A felsőoktatásért felelős minisztérium csütörtökön közölte: nem az amerikai diplomát kiadó "offshore Soros-egyetemet" (CEU) A felsőoktatásért felelős minisztérium csütörtökön közölte: nem az amerikai diplomát kiadó "offshore Soros-egyetemet" (CEU) akkreditálta a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB). A CEU előző nap arról számolt be, hogy a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság "az ötévente esedékes felülvizsgálatát követően megújította az egyetem magyar jogi entitása, a Közép-európai Egyetem intézményi akkreditációját". Az EMMI csütörtöki közleményében azt írta, hogy "a MAB a magyar jogszabályok alapján jogszerűen működő, magyar oklevelet kiadó Közép-Európai Egyetemet akkreditálta az intézmény saját kérelmére, ugyanis 2017. december 31-én lejárt az öt éves intézményakkreditációja"..

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hulye vagy farok, csak szeretnetek megvonni a CEU akkreditaciojat, de nem megy, mert megvan az amerikai diplomakibocsajto parhuzamos egyetem is, mar majdnem egy eve...
Ezt becumiztad, haver rendesen...:o))))
De ha akartok egy hodmezovasarhelyi meretu buktat Pesten is aprilis 8-an, akkor itt a helyed, hogy lasd a teljes buktat,...
Esetleg nalad Romaniaban szorithatsz orbanodnak egy kis helyet a priccsen,... Reggelente majd egyutt kergetitek el a karpati talpas medveket a szemeteskukatol, hogy nektek is jusson valami reggeli...:o))))
surdilloFUJT
@durbincs: anyád majma,mit okádsz már megint a 888.hu szeméttel együtt,fitymasz troll leáldozik a pofád hamarosan te féregnyúlvány!!!
quadrocopter
@karma1: Ne üsd, még hülyébb lesz, eddig sem értett semmit!
quadrocopter
@durbincs: Megint többesszámban ugatsz csicska? Egyedül be vagy szarva?
Még nem kezdődött el a portaszolgálatod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.