Ricky Gervais brit komikus nem fogta vissza magát, bár ezt már jó előre meg is ígérte.

A 444 cikke szerint a brit komikus Ricky Gervais, aki idén vállalta utoljára a Golden Globe-gála levezetését, már jó előre bejelentette, hogy nem lesz kíméletes, és így is lett. (A nyertesekről ebben a cikkben írtunk.)

A Golden Globe műsorvezetője elküldte a francba a hollywoodi sztárokat – videó

Ricky Gervais a 77. Golden Globe-gálán

Fotó, címlapi kép: MTI/EPA/Hollywood Foreign Press Associtation

Nyitóbeszédében jól le is hordta az összegyűlteket, hogy miközben azt állítják, igenis odafigyelnek a világ dolgaira, gyakorlatilag azonban eladják magukat, és arra kérte őket, hogy inkább kímélják meg a világot az uniformizált nézeteiktől.

Nem vagytok abban a helyzetben, hogy leckéket adjatok a közönségeteknek. Semmit nem tudtok a való világról és a többségetek kevesebb időt töltött iskolában, mint Greta Thunberg. Fogadjátok el a díjat, köszönjétek meg az ügynökötöknek, Istennek, és tűnjetek a picsába

- idézte beszédének végét a 444, ami a közvetítésen jól láthatóan több színésznek, például Tom Hanksnak sem tetszett annyira.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vagy be lehetett baszva, vagy eppen lemaradt valamirol, esetleg rakos. Mert kulonben egy szinesz, aki a kollegaibol el, hiszen minden film sokszereplos, teamwork, akkor nem tanulatlanozhatja le an bloc az OSSZES szineszt, mert azert a legtobbjuk nemcsak sziniiskolat, de egyetemet is vegzett. Lehet, hogy nem tanultak annyit, mint az a szerencsetlen greta, de az biztos, hogy a szineszeknek nyilik meg eloszor a bukszaja a jotekonysagra, - mig pl. hires politikusok meg veletlenul sem adakoznak
fahrenheit451
Szerintem ezt halálosan komolyan gondolta.
Persze lehet nevetni rajta, de nem érdemes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.