nevemnick

Novák Katalin szerint az Egyesült Államok követendő példának tartja a magyar családtámogatási rendszert
Láthatnánk egy mozgókép részletet a felszólalásból, vagy esetleg egy amerikai újságcikket, ahol méltatják a dakota törzsfőnök vezérkarának családtámogatásának méltatását?
Ja, hogy nincs?
Gondoltam...
Bakondi: birodalomépítési elgondolások formálódnak
Ennek a szerencsétlen f@sznak a megszólalásai egyenlőek egy két éves óvodás szellemi színvonalával.
Közgazdász: egy mutatón sem érződik válsághangulat
,, a magyar gazdaság válságálló képessége erős legyen." A józan ész szerint így kellene lennie, de ez olyan, mint az egyik fiatal huszonéves tájfutó ismerősöm, aki arra kérdésre, hogy hogy van, mindig úgy válaszol: ,,szívinfarktus előtti állapotban..."
:D
Szlovák elnökválasztás: az elemző szerint megosztottak a szlovákiai magyarok
Ahova a dakota főnök beteszi a lábát (Székelyföld, Vajdaság, Szlovákia) ott az egyetértés egyenlő a nullával. Most még a horvátországi magyarok vannak vissza.
Sajnos már ott is alakul...
Úgy szólta le Szél Bernadett beszédét az Origo, hogy Szél Bernadett nem is tartott beszédet március 15-én
Ne ,,má", én meg úgy tudom, hogy a dakota főnök és polák vendége is felszólalt az ellenzéki rendezvényen, és Gyurcsányt éltették.
Novák szerint soha annyi segítséget nem kaptak a családok és a fiatalok, mint most
,,Egy ma Magyarországon élő fiatalnak vagy családnak számos lehetősége van. Soha annyi segítségük nem volt, mint most. Most ezek a magyar fiatalok nemcsak a szülők megtakarításaiból tervezhetik a jövőjüket, hanem állami segítséggel saját erőből is képesek lehetnek rá."

Milyen segítségről beszél ez a bige?
Könyörgöm, hol vannak a szakmával, egyetemi diplomával rendelkező fiatalok? Ja, hogy külföldön?
Majd ők haza hazajönnek a munkanélküliség, az egyre dráguló életbe, hogy kiszolgálják a dakota főnöködet és a haverjait?
Tévedsz te vigyorgó bige, de hamarosan teszünk róla, hogy eltűnjön a malac képetekről a mosoly.
Orbán látványosan rálépett a fékre
Hm... ERRŐL SZÓLT:
lengyel-magyar barátság, támadás Brüsszel... legyen béke, szabadság, testvériség... közös akarat, Magyarországon egy független nemzet éljen, könnyűnek találtatott és a rostán az igazság maradjon fenn, ...jöhetnek nehéz idők... félrelökik az igazságot, megszállók, eszmények, közös hazáról álmodunk... nem volt és nem lesz olyan birodalom, amely ezen változtatni fog..., támadás, háborúzás..., eu választás..., migránsok... új kezdet, hogy megállítsuk Európa hanyatlását...

:D
Orbán szerint ez a hasonlóság napjaink és az 1848-as forradalom között
Kivonat: lengyel-magyar barátság, támadás Brüsszel... legyen béke, szabadság, testvériség... közös akarat, Magyarországon egy független nemzet éljen, könnyűnek találtatott és a rostán az igazság maradjon fenn, ...jöhetnek nehéz idők... félrelökik az igazságot, megszállók, eszmények, közös hazáról álmodunk... nem volt és nem lesz olyan birodalom, amely ezen változtatni fog..., támadás, háborúzás..., eu választás..., migránsok... új kezdet, hogy megállítsuk Európa hanyatlását...

B+, ez hülye.
A lengyel kormányfő lesz Orbán Viktor előzenekara március 15-én
Most már nemcsak a székelyeket, vajdaságiakat, hanem a polákokat is megutáltatja a magyarok többségével. (a többség nem a 2/3-ad)
Folytatódik Orbán vesszőfutása: Weber szerint jó dolog a bocsánatkérés, de kevés
Valahogy így:
A megbocsátás nem jelenti a sérelem igazolását, azt sem, hogy megpróbálunk továbblépni és úgy tenni mintha meg sem történt volna. Nem azt jelenti, hogy elfelejtjük a sérelmet, és nem jelent egyet azzal, hogy folytatjuk a kapcsolatot azzal a személlyel, aki sérelmet okozott nekünk.

Ha ezt betartja (betartaná) az EPP, akkor a dakota és csapatának távoznia kell, de nemcsak az európai parlamentből!
De ha ez nem történik meg, akkor Magyarországnak annyi...
Vajna Tímea rosszul van az amerikai "picsáskodástól" – videó
Lehetséges, hogy megtalálta a PIN-kódot, amikor a temetésen a nyitott gödörben kereste?
Századvég: az Európai Néppárt azért büntetné a Fideszt, mert az kiáll a magyar választók akarata mellett
,,...mert az kiáll a magyar választók akarata mellett."
,,...a kizárás lehetősége mögött Soros György és Jean-Claude Juncker bosszúja is meghúzódhat..."

