orbán Viktor zsebredugott kézzel kinevette az őt kifütyülő tbiliszi fiatalokat
Az a kényszeredett ,,mosoly" csak annyit jelentett, hogy a fidióta nem tudott mást tenni zavarában, eközben meg úgy markolta a ,,zsebpiszkot", hogy a több milliónyi gömbfejű, farkas kicsi huszárt betontömbbé sajtolta.
Egy magyar állampolgárt vesznek rá idetévedt idegenek, hogy alázkodjon meg
@Cefi: ha komolyabban elindulna a nép, akkor ezek a getzik egy órán belül árkon-bokron túl lennének.Remélem, az oroszokon kívül minden nemzet kiutasítaná őket, így az imádott, Rákosi útjára léphetnek Szibériába
Egy magyar állampolgárt vesznek rá idetévedt idegenek, hogy alázkodjon meg
Hogy a pitchába került ide ez a csecsen terrorista? Ezektől a szemetektől mindent el kell tűrnünk? A jó édesanyját annak a mocsokláda nemzethy magyarnak, aki vízumot adott neki. Még van arca, hogy lepofázzon egy magyar állampolgárt...
A Facebookon is ment a hozzászólás, hogy így meg úgy a szovjet emlékmű, meg a... meg a... azok hány évtized után engedték meg, hogy mi is megemlékezzünk az elesett dédapáinkról, halottainkról a nagy Szovjetúnióban?
Rohadnának meg.
Hosszú távon van hatása, ha egy rendszert kinevetnek
Vidéken jobban működik a ,,ha részt veszel, nem kapsz munkát te sem és a családod, rokonságod tagjai sem" effektus. Az előző ciklusban több ,,ellenzéki" képviselő járt a gazdaságilag elmaradott környékünkön, ahova nem átallottak közmunkásokat kivezényelni a fórum megzavarása érdekében, holott ezek között (az ott lakók elmondása szerint) bizonyíthatóan többen voltak az ellenzékre szavazók.
Ugyanez a helyzet amikor Budapestre kell menni tüntizni 200-300 km távolságból, amikor két-három gyermekes közalkalmazott anyuka hétvégén itthon hagyja gyerekeit, hogy megtarthassa munkahelyét.
A munkahely és közmunka nagy úr, pláne ha még megfélemlítéssel is párosul.
Betiltotta a Jehova Tanúi egyházat az orosz bíróság
Na, ez egy értelmes, követésre való lépés put-jin elvtitől.
Remélem, Magyarország atyuskája ezt is parancsba adja.