Csak úgy kérdem: elhiszi valaki ezt a tömény hazugságot, amit a századvégbél leír?
(persze a sleppet kivéve...)
Jogtalanul vett fel uniós pénzeket, felfüggesztették Le Pen mentelmi jogát
Alakul az európa jobboldali illibsi ellen néppártja.
Reméljük, hogy az alakuló ülést, konferencia kapcsolással az interneten keresztül közvetítik a részvevő országok rácsos akadémiáiból.

:D
Sztrájkbizottság alakult a Metro Kereskedelmi Kft.-nél
@papa.49: a Dakota főnök által megkötött ,,stratégiai partnerség" keretében had szóljon. Mind a 81 multi nagyvállalat megtudja, hogy a dakotáék által a melósok alacsonyan tartott fizetése és az éves 15-30%-os áremelkedések nem szolgálják a melósok jólétét.
Szijjártó: lelepleződött Brüsszel eddigi legnagyobb hazugsága
@verőce21: nyughass birka. A bolsevisták és neobolsevisták a te oldaladon vannak. Az adónkból elsíbolt pénzt nem azoknak szánjuk, akik a nyakunkba ültették a harácsoló társaságokat, és haverokat.
Az ország kirablására és vagyonának külföldi és itthoni haverok részére történő elosztogatására nem kaptatok felhatalmazást!
Szijjártó: lelepleződött Brüsszel eddigi legnagyobb hazugsága
@verőce21: (19:28) a lényeg, nem ez volt, hanem az, hogy külföldre megy, valamint, hogy a legtöbb támogatást a református egyházak kapták-kapják, főleg külföldi.
De hagyjuk, valahogy másként értelmezed a témát mint én.
Szijjártó: lelepleződött Brüsszel eddigi legnagyobb hazugsága
@verőce21: na, idefigyú te ... az első hozzászólásom a tegnap 19:00-kor született hozzászólásodra keletkezett. Ha közbenső, mások hozzászólásait kihagyod, és kettőnk csevegésére figyelsz/olvasod, rájössz, hogy össze-vissza vagdalkozol.
Aztán mindjárt a harmadik, ma reggeli hozzászólásodban (06:23) lebarmolsz, holott én semmi ilyen, vagy hasonló megjegyzést nem tettem rád az első hsz-ben, ami egy ,,kissé" bunkó játék volt részedről. Aztán észrevennéd, hogy én a ma reggeli első megnyilvánulásodig nem személyeskedtem, de akkor már, abban muszáj volt a ,,beteg"-re reagálnom.
Az azt követő, hozzászólásaimban egyáltalán semmi sértő nem volt, de az a tény, hogy csak vagdalkozol, és az értelmezés meg sem az erősséged.
(Az utolsó 17:32-re halkan megjegyzem: annyira embertelen nyugdíjas vagyok, hogy a még dolgozó feleségemmel a fiam családján kívül, nem rövid ideje, két, rosszabb körülmények közt élő baráti családnak anyagilag segítünk a négy gyermekük napi étkeztetésében)
Amúgy meg tehetsz egy szivességet.
Szijjártó: lelepleződött Brüsszel eddigi legnagyobb hazugsága
@verőce21: (14:33) ebben az országban az emberek nem a jókedvükből adakoznak, hanem az anyagi helyzetüktől függően, sőt a szociálisan érzékenyek még azon is felül.
(ezek mögé nagyon kevés NER-lovag sorakozik fel.)
Szijjártó: lelepleződött Brüsszel eddigi legnagyobb hazugsága
@verőce21: basszus, én azt kifogásoltam, hogy minek támogatni egy kanadai református egyházat, ahol maximum 305-310 ezer magyar él, és azoknak nagyobb része nem biztos, hogy református. Másrészt, Kanada nem egy szegény ország, és polgárai nem magyarországi szinten keresnek, miért kell pont nekünk támogatni őket?
capisce?
A kormányt kérdezik a képviselők
@RonaGyuri: ,,...véleménynyilvánítás jogával élve esetleg drasztikusabb állítások is megjelennek róla..." Na ja, de a ,,drasztikus állításokat" gyakorlatilag hazugságnak nevezik.
Szijjártó: lelepleződött Brüsszel eddigi legnagyobb hazugsága
@verőce21: (ma 06:23) beteg ember te vagy. Nagyon kevés egyház van, amelyik adományokat osztogat. Lásd itthon. De, hogy még jobban élezzem a helyzetet, a jelenlegi kormány a református egyházat részesíti előnyben, jobbára külföldön és jóval kevesebbet Magyarországon. Nincs kedvem keresgélni, de egyet tudok, hogy 2017-ben a kormány 119 milliárd forintot osztott szét, külföldön és belföldön, amelyből a reformátusok ,,csak" 85 milliárdot kaptak, miközben a kisebb katolikus templomok sorra mennek tönkre, valamint sok olyan kis egyház, (amelyek közül nem egynek ,,szoros" kapcsolata volt a dakota főnöknek) már nem tartoznak a kormány által elismert, támogatott egyházak közé. Mellesleg nem a református egyházak járnak élen az adományok osztásában.

Úgyhogy ne papolj nekem, te beteg ember.
Szijjártó: lelepleződött Brüsszel eddigi legnagyobb hazugsága
@verőce21: (19:34) Kanadában élő összes magyar,(olyan 305-310 ezer) akkor az ötszáz millerből koponyánként megközelítően egymillió forintot kap. De mivel nem mindenki református, és nem mindenki vallásos, akkor szerinted mennyit zsebel be az egyház